Frankrike, Val De Cognac
...En verklig likör med en söt, subtil och lyxig smak. Sammansättning: Fransk ekologisk vit rom lagrad i gamla cognacsfat, ekologiska macadamianötter, premium ekologisk vanilj från Madagaskar och ekologiskt rättvis handelssocker. Att serveras kall, antingen ensam eller i cocktail, både som aperitif och digestif. Vikt: 1,2 kg Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm Alkoholhalt: 34° Maceration: lång (6 månader) i återvunna glasbehållare Visuell: Vacker halmfärg...
Portfölj (29)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Feijoa (brasilian guava), vatten, socker, alkohol Maceration i tre månader i neutral alkohol för att låta Feijoa frigöra alla sina aromer. Vi lämnar det tjocka skalet med frukten för en koncentrerad smak. 70 cl...
Portfölj (58)
Frankrike, Condom
...En baserad nästan uteslutande på maceration av fikon. Vi macererar de torkade fikonen i minst 1 och en halv månad, så att de får tid att ge sin honungssöta smak. Det är en söt likör som kan kombineras med både kalla och varma desserter, eller avnjutas som en enkel digestif, väl kyld. VIKT: 1,3 kg FLASKA: Flaska 70 cl SKU: LFIGUPAYSC070...
Portfölj (66)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Kastanjen spelar en viktig roll i kosten i Europa. Den konsumeras på alla möjliga sätt, som mjöl, rostade eller torkade. Vår likör som produceras genom maceration bör avnjutas kall; I sin ljusa, ljusbruna klädnad kommer kastanjen att avslöja alla sina rundningar, sina sötma, sina varma och rökiga toner för en tröstande kväll vid elden!
Portfölj (41)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Champagne - Côtes des Bar Assemblage : 100% Pinot noir Vinifikationer : Pneumatisk horisontell pressning, kall maceration, druvor från de mest mogna vinrankorna, jäsning i rostfria tankar, blandning av årgångar följt av tillsats av tirage-likör.
Portfölj (53)
Frankrike, Poitiers
...Licor 43 är en spansk likör som produceras av 43 ingredienser av naturligt ursprung. Även om den exakta receptet hålls hemligt, är det känt att Licor 43 framställs genom maceration av de olika ingredienserna (kryddor, växter eller frukter). Allt får sedan vila i rostfria tankar i 6 till 9 månader innan det filtreras och tappas på flaska.
Portfölj (195)
Spanien, Madrid
...Pacharán Neila är en fruktig och lätt likör, resultatet av maceration av vildplommon i anislikör. Dessa vildplommon är frukten av vildspinos (prunus), som har överlevt tack vare att de bildar gränsen som separerar olika ängar i de områden som omger byn Neila (Burgos).
Portfölj (1)
Frankrike, Barcelonnette
Upptäck alla de autentiska smakerna av en stor hantverkslikör från Provence. Grand Rubren är en likörfabrik som specialiserar sig på tillverkning av likör genom maceration av växter eller frukter. Recept, cocktail, likör och drycker finns att upptäcka.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play