Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG:s experter är specialister på konstruktion av kokutrustning och industriella koksystem för produktion av marmelader, sylt och geléer. Starka produktkrav, särskilda krav för beredning av pektin, ideal textur och snabb bearbetning väcker vår passion. Vi anpassar oss efter varje kund och bygger individuella eller modulära system som uppfyller deras krav på bästa möjliga sätt.
Portfölj (152)
Tyskland, Düsseldorf
...Dessa inkluderar desserter, glass, milkshakes, gelé, sylt, marmelad, sura grönsaker, soppor, såser, ketchup, majonnäs, konserverad fisk, konserverat kött, bakverk, konserverad frukt och konserverade grönsaker.
Portfölj (3)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play