Martinique, Rivière-Pilote
...Ingefära är en krydda med kraftfulla aromer. Den kommer att förhöja dina förrätter och rätter varje dag på ett underbart sätt. Denna exceptionella vinäger, framtagen av mäster vinägermakaren "Frédéric Chaix", har skapats med färsk ingefära. Den är mjuk i munnen och uttrycker sina söta och aromatiska toner. Den kommer att förtrolla dina rätter och lämna en lätt kryddig arom i munnen. En riktig delikatess. Perfekt med karibiska och asiatiska smaker. UTMÄRKT MED: Sallader, vitt kött, fisk, marinader för kött, glass, sorbet, fruktsallader. 100% naturlig: utan färgämnen eller artificiella aromer.
Portfölj (31)
Frankrike, Paris
...Kryddad med fina örter och olivolja, avslöjar denna läckra mezzé av ekologiska soltorkade tomater alla sina smaker när den serveras på pita-bröd, en toast eller bruschetta. Lätt att laga, kommer den att förgylla dina pastarätter, kakor, polenta… Ingredienser: soltorkade tomater* 95%, extra jungfruolivolja* 2%, vit vinäger* 2%, oregano* 0,5%, basilika* 0,5%, vitlök*, salt (*från ekologiskt jordbruk). Utan konserveringsmedel eller tillsatser. Minsta hållbarhetsdatum: 24 månader. PCB - KARTONG: 6 enheter...
Portfölj (21)
Spanien, Sevilla
...Tripack är det innovativa och användbara formatet för att tillfredsställa våra kunders konsumtionsbehov och anpassa oss till speciella festligheter. I detta format bibehålls det hantverksmässiga tillvägagångssättet med stora, kvalitativa och handhanterade bitar. En smak där ansjovis, sardeller och utmärkta oliver blandas perfekt, vilket resulterar i en produkt av exceptionell kvalitet. Den består av ansjovis, sardeller och oliver fyllda med paprika. Kryddad med vinäger, olivolja, andra oljor och salt.
Portfölj (3)
Frankrike, Malataverne
...Historia, ursprung och upptäckten av ansjovis i gastronomin Romarna är förmodligen de första kända folken som introducerade ansjovis i sina kulinariska skapelser genom att göra sin berömda sås "garum". Denna sås består av ansjovis kokt i saltlake, serverad med vinäger och hackad persilja. Detta recept liknar mycket den brittiska ansjovissåsen som vi känner till idag. Ansjovis gör sin entré i...
Portfölj (188)
Vi grundades 1993 i Kemalpaşa och producerar olivolja från de mest utvalda oliver som samlas in från foten av NİF-berget och olika områden i Egeiska regionen. Vår fabrik bearbetar 3000 ton olivolja årligen och vår försäljning sker både i bulk och i förpackningar. Dessutom producerar och säljer vi kryddad olivolja och vinäger.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play