Italien, Rome
... förbereda traditionella italienska rätter, hemlagad pasta eller pizza, med hjälp av vår kock. Du kommer att njuta av att blanda ingredienser och smaker för att skapa din favoritpizza eller pasta, prova olika recept och lära dig "hemligheter" från det italienska köket. När allt är klart kommer du äntligen att få smaka på det du har tillagat för att upptäcka dina färdigheter som italiensk "pizza"- eller "pasta"-makare. Allt ackompanjerat av ett urval av de bästa vinerna från Lazio-regionen. En verkligen unik upplevelse med passion för det italienska köket.
Italien, San Donaci
...Vin framställt av 100% Primitivo-druvor. Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Vinifiering i röd med temperaturkontroll av fermenteringsprocessen. Det kännetecknas av mjukheten i sina tanniner och den smak- och doftmässiga hållbarheten. I doften framträder inslag av mogna röda frukter som jordgubbar, hallon och björnbär, även i form av geléer. Idealisk med lagrade ostar som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk sås, och vita kött i cacciatora-stil.
Portfölj (5)
Italien, Trento
...Granulat av Karljohansvamp från Bauer är baserat på utmärkta Karljohansvampar kombinerade med de bästa grönsakerna för en naturlig produkt, utan tillsatt monosodiumglutamat. Genom Bauers långsamma bearbetningsmetod får man en buljong som löser sig på några sekunder för att skapa menyer med en delikat och oemotståndlig smak. Idealisk för att smaksätta risotto, pasta, stekar och schnitzlar. För...
Portfölj (9)
Italien, Maruggio
... Extravergine från Olive Armonico till måttligt smakrika rätter. Idealisk för användning på matbordet för att berika delikata rätter som Bresaola och färska sallader, är den också utmärkt i köket för att krydda fisk, risotto, pasta och stekar. Den rekommenderas för alla rätter där oljan har till uppgift att förbättra essensen utan att dölja smakerna.
Portfölj (8)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
Italien, Gravina di Catania
...Kryddblandning redo för pasta, bara att värma, kräver ingen tillagning. "Salsa di pomodoro ciliegino Bio" är en högkvalitativ produkt, tillverkad med noggrant utvalda ekologiska ingredienser. Såsen är gjord av mogna "pomodorini ciliegino", odlade med naturliga metoder. Efter öppning, förvara i kylskåp och konsumera inom 3/4 dagar. Ekologisk, glutenfri och vegansk. Utan konserveringsmedel och utan tillsatt socker. Etikett på 4 språk: italienska, engelska, tyska och franska. Hållbarhet: 36 månader från tillverkningsdatum.
Portfölj (6)
Italien, Arezzo
Matchande produkter
Pasta Ag
Pasta Ag
Andra produkter
Silverpulver
Silverpulver
Portfölj (2)
Italien, Corsano
"Salento con Gusto" för in de typiska smakerna från Salento och Puglia till era bord. Vi väljer ut och främjar ett brett utbud av viner, ekologisk extra jungfruolja, typiska rätter från Puglia och Salento, bakverk, snacks, tomatsåser och färdiga såser.
Portfölj (4)
...Silicon i pasta för blandning i förhållandet 1:1. För masker, reparationer, etc. Finns i 4 hårdheter: 65 shore(A) (medelhårdhet, hög elasticitet och mycket hög detaljåtergivning), 75 shore(A) (medelhårdhet, medelhög elasticitet, hög detaljåtergivning), 85 shore(A) (medelhög hårdhet, medelhårdhet, hög detaljåtergivning), 95 shore(A) (extrem hårdhet, hög styvhet, hög detaljåtergivning; för att ersätta gips). - God bearbetbarhet - Utmärkt detaljåtergivning...
Portfölj (1)
...Typiskt vitt vin från nordöstra Italien; känt över hela världen som aperitif och som ett utmärkt vin att följa med pasta, fisk och pizza. Det är välkänt och mycket älskat av amerikaner och engelsmän.
Matchande produkter
Pinot Grigio - vitt vin
Pinot Grigio - vitt vin
Portfölj (1)
Italien, Albanella
Kärleken till Italien och dess stora kulinariska traditioner konkretiseras i ett rikt och noggrant urval av gastronomiska specialiteter från vårt land. De bästa ostarna, de mest kända charkuterierna, oljor, viner och sötsura ättikor, Pasta, både torr och färsk, drottningen av medelhavsdieten, ända fram till Mozzarella di Bufala Campana som kommer att erövra er med sin delikata godhet. Ett brett...
Italien, Nocera Inferiore
... erbjuda våra kunder verkligen fördelaktiga priser, samt professionalism och pålitlighet. FOOD BROKERAGE ITALIA har under åren blivit en viktig aktör inom export av livsmedelsprodukter och fortsätter idag att växa och är en erkänd referens för export av Made in Italy-excellens. FOOD BROKERAGE ITALIA representerar dessutom utländska företag exklusivt inom sektorn för torkad frukt, fruktjuicer och specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta).
Italien, Martignacco
... som vi exporterar: kaffe, pasta, såser och tomatpuréer, tonfisk, olja, kex och bakverk, choklad och säsongsprodukter, rengöringsmedel och produkter för personlig vård. Vad vi gör för den ITALIENSKA MARKNADEN: Distribution av förpackade färska produkter på den italienska marknaden. Sortiment av gastronomiska produkter, charkuterier och ostar av absolut och beprövad kvalitet. Stort sortiment av...
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk livsmedelsföretag som är ledande inom produktion och distribution av äggpasta (lasagne, cannelloni och tagliatelle) samt andra specialformat. Grundat 1960 har Pastificio vuxit genom åren och blivit en viktig referenspunkt för den italienska och internationella marknaden. Noggrant urval av leverantörer och råvaror, process- och produktkontroller samt moderna anläggningar med toppmoderna p...
Italien, Laterina Pergine Valdarno
... på de gamla traditionella recepten från området, det vill säga på den "rurala" TOSCANA-gastronomin som har gjort sig ett namn i världen. I respekt för ekosustainabilitet används främst lokala produkter med 0 km. Vissa recept baseras på ekologiska produkter som hembakade sötsaker, pasta och marmelad av inhemska frukter. Vi erbjuder också ett urval av vegetariska rätter och på begäran kan vi...
Italien, Fidenza
... med automatiska extruderpressar i kontinuerlig drift, kombinerade med anläggningar för statisk torkning vid låg temperatur eller kontinuerlig torkning. Multipellinje, en enda anläggning för att producera kort pasta, lång pasta, knutar, lasagne och specialformat (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, vågiga och festonlasagne, osv.), tillgänglig i versioner från 150 till 500...
Italien, Caraglio
Äventyret med mormor Fiorina och morfar Giuseppe började 1947 med produktion av handgjord färsk pasta. Först 1962 togs den första anläggningen för produktion av ravioli och tortellini i drift. Sedan dess har den teknologiska utvecklingen aldrig stannat av, men vår filosofi har inte förändrats: att ägna sig åt arbetet med den hängivenhet och passion som våra farföräldrar hade, och att använda...
Italien, Sant'angelo Di Brolo
Vi vill etablera en relation med våra kunder och leverantörer som under lång tid möjliggör värdeskapande av råvaror och som gör att vi kan särskilja oss på marknaden. Vi arbetar endast med hasselnötter från Nebrodi, ursprung Sicilien, Italien. Våra produkter är: hela hasselnötter, råa skalade hasselnötter, rostade skalade hasselnötter, hasselnötsgryn, hasselnötsmjöl, ren pasta av rostade...
Portfölj (4)
Italien, Trofarello
... att parfymera och eliminera lukter från alla miljöer, aircontrol sanitizer aerosol desinfektionsmedel för att eliminera 99,9% av virus, bakterier och jäst, insektsmedel vespajet för att permanent eliminera getingar och bålgetingar samt råttgift i pasta, paraffinblock och pellets, masterbrody och råttkontroll.
Vi distribuerar högkvalitativa livsmedelsprodukter från den toskanska traditionen. Charkuterier, ostar, inlagda grönsaker, pasta, gastronomiska rätter, olja och många andra produkter för din restaurangverksamhet, bar, hotell. Vi har betjänat Ho.Re.Ca-sektorn sedan 1949. Besök vår webbplats Pieragnoli.it...
Italien, San Cono
... hårdvetesemolina som enbart kommer från Sicilien. Det är en "hantverksmässig pasta" med lång hållbarhet, som har en hållbarhet på cirka 24 månader från produktionen. Den långsamma produktionen genom bronstrålar ger en grov och porös produkt som kan hålla såsen bättre. Pastan, som placeras på livsmedelsramar, torkas i statiska celler vid en låg temperatur på högst 38°, en process som gör att produktens organoleptiska egenskaper bevaras. Förutom den traditionella pastan av hårdvetesemolina producerar Pastificio Milazzo även andra specialiteter med tillsats av naturliga aromer.
Italien, Alessandria
... (i enlighet med lagen om cannabis den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsodepartementet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - CBG-oljor (i enlighet med lagen om cannabis den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsodepartementet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - Livsmedelslinje (Pasta, Mjöl, Frön, Avskalade frön, Oljor osv.) - Dryckeslinje (Cannabisöl...
Italien, Chiuro
Pastafabriken Pasta Negri ligger i Chiuro, i Valtellina, en dalgång som sträcker sig vid foten av de majestätiska italienska Alperna. I denna orörda plats strömmar, på mer än 1200 meter, vattnet som vi använder för att knåda våra semoler från italienskt ekologiskt jordbruk. Pastan formas fortfarande i brons och, efter det, med en helt manuell process, läggs den ut på träställningar där den får...
Italien, Prata Camportaccio
... föra en annorlunda pasta baserad på bovete till era bord, rik på smak och näringsvärden. Pastafabriken vill idag representera en excellens: etisk kod, hållbarhet, ekologi, uppmärksamhet på råvaror och innovationer som för unika, traditionella men också innovativa smaker och recept till era bord.
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Bari
... organoleptiska egenskaperna utan även de näringsmässiga. Pasta Vera, som respekterar miljön, använder endast livsmedelspapper av återvunnet och återvinningsbart material för sina förpackningar genom hela produktionscykeln.
Italien, Gragnano
Kungen av pasta är en pastafabrik belägen i Gragnano, som länge har varit känd för sin ädla produktion av livsmedelspasta och fick den 9 oktober 2013, från Europeiska gemenskapen, IGP-märket. Vår idé är att producera som om produkten var avsedd för vår egen familj, kunden står i centrum för vår värld, faktiskt är det tradition att produkten provas av hela personalen innan den släpps ut på...
Italien, Buonvicino
...Vår bronspressade pasta följer en hantverksmässig tillverkningsprocess. Den är perfekt för regionala recept och genuina rätter, Pasta Ricca kommer att ge er den där känslan av "hemgjord". Vårt motto är: kvalitet utan kompromisser! Vår målmarknad är produkter av hög kvalitet och typiska produkter, som i Italien och utomlands ständigt ökar. Kontakta oss för att ta reda på alla fördelar med vårt hantverksmässiga pastaföretag!

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play