Vi är tillverkare av skinkor och charkprodukter i provinsen Teruel, och har producerat hantverksmässigt sedan våra början 1898. Vi följer en strikt tillverkningsprocess där den slutliga kvaliteten är av största vikt, för att uppnå en högdifferencierad produkt. För detta baserar vi oss på en noggrann urval av råvaror och en rigorös tillverkningsmetod där vi kombinerar vår traditionella kunskap om t...
...Koktsalami tillverkad av de finaste utvalda nationella köttsorterna, smaksatt med Aleatico-vin från vår region, Tuscia. Den avger en delikat doft, särskilt lämplig med focaccia eller friterad pizza.
...Den ideala kombinationen av skivning och vägning: Ergonomisk, lätt att rengöra, lätt att använda, energibesparande.
Idealisk för alla manuella skivningsuppgifter såsom kokt skinka, kokta och stekta korvar, skivad ost eller långlivade varor som salami och lufttorkad skinka. Dessutom en platsbesparande lösning om metrologiskt godkänd vägning för försäljningsdisken och manuell skivning på ett och...
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Inledningsvis var verksamheten säsongsbetonad, i samband med påsk- och julhelgerna, och med en främst lokal marknad. Man använde färskt kött av högsta kvalitet och tillverkade salami med stor skicklighet och noggrannhet, med de bästa kryddorna, de bästa tarmarna och torkade den med största omsorg så att smaken, aromerna och äktheten alltid skyddades och garanterades över tid och rum. Idag, även om...
Vi tror på kvaliteten av produkter tillverkade i Spanien, därför vill vi dela dem med resten av världen.
Asturierna är stolta över sin getost, valencianerna över sin paella, riojanerna över sitt vin, men hela Spanien gläds när våra produkter och recept går längre än våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår gastronomi och den variation av produkter som tillverkas i vårt land.
Gourmet Corpo...
...Skivad charkuterier i tray
Vikt per enskild tray: 100 g
Produktion: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, koktsalami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Vemac är ett ledande företag inom design och konstruktion av automatiska linjer för bearbetning av färskt, kokt och lagrat kött. Från maskiner för automatisk avlastning av kött till fryssystem, från automatiska lastlinjer för salami till sorteringssystem för skinka, kan Vemac tillgodose alla behov av hantering, automation och robotik för köttindustrin. Dessutom garanterar de sina kunder en snabb och omfattande teknisk support.
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, vid foten av Asiago-platån. Vi producerar salami utan GMO, utan mejeriprodukter, utan gluten, utan allergener. Vår produktion består av ett komplett utbud av söta och kryddiga salami, samt ett brett urval av både rå och kokt sidfläsk, alla formade för bättre användningseffektivitet. Vi inbjuder er att besöka vår webbplats: www.salumisantorso.it...
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år.
Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.