Frankrike, Paris
...Le Zaatar eller Za’atar, som betyder "timjan" på persiska, är på något sätt Provence-kryddan i den levantinska maten. Det är en kryddblandning från Mellanöstern som har funnits i flera århundraden. Om ingredienserna varierar från region till region, innehåller zaatar oftast timjan, oregano eller mejram, sumak och sesamfrön. I vissa kök kan du också hitta mynta, ängssyra, eller till och med vitlökspulver eller korianderfrön. Zaatar är en ganska mångsidig blandning, med ett stort antal användningar i matlagning. Dimensioner: 5 x 4 x 4 cm Nettovikt: 10 g Volym: 30 ml...
Portfölj (200)
Spanien, Peligros
...Denna kryddblandning har sitt ursprung i de olika folk som bor i det geografiska området mellan östra Medelhavet och den arabiska halvön. Med intensiv arom och smak, innehåller den söta noter och saknar kryddiga inslag; den används i alla typer av grytor och köttgrillningar (shawarma, kebab, tajine, pinchos, etc), marinering av malet kött för användning i fyllningar och kofta. Mycket använd som ingrediens i andra kryddblandningar. Format: Burk 750g, Flaska 150g...
Frankrike, Renaison
...Den mest kända blandningen av örter och kryddor från Mellanöstern: det är en grov blandning av torkade örter och sumak, oöverträffad av smakerna som finns i väst eller i Fjärran östern.
Portfölj (56)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play