...Rismjöl är en glutenfri produkt med en mild, neutral smak. Det framställs av mald ris. Det används dagligen i asiatisk matlagning för att förbereda risnudlar och rispapper, som senare är en ingrediens i de flesta vårrullar. Eftersom mjölet inte innehåller gluten kan degen efter gräddning bli för smulig och sandig. För att förhindra detta kan man till exempel kombinera rismjölet med andra...
tim plast Anlagenbau GmbH är din kontaktpunkt för mekanisk transport och dosering av bulkvaror.
Med över 50 års erfarenhet inom detta område och genom att implementera skräddarsydda lösningar i nära samarbete med våra kunder, gör tim plast Anlagenbau GmbH till en pålitlig partner.
Våra kärnkompetenser inkluderar mekanisk transport inom plastbearbetningsindustrin. Oavsett om det handlar om att fy...
...Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsexperter anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa.
Vikt: 350 g...
...Ekologiskt certifierat nyponpulver/mjöl gjort av hela frukter - skal och frön av nypon. Helt naturlig produkt utan tillsatser. Nyponpulvret är bearbetat i råvarukvalitet och är även veganskt och glutenfritt. Produkten är fint mald till cirka 200-400µm. De nypon som används är naturligt rika på näringsämnen som Vitamin C, Vitamin A, Vitamin E samt mineralerna Magnesium och Kalcium. Detta bekräftas av laboratorieresultat. Perfekt för inkludering i olika hälsosamma livsmedel som: smoothie, yoghurt, juicer, råa bars, råa praliner; även i bakade rätter som nyponmjöl: pannkakor, cupcakes etc.
... traditionellt mjöl för dig.
Vi rekommenderar att blanda kokos- och till exempel mandelmjöl för att ersätta vete. En stor mängd fiber, å ena sidan, är bra för hälsan, å andra sidan innebär det hög hygroskopicitet, så att mjölet absorberar fukt mycket bra. Detta måste beaktas när proportionerna beräknas och tillsättas mindre än traditionellt mjöl (ungefär en och en halv gång jämfört med vanligt vete). Det kommer inte att vara överflödigt att tillsätta ett ägg mer till degen än i det vanliga receptet eller använda bananer. Kokosmjöl har...
BER utvecklar system för kontroll, vägning, identifiering, utskrift och applicering av etiketter, samt övervakningsprogram för anläggningar. BER är närvarande inom de flesta industriella sektorer med särskilt intresse för kvarnsektorn (maldmjöl, ris, spannmål i allmänhet) och stålsektorn. För kvarnsektorn producerar BER elektroniska processvågar och utrustning för automatisering av...