Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI är ett hantverksföretag organiserat i Piemonte, specialiserat sedan 1997 på daglig produktion av färsk pasta, ravioli, lasagne och högkvalitativa gourmeträtter för professionella inom livsmedelssektorn (HORECA) samt för detaljhandeln, både oberoende och organiserad. Varje produkt är resultatet av ett konstant fokus på forskning och urval av råvaror, och slutligen tillverkas alla våra...
Portfölj (63)
Spanien, Malaga
Polen, Tomaszow Lubelski
... krossad korn hela korn av korn utan skal. Krossad korn är en rik källa till B-vitaminer, särskilt vitaminerna B1, B2 och B6, samt vitaminerna E, K, PP, folsyra och mineraler som kisel, zink, kalcium, mangan och koppar. Krossad korn passar utmärkt med olika typer av såser, bland annat svampsås och köttsås. Det kan också vara en utmärkt ingrediens i rätter som kåldolmar och fyllda grönsaker.
Portfölj (105)
Bulgarien, Sofia
...Curry är namnet på en kryddblandning. Den kombineras oftast med ris, kött och grönsaker. I brittisk matlagning kallas curry för köttsås och den mest kända curry-rätten är "kyckling med currysås". I asiatiska länder tror man att blandningen av dessa kryddor minskar risken för demens, levercirros, skyddar mot hjärt-kärlsjukdomar och stärker immunförsvaret. Man tror att curry fungerar som ett antibiotikum eftersom det påstås hjälpa till att absorbera näringsämnen och eliminera gifter. Förpackning: 250g, 500g och lösvikt...
Portfölj (154)
Italien, Villafranca
... Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Maruggio
...mycket karaktäristisk Smak: Bra tanniner och struktur, mjuk och omslutande Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Rekommenderas: Röda kött, vildsvin, kryddiga ostar, kött, lamm, köttsås, grillat kött, nötkött, korv, ostar.
Portfölj (8)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play