Spanien, Monroyo (teruel)
...Serranoskinka av Duroc-ras med 18-22 månaders mognad, tillverkad i Teruel - Gran Reserva serranoskinka av Duroc-ras med en torkning som inte är kortare än 18 månader, tillverkad i provinsen Teruel, är en fet produkt med stor fettinfiltration i det magra köttet på grund av sin korsning med Duroc-grisar. Alla våra skinkor kommer från djur som vi själva föder upp, vilket gör att vi kan upprätthålla en homogen produktlinje av hög kvalitet. Det är en produkt med mild smak, intensiv arom och lågt saltinnehåll, med en medelhög vikt och en hög fetthalt.
Portfölj (43)
Atiye Lacin Food producerar traditionella turkiska veganska efterrätter, en blandning av torkad frukt med kryddor utan konserveringsmedel eller tillsatser. Produkterna är gluten- och GMO-fria, fett- och sockerfria och innehåller inget mjöl. Vårt företag erbjuder ekologiska och tillsatsfria sylt och marmelader, ekologisk slånbärsextrakt - antioxidant, diabetisk - pasta, snacks, såser och andra type...
Portfölj (10)
Vi importerar exklusivt iberiska produkter från olika spanska företag. Främst lagrade skinkor av vit ras (duroc) och svart ras (iberico pata negra) är våra produkter helt naturliga och har lågt saltinnehåll (2,57 g per kg) och innehåller inte dextros, färgämnen eller konserveringsmedel. Endast salt och höglandsmodning på över 2000 meter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play