Polen, Warszawa, Poland
...Produkten tillverkas genom att hydrera den täta vetemjölet för att aktivera glutenet och sedan bearbeta den hydratiserade degen för att ta bort stärkelsen, vilket endast extraherar glutenet. Därefter torkas glutenet och mals igen tills det blir till ett pulver. VWG används främst för att optimera mjölblandningar och kakblandningar. Under ett år med lågt proteininnehåll i den europeiska...
Portfölj (278)
Frankrike, Aizenay
...Anpassade mjölblandningar efter dina behov.
Portfölj (44)
ufs.country_names.RU, Vladimir
..."Ris+bokvete" är en unik serie av glutenfria mjölblandningar som gör att du snabbt kan laga nästan alla typer av jästfria bakverk. Avsaknaden av gluten bekräftas av Crossed Grain Trademark, som följer standarderna för Association of European Coeliac Societies (AOECS). Blandningen innehåller varken ägg eller mjölk, samt inga stärkelse, smakämnen eller förtjockningsmedel. Detta gör att den kan...
Portfölj (116)
Tyskland, Hamburg
...Spraytorkat Lecithin-Compound LECIFINE 50 är ett spraytorkat lecithin-compound, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO). Genom spraytorkning omvandlas det naturliga proteinet till högprocentigt, pulverformigt växtprotein. LECIFINE 50 används för djupfrysta bakverk, våfflor, färdiga mjölblandningar och jästdegar. Tack vare LECIFINE 50 blir det lättare att lossa våfflor från våffeljärnet, platta våffelblad är mer bruchstabila och glasskålar blir krispigare. LECIFINE 50 sparar fett och ägg, ökar bakvolymen av jästdegar och förbättrar avkastningen av extruderade produkter.
Portfölj (11)
Turkiet, Kayseri
I Turkiet arbetar man med produktion av glutenfria produkter, planering av nya produkter och utveckling av specialformuleringar. Produkter som är lämpliga för celiakipatienters kost tillverkas. Det finns ett stort utbud av produkter, inklusive mjölblandningar, kex, pasta och spannmålsmjöl.
Italien, Iseo
Restaurang Pizzeria La Perla ligger i Pilzone vid Iseosjön, i provinsen Brescia. Våra specialiteter är: grillade skaldjur, katalansk och pizza på meter, bakad i vedeldad ugn, tillagad med speciella mjölblandningar, mald på stenar med naturlig jäsning, arbetsmeny för 10 allt inkluderat, med buffé. Lokalen är uppdelad i 2 rum, ett inomhus och ett med en ljus veranda. Rummet är också lämpligt för små ceremonier, kommunioner och dop. Familjeägd verksamhet. Lokalen har en bekväm parkering.
Frankrike, Meudon
Similae Mills specialiserar sig på mjölblandningar, vårt team erbjuder lösningar för professionella, 100% gluten- och laktosfria. Eftersom glutenfritt inte ska vara en begränsning, är våra blandningar lätta att använda! Med över 5 års erfarenhet som glutenfria kvarnproducenter, tillverkar vi våra blandningar med en kompromisslös selektivitet av spannmål och en 100% garanterad glutenfrihet tack vare vår produktionsenhet som är helt dedikerad till gluten. Världsomspännande leverans. Om du behöver mer information, tveka inte att kontakta oss.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play