...Natives Bio-Kokosnötsolja framställs genom att färsk kokosnötskött krossas och pressas med en "expeller". Expellern pressar kokosnötsköttet från ena änden till den andra och separerar de torkade kokosfibrerna från det ofiltrerade oljan. Oljan filtreras sedan genom att den pressas genom flera lager av tyg. Kokosnötsolja är fast vid temperaturer under 25 °C och blir flytande vid temperaturer över 25 °C.
...Olivolja är ett flytande fett som erhålls genom att pressa hela oliver, frukten av Olea europaea, en traditionell trädodling i Medelhavsområdet, och extrahera oljan. Det används vanligtvis i matlagning, för att steka mat eller som salladsdressing.
...Raffinerad majsolja är en flytandeolja som är lämplig för matlagning, bakning, fritering, vid tillverkning av margarin eller vår raffinerade majsolja kan buteljeras som en allroundolja, särskilt för produkter med hög halt av fleromättade fettsyror. Vi exporterar denna olja världen över med skräddarsydda fraktprocedurer.
...Produktbeskrivning
Raffinerad majsolja är en flytandeolja som är lämplig för matlagning, bakning, fritering, vid tillverkning av margarin eller vår raffinerade majsolja kan buteljeras som en allroundolja, särskilt för produkter med hög halt av fleromättade fettsyror.
Vi exporterar denna högkvalitativa olja till ett mycket överkomligt pris. Vi följer en strikt upphandlingsprocedur som...
... Precis sammansättning
Sammansättning:
Glukossirap
Natriumkaseinat
Sojaprotein
Vegetabilisk olja
Stabilisatorer
Emulgeringsmedel
Fritt flytande medel
Kemisk:
Fett >= 58%
Kolhydrater >= 25%
Protein (N X 6.38) >= 0.1%
Fukt <= 5.0%
Mikrobiologisk:
Total plattantal <= 10000/g
E-coli <= 90/100g
Salmonella - Negativ
Fysisk färg: Krämig/ljust gul
Smak & dofter: Typiska brända partiklar
(ADPI): skiva A
Förpackning: 25 kg per papperspåse med PE-påse som innerfoder
Lagring: Förvara i ett torrt och skyddat lager med god ventilation. Pallhöjd får inte överstiga 10 fall.