Frankrike, Bordeaux
... och tanniner. Vinet avskiljs efter 15 till 20 dagar innan den malolaktiska jäsningen. Provning Med en mörk rubinröd färg öppnar sig detta vin med en intensiv fruktig doft med kryddiga inslag som är typiska för väl mogna Cabernet Sauvignons. I munnen är tanninerna mjuka och varma. Strukturen är fyllig med inslag av skogsbär och en mjuk avslutning. Detta vin kommer att uppskattas mycket vid dina...
Portfölj (93)
Frankrike, Auxerre
Upptäck vårt urval av gudomliga röda, vita, rosé och mousserande viner! Vår ambition är att underlätta samarbetet mellan franska vinproducenter och nationella samt internationella köpare. Grundat 2018, DIXVINS är din B2B-butik som erbjuder onlineförsäljning av viner och spritdrycker made in France till restauratörer, vinhandlare och grossister världen över. Vi erbjuder regelbundet tillfälliga och ...
Portfölj (190)
Spanien, Canet De Mar
...Fermenterad i rostfria tankar vid kontrollerad temperatur. Tillverkad av röda druvor, Zinca d'Anfora Tinto, eller av vita druvor, Zinca d'Anfora Blanco. De skördas för hand sent och fermenteras vid en konstant temperatur av 28 grader för de röda och 22 grader för de vita. När den alkoholhaltiga och malolaktiska jäsningen är avslutad, hälls vinet över i handgjorda lerkrukor, där det kommer att lagras, vilket ger det större struktur och låter dess aromer utvecklas utan tillsats av trä.
Portfölj (9)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... timmar, sätts musten direkt i franska ekfat (25% nya) där den genomgår hela sin alkoholjäsning. Den malolaktiska jäsningen eftersträvas medvetet inte för att bevara friskheten. Under lagringen på hela jästfällningen i 10 månader, rörs vinet regelbundet om för att ge mer kropp. Detta arbete "à la Bourguignonne" gör denna cuvée till ett lagringsvin. Provning: Vacker syrlig doft med rostade smöriga och nötiga toner, generös och komplex smak som passar alla önskemål.
Portfölj (9)
Frankrike, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"VINIFIKATION\nEfter skörd av druvorna och deras pressning sker den alkoholhaltiga jäsningen naturligt med inhemska jäststammar: 30% i ekfat och 70% i termoreglerade ståltankar. Denna långa och naturliga process ger vinet mer komplexitet. Den malolaktiska jäsningen sker också naturligt. Lagringen varar i cirka 12 månader och sker, precis som för jäsningen, med 30% i ekfat och...
Portfölj (46)
Populära länder för denna sökterm