... kontrollerad temperatur Lagring i tankar för att bevara all fräschör i frukten CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Klädd i en vacker violett färg, avslöjar Château Talusson en blommig doft och noter av färska röda frukter. Smaken är mjuk, med en mild fruktighet som gör den tillgänglig redan nu. ACCORDS METS & VINS Château Talusson passar utmärkt med grillat kött, såsrätter eller fruktbaserade desserter. Servera mellan 16° och 18°C.
Portfölj (96)
Frankrike, Le Sen
... vita bönor. De får en brun färg och utvecklar sin typiska arom efter att ha genomgått jäsning, rengöring och torkning. Ref: CACAAB1 Produktfamilj: KAKAO Typ av extrakt: Absolut INCI-kod: EXTRAKT 100% AV THEOBROMA CACAO Tillverkningsland: FRANKRIKE Växtdel: Bönor Användningskategori för privatpersoner: Arom Botaniskt namn: Theobroma cacao L. Sammansättning: 100% Ren och naturlig.
Portfölj (97)
Italien, Guardiagrele
...Blandning för croissanter och smördegprodukter tillverkade med direkt metod, kontrollerad jäsning eller frysning. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Storbritannien, Ellesmere Port
...En Turbojäst baserad på en vinjäst, utformad för användning med frukt för att göra fruktschnaps eller brandy. Frukt Turbojäst innehåller en komplett näringskomplex för att säkerställa pålitlig och fullständig jäsning, oavsett fruktens näringsinnehåll. Den aktiva torra vinjäststammen i denna Turbojäst är etanol-tolerant upp till 18% ABV och kan jäsa över det breda temperaturintervallet 10—35°C (notera att etanol-toleransen minskar vid höga temperaturer). Denna stam är också tolerant mot svåra jäsningsförhållanden, har hög SO2-tolerans, producerar låg flyktig syra och är lågskummande.
Portfölj (9)
Spanien, Madrid
...URSPRUNGSBETECKNING: CIGALES Skörden genomfördes i början av oktober, där druvorna utsattes för en skonsam krossning och avstjälkning. Jäsningen skedde vid kontrollerad temperatur. Därefter genomfördes malolaktisk jäsning. Slutligen klarades vinet, stabiliserades och buteljerades.
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Ungefär 15 år Vinifikationer : Skördad druvor, ej krossade. Jäsning i betongtankar. Mellan två och tre veckors maceration med kontrollerad extraktion för att uppnå en fin och elegant tanninstruktur. Lagring på fat i slutet av malolaktisk jäsning. Lagring på fat i 12 månader.
Portfölj (53)
Spanien, La Seca-Valladolid
...Tillverkad av 100% Verdejo-druvor, med kontrollerad jäsning som stoppas vid 9° alkohol och 57 gram restsocker. Attraktivt elfenbensfärgad. Mycket söt och mjuk vin i munnen. Frakt till fastlandet. Fri frakt på beställningar över 60€.
Portfölj (12)
Finland, Turku
...{"Designation":"DOCG","Volume":"75cl","Region":"Italien – Veneto","Alcohol Content":"11,5%","Variety":"100% Glera","Wine Making":"Mild pressning och ren jäsning vid kontrollerad temperatur. Andra jäsning och naturlig jäsning i autoklav i cirka 50 dagar vid 12 – 13°C"}...
Portfölj (177)
Frankrike, Auxerre
... år","Œil":"intensiv granatröd färg","Taux d'alcoolémie":"13,5%","Vinification":"jäsning i 25 dagar med temperaturkontroll, 14 månader 100% på fat","Millésime":"2014","Domaine":"Château Prieuré-Lichine","Culture":"hållbar"}...
Portfölj (190)
Frankrike, Saint Cannat
...CÉPAGES Colombard 80% Muscat petit grain 20% VINIFICATION Två källor för Colombard: - En som bidrar med arom och fyllighet. - En som bidrar med friskhet och livlighet. Skörd vid under mognad. En källa för Muscat: - Nattlig skörd. Jäsning vid kontrollerad temperatur. DÉGUSTATION Lätt halmgul färg med en aning grön nyans; denna Colombard - Muscat utmärker sig med sin friska doft, sina noter av ananas, lychee och tropiska frukter. Frisk och krispig, den blir den perfekta följeslagaren till dina aperitifer och passar bra med skaldjursrätter, i sallad. Denna vin bör serveras vid 8°C-10°C...
Portfölj (46)
Frankrike, Paris
... sockerrörsjuice. Efter jäsning och destillation enligt de strikta reglerna för AOC genomgår denna rom flera steg av reduktion och vila. Destillation i kreolsk kolonn. Upptäck denna nektar med en stor aromatisk rikedom. Mycket balanserad och rund i smaken. Den kommer att glädja alla ti-punch-entusiaster.
Portfölj (26)
Frankrike, Vic-Sur-Aisne
...Värmekablar för skonsam uppvärmning av must och vin, för kontrollerad malolaktisk jäsning.
Portfölj (62)
Grekland, Patras
...Precisionsjordbrukssystem (fjärranalys och sprutning), multisensoriska växthus, robotapplikationer inom jordbruk. Vi representerar den spanska firman Sanz Hermanoz i Grekland, som tillverkar sprutor för jordbruks- och trädgårdsanvändning, bland annat. Vi erbjuder rostfria behållare (INOX 18/10) för olivolja, vin och honung, vin kylare för kontrollerad jäsning och system för kvävebevarande.
Frankrike, La Crèche
... lönsamhet, samtidigt som de arbetar för kvaliteten på de färdiga produkterna. Vi möter kylproblem med produkter som möjliggör snabb frysning, kontrollerad jäsning, positiv eller negativ kallförvaring, snabb kylning eller snabb frysning. För varje behov, för varje situation, designar, testar och implementerar PANEM skräddarsydda lösningar. Vi har en intern snickeritjänst. Vi tillverkar försäljningslinjer inom alla tekniska områden och uppfyller behoven av ventilationskyla för professionella inom bageri och konditori.
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
MAVAM är en aromatiserad cocktail av vinprodukter som är baserad på vin med kontrollerad jäsning. Det är ett mousserande vin med låg alkoholhalt (endast 5,50%). Druvor: Macabeo och Moscatel. På den olfaktiva nivån har den intensiva aromer av färska tropiska frukter och citrusnoter (glaciär) samt persika (vulkan). Den finns i tre olika referenser och färger, förenade med en metallisk effekt av fina bubblor. Stor friskhet, strukturerad bakgrund, delikat effervescens som ger en annan karaktär, söt, glad och fruktig på smaknivå.
Frankrike, Parigny
HENGEL INDUSTRIE är ett specialiserat och erkänt företag som designar och tillverkar utrustning för snabbfrysning, snabbkylning, konservering och kontrollerad jäsning för bageri och konditori sedan mer än trettio år tillbaka. HENGEL INDUSTRIE har blivit en viktig aktör inom sin sektor. Sedan starten har Hengel kontinuerligt specialiserat sig och innoverat samtidigt som man har hållit fast vid...
Spanien, Almendralejo
www.covini.es COVINI är ett handelsföretag som har varit verksamt sedan 2001, specialiserat på bulkvin samt ett brett utbud av fruktjuicer för dryckesindustrin. Vi kan erbjuda viner (Traditionell eller kontrollerad jäsning), Vita viner, Viner för mousserande, Rosé, Röda, Högfärgade röda, Varietalviner och olika D.O. viner. Vi kan också erbjuda druvjuice, koncentrerad och rektifierad. Juicer av...
Portfölj (2)
... teknik. En av hemligheterna bakom Vinho Verde ligger i valet av druvsorter, det är druvsorten som ger vinet en av dess mest framträdande egenskaper. Quinta de Curvos har en egen vinkällare, belägen inuti gården, utrustad med toppmodern teknik samt kylutrustning som möjliggör en vinifieringsprocess genom kall maceration, med jäsning vid konstant och kontrollerad temperatur, vilket möjliggör en noggrann vinifieringskontroll.
Frankrike, Les Riceys
... hus. Våra årgångar vilar således i upp till 10 år för att utnyttja hela deras potential. Vårt mål är att se till att bevara hela naturen av basvinet med en partiell malolaktisk jäsning för att behålla vinets fräschör. Detta val av en så lång mognad förbereds i förväg med en kontrollerad jäsning för att begränsa förlusten av aromer och därmed bevara fräschören och de blommiga och fruktiga smakerna från druvorna. Detta engagemang erbjuder våra cuvéer atypiska, överraskande eller mer konventionella smakupplevelser beroende på dina önskemål.
Portfölj (9)
Italien, Fizzonasco
MODULÄRA KÖLDSKÅP - INDUSTRIELLA Medeltemperatur - Låg temperatur - Ventilerade - Statisk - Kontrollerad fuktighet - Mognad TYPER Ett komplett utbud av modulära källare, skräddarsydda, från restaurangen till distributionscentret. ANVÄNDNINGAR Förutom standardapplikationer (statisk och ventilerad) har vi applikationer som kan hantera fuktighet, mognadsprogram, jäsning, lagring, dubbelstegs system...
Italien, Bernalda
... kontrollerad och certifierad leveranskedja som garanterar den lokala ursprunget av de malda kornen. Mjöler och semoliner väljs ut region för region. Vi investerar ständigt i forskning och utveckling för att erbjuda en produkt av hög kvalitet. Våra produkter är inte industriellt tillverkade, utan hantverksprodukter som har den speciella egenskapen att de är förkokta med naturlig jäsning utan tillsats av konserveringsmedel och kemiska ämnen. Vi är i ständig utveckling.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play