Frankrike, La Vicogne
Bio Fast är en producent av ekologiska grönsaker. Sedan 20 år tillbaka har vi strävat efter att producera grönsaker av hög kvalitet på vår familjegård i norra Frankrike. År 2015 valde vi att omvandla vår verksamhet till ekologiskt jordbruk för att möta samhällets förväntningar och vara mer i linje med våra övertygelser. Vi kan idag erbjuda våra potatisar och rödbetor samt morötter, lökar och ol...
Matchande produkter
Rödbetor
Rödbetor
Andra produkter
Potatis
Potatis
Portfölj (15)
Frankrike, Rabastens De Bigorre
...Lantterrine Label Rouge i 180g - Jean Brunet...
Portfölj (27)
Turkiet, Bursa
ROMERON Parfym är en av Turkiets ledande tillverkare och exportörer av parfymer, kroppssprayer, kroppslotioner, doftpinnar, rumssprayer, bilparfymer, cologner och doftljus. Vi verkar i över 20 länder med cirka 70 Romeron Parfüm-butiker. Vi erbjuder också privat etikettproduktion och skräddarsydda designlösningar för våra kunder. ROMERON Parfym är bland de 10 bästa doftleverantörerna i Turkiet och ...
Portfölj (340)
Frankrike, Ploufragan
Les Fermiers d’Argoat grundades 1975 av en grupp på ett tjugotal aktörer, drivna av sin övertygelse om potentialen i sektorn för "volailles fermières label rouge". Under åren har denna initiativ utvidgats för att inkludera tre andra sektorer: "œufs fermiers label rouge" 1983, "porcs fermiers label rouge" 1988, "porcs label rouge" 2006, och "lapins fermiers label rouge" 2013. Dessa olika sektorer, ...
Matchande produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andra produkter
ÄGG
ÄGG
Portfölj (4)
Frankrike, Rungis Cedex
...Label Rouge lamm, lammkött. EUROVOLAILLES är leverantör av Label Rouge lamm.
Portfölj (24)
Frankrike, Thorame-Basse
...Label Rouge-honung. Label Rouge är en garanti för ursprung, renhet, kvalitet och smak. Lika gyllene i färg som i smak, denna krämiga, världsberömda honung kommer att glädja även de mest kräsna gommar.
Portfölj (45)
Frankrike, Rungis
...Halal gårdsuppfödd pärlhöns grossist Label Rouge i Rungis och leverantör av HALAL MIN pärlhöns RUNGIS.
Portfölj (62)
Frankrike, Malataverne
Välkommen till DISTRAZUR, din grossist inom delikatesshandel. I över 25 år har vi betjänat den traditionella handeln med ett ständigt fokus på att erbjuda kvalitetsprodukter som är anpassade till våra kunder och skiljer sig från storhandelskanalerna. Vårt märke, Les Saveurs du Clavon, tilltalar de mest kräsna gourmetarna. Det är lätt att känna igen och garanterar ett urval av smakfulla, fina och d...
Portfölj (188)
Frankrike, Auros
...IGP 6 kg (benfri) Frilandsuppfött griskött "label rouge" lagrat i 14 månader Ett stort Bayonne-skinka. Det finns en verklig, stor skillnad jämfört med de Bayonne-skinkor som finns på marknaden. Idealisk för att sticka ut från konkurrenterna till ett rimligt pris. PLV plastifierad affisch och prisskyltar medföljer produkten.
Portfölj (31)
Frankrike, Lyon
...Ikonisk för Sydvästra Frankrike, vår cassoulet är gjord på IGP Label Rouge Tarbais-bönor, svart gris från Bigorre korv och svart gris från Bigorre buk för att framhäva alla smaker.
Portfölj (40)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
...PÂTURAGES COMTOIS är en kooperativ, grundad 1985 genom sammanslagningen av olika kommunala kooperativ, mellan 1985 och 1996. Dessa samhällen, historiska producenter av emmental IGP Grand Cru label rouge, har diversifierat sig inom tillverkningen av mjuka ostar med vitmögel och tvättad skorpa. Efter att ha blivit "Pâturages Comtois" har kooperativet fortsatt sin diversifiering med metton för...
Frankrike, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market är ett franskt företag som specialiserar sig på handel och leverans av Halal-certifierade produkter. Genom vårt varumärke "Authentic & Halal" erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa färska produkter såsom Label Rouge-certifierad fågel, anka, foie gras, kanin, panerade produkter, charkuterier, etc. Vårt varumärke marknadsförs i Frankrike, i Europa och även internationellt...
Frankrike, Etaules
Vårt företag är beläget i hjärtat av Marennes Oléron-bassängen sedan tre generationer. Vi erbjuder fyra sorters ostron som mognar i våra våtmarker, Fina ostron från Claires Marennes Oléron: mognar i våra claires under 2 till 4 veckor, där deras jodiga smak får sällskap av en lätt smak av terroir. Deras smak är lätt och fin i munnen. Fina gröna ostron med Label Rouge: har en karakteristisk grön...
Frankrike, Bourcefranc
... vatten och balanserat i smak - Spéciales de claire: ett ostron med regelbunden form, större köttvolym - Fines de claire verte Label Rouge: en produkt av hög kvalitet, lite köttigt med den uppskattade gröna färgen - Spéciales Lambert: ett mycket köttigt ostron, rund och konkav form med fast och krispig kött - Pousses en claire Label Rouge: det högkvalitativa ostronet från Marennes-Oléron-bassängen, med en mycket hög köttprocent, fast och krispig med en uttalad terroir-smak. Kvalitet är ledordet för etableringarna LAMBERT.
Frankrike, Capdenac Gare
...Vi är en grossist specialiserad på försäljning av färska frukter och grönsaker sedan 1995. Vi levererar främst till restauranger, distributörer, kommuner och föreningar. Våra sortiment av färska produkter är av kvalitet "Utvalda grossister". Det vill säga, valda med passion och professionalism. Vi har flera sortiment av frukter och grönsaker (Ekologiska, från 100% naturliga fröer, Label rouge...
Frankrike, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET är ett företag som grundades 1146 och är den lokala partnern för hantverksbageri. LE MOULIN DU SAURET har den ekologiska certifieringen för att tillverka mjölet "RASPAILLOU" som kommer från vete från Gard samt godkännandet av Moulin du SAURET för att tillverka mjölet med Label Rouge "La Festive". Sedan 2011 har installationen av 500 m² solpaneler på kvarnens byggnader möjliggjort produktionen av 30% av kvarnens elförbrukning.
Frankrike, SABLE SUR SARTHE
... produkter kom in på marknaden. På marknaden för märkta kycklingar är LDC ledande och har etablerat sig på den franska marknaden för märkta kycklingar på ungefär tio år. LDC började med de tre första franska märkena och skyddade ursprungsbeteckningar för att bygga sitt rykte (Loué gårdskycklingar, Landes kycklingar och Bresse kycklingar) innan de förvärvade regionala märken med starkt anseende (Label Rouge och AOC). Märken: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie och Traditions d’Asie.
Belgien, Wemmel
... standarderna (IFS, BRC, ISO,…). Våra varumärken: Paul Prédault, den enda äkta franska kokskinkan, La Quercynoise, den bästa foie gras och magret, Prestige de la Sarthe, de äkta Rillettes och Langoise, Arcal, den perfekta cocktail-baconrullen (5 smaker) och förgrillad fågel, Armor Plats Cuisinés, specialist på typiska franska färdigrätter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur och gastronomi, läckra fiskterriner från Bretagne, Montagne noire Pur porc, torra korvar och lufttorkad skinka från sydvästra Frankrike, 9 månader Label Rouge…...
Frankrike, Montaut
... från Aquitaine, cassoulet, daube, etc. Maison är känd för sin kvalitet (certifiering IGP LANDES och SUD-OUEST, Label Rouge) och sitt rykte. Den marknadsför sina produkter i Frankrike och på export via delikatessbutiker, vinhandlare, livsmedelsbutiker, restauratörer och catering.
Frankrike, Paris
... specialitet pelmeni, den otroligt populära sibiriska raviolin som har funnits i Ryssland sedan medeltiden, gjord av hårdvetemjöl och fylld med kött och/eller grönsaker, som konsumeras med buljong, smetana och färska örter som dill. Pelmeni ger en ny twist på de traditionella pelmenis, med nya recept som är mer i linje med gourmeternas smak och mer avancerade. Pelmeni prioriterar att handla från korta leveranskedjor för att begränsa sitt koldioxidavtryck. Högkvalitativa varor kommer oftast att vara märkta med "BIO", AOP eller Label Rouge.
Frankrike, Luc La Primaube
...Företaget BOUSQUET är specialiserat på skärning, bearbetning och försäljning av kvalitetskött till RHF/BCT. De erbjuder nötkött, fläskkött, lamm, får och kalv. Som ett kvalitetsbevis har företaget sedan 2010 certifikat för distribution av ekologiskt kött och Label Rouge.
Frankrike, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent är specialiserad på styckning av fjäderfä och bearbetade fjäderfäprodukter, men också på fransk vilt. Fjäderfä. Vilt av franskt ursprung, Menard & Label Rouge gårdsfjäderfä, franskt ursprungsgriskött. Vilt: Det samlas in av oss i stora nationella områden som Rambouillet eller Chambord, samt i små regionala jakter. Vi har alltid åtagit oss att värna om fransk vilt. Några...
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grundad 1982, samlar kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE idag 80 producenter. I syfte att bevara sitt hantverk, lokala traditioner och värdera kvaliteten på sina produkter, har uppfödarna engagerat sig i Label Rouge-initiativet sedan 1999. Alla djur föds upp utomhus och utfodras med majs i gemensamma hagar. De är minst 104 dagar gamla när de kommer in i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerar gåslever, gizzards, confit, bröstfiléer, manchons, rillettes, terriner och gåspaté.
Storbritannien, Norwich Norfolk
... Perignon Vintage 1999 Krug Grand Cuvee + GBX Moet & Chandon Mumm Cordon Rouge Roederer Cristal Brut Veuve Cliquot Brut BITTER/APERITIV Asti Martini Harvey’s of Bristol Martini Bianco Martini Bianco Martini Extra Dry Martini Rosso Noilly Prat Becherovka Becherovka Campari Campari Campari Jagermeister Jack Daniels Black Label Whiskey Jose Cuervo Gold Tequila Crown Royal Whiskey Johnnie Walker Blue...
... det möjligt för oss att under de senaste åren erhålla ett INNOVATIONSPRIS SIAL 2004, en produkt som erkändes som SAVEURS DE L’ANNEE 2006 och ett hederspris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Frankrike, Coudray Au Perche
Grisen är vårt yrke. Vi är till och med specialister. Men för 30 år sedan beslutade vi oss för att göra grisen på ett annat sätt. En kvalitetsgris, av köttras, som kommer från en lokal kedja och produceras enligt specifika krav (Label Rouge-gris på halm, Bleu-Blanc-Cœur-gris och certifierad, och snart en ekologisk gris). Vi gör smakfulla produkter för vår största glädje, men också för vår hälsa. Upptäck vår kedja, våra produkter, kvinnorna och männen som arbetar med oss varje dag. Och tveka inte att prata med oss, hos Vallégrain är vi passionerade, så vi älskar att diskutera med er!
Belgien, Kuurne
...Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... Hos Cnudde Non Food hittar du köksutrustning som gör att du kan skapa gastronomiska kreationer som tidigare var omöjliga. Men du hittar också böcker, mise-en-bouche, olika former, färgämnen och transfer.
Frankrike, Revel
SAVIDOC syftar till att erbjuda fågel av hög kvalitet med en extremt noggrann spårbarhetskontroll, från fodret som ges till kycklingen via kooperativet, till förpackningen av produkterna. Fågeln med Label Rouge-märkning produceras i samarbete med lokala uppfödare (medlemmar av kooperativet Arterris), som enbart är belägna i regionerna Midi-Pyrénées och Languedoc-Roussillon. Vi erbjuder ett helt...
Frankrike, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL är ett familjeföretag som grundades 1992 och specialiserar sig på skärning och bearbetning av kvalitetskött. BOUSQUET A. SARL arbetar inte med storhandeln. Företaget är också certifierat för distribution av ekologiskt kött och Label Rouge sedan 2010, och är verksamt i 5 departement: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play