Litauen, Kaunas
...Efter att kakaolikör har pressats och kakaosmör har extraherats, återstår kakaokakan, som är en solid bit i cirkulär form. Kakan bryts sedan ner i bitar för att bilda kibbled kakaokaka, som sedan mals ner till kakaopulver.
Portfölj (23)
Frankrike, Malataverne
...Mjölkchoklad är en choklad som vanligtvis innehåller mellan 25 % och 40 % kakao och kakaosmör, mjölk vanligtvis i form av mjölkpulver, samt socker. Mjölkchoklad uppfanns 1875 av Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hur tillverkas choklad? Smör, som är flytande, extraheras, desodoriseras och hälls i formar, och kakaokaka, som krossas för att bli kakaopulver. Kakaopasta och kakaosmör från pressningen blandas för att få choklad. För mörk choklad tillsätter man socker; sedan mjölkpulver för mjölkchoklad.
Portfölj (188)
Frankrike, Geispolsheim
Vårt företag EDELWEISS GROUP verkar inom livsmedelsindustrin och erbjuder er produkter av ryskt och armeniskt ursprung. Vi erbjuder också ett stort utbud av andra produkter, konserver (auberginecaviar, vitlökspaprika, rostade grönsaker, ...), sylt och konfiterade frukter (valnötter, jordgubbar, fikon, vit körsbär, ...), fruktkonserver (körsbär, kornieller, persika, ...), nötter, chips och andra p...
Portfölj (138)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play