Italien, Riesi
... mandelmassa eller marsipan, som också kallas kunglig pasta (eftersom den är värdig en kung!). En ganska vanlig dryck som tillverkas med dessa läckra frön är mandelmjölk, som är utsökt och näringsrik och perfekt som ersättning för mjölk för spädbarn som lider av mjölkallergi eller för dem som följer en vegansk kost. Mandelmjölk förväxlas ofta med orzata, som istället är en söt dryck baserad på benzoin.
Portfölj (6)
...Ingredienser: Mandel – Socker – Naturliga aromer...
Portfölj (8)
Spanien, Tres Cantos
... kundsupport, anpassat efter din takt och ditt företags behov. Som grossist av snacks är mandel vår favorit råvara och vi erbjuder olika varianter för hotellbranschen: - Skivad mandel i hotellbricka, som främst används inom bakverk och konditorivaror som dekorativt inslag. - Malen mandel i hotellbricka, känd som huvudingrediensen i marsipan. - Mandelstavar i hotellbricka, en ingrediens som ger en touch av elegans till vilken rätt som helst.
Portfölj (5)
Schweiz, Muri B. Bern
... skiljer mellan söta och bittra mandlar. Söta mandlar är lämpliga att äta råa och används för sötsaker, som dekoration, som fyllning (t.ex. i oliver) eller för att tillverka likörer och marsipan. Bittermandlar får man inte äta råa. De innehåller amygdalin, ett glykosid som producerar blåsyra. Ändå odlas bittermandlar på speciella plantager. Från dem utvinner man – efter att ha tagit bort blåsyrekomponenterna – bittermandelolja, som används för att aromatisera likörer och bakverk.
Spanien, Benlloch-Castellón
... naturliga produkter som marcona-mandel från Plana Alta, den bästa, och rosmarinhonung från Valencia-regionen, vilket ger varje produkt sin unika prägel, som uppnås med mycket arbete och engagemang. Våra specialiteter inkluderar bland annat: hård och mjuk nougat, choklad, guirlache. Nougat med tre smaker, hård mandelnougat.
... mandlar på flera sätt. Vi gör enkla transformationer som blanchering, skivning, tärning eller tillverkning av mjöl eller pasta och några komplexa processer som rostning, fritering, kryddning eller beläggning. Vi producerar också premiumprodukter som marsipan, spanska nougater (turrón), konfektyr, mandelprotein eller först kallpressad olja och gör skräddarsydda produkter. Vi är certifierade enligt...
... tillverkar vi för välkända företag inom konfektyr- och bageriindustrin skräddarsydda produkter - speciella recept i områdena marsipan, ekologisk marsipan och fin kakaoöverdrag. Genom vår ensamägare, den ideella stiftelsen Friedrich Bluhme & Else Jebsen, går våra vinster till allmännyttiga ändamål i området Lübeck.
Belgien, Alleur
...Spécul’house är en hantverksbageri som tillverkar belgiska specialiteter såsom speculoos med mandel, speculoos med choklad och bakad marsipan. Vårt mål är att göra dessa produkter kända på internationell nivå. Vi söker exportörer och distributörer. Kontakta oss för mer information om förpackningsformat och emballage. Vi har även produkter i format för "kaffetillbehör".
Belgien, Antwerpen
Sleeubus producerar mandel- och sockerprodukter i Antwerpen för grossistverksamhet inom bageriingredienser, konfektyr och chokladtillverkare. Produkterna uppskattas både nationellt och internationellt. Smakfull marsipan av hög kvalitet tillverkas enligt ett gammalt recept med mandlar från områden runt Medelhavet. Andra produkter som tillverkas med samma kvalitetsmedvetenhet i olika...
Spanien, Besalu ( Gerona )
Företag med över 40 år inom kvalitetslivsmedelssektorn, med typiska produkter som carquinyolis som är mycket uppskattade i Katalonien, Frankrike och Italien, med typiska medelhavsingredienser som mandel och hasselnötter, marsipan med pinjenötter, te-kakor. Allt med hantverkarens kunnande, bakat i vedeldad ugn (kastanj), ett sortiment av smördegskakor gjorda med smör som förr, saftiga fyllda med grädde, choklad och sylt, allt av högsta kvalitet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play