Polen, Warszawa, Poland
...Gouda 48% är en holländsk gul ost som tillverkas av komjölk. Den har fått sitt namn efter staden Gouda i Nederländerna. Det är en lagrad osttyp (halvhård). Gouda är en av de mest uppskattade ostarna i hela världen. Den finns i många olika varianter, med olika fetthalter (de mest populära - 45% och 48%) och former. Den har en mild smak som blir starkare ju längre lagringsprocessen pågår. Gouda 48...
Portfölj (278)
Italien, Giuliano
I över fyrtio år har Di Rosa varit en referenspunkt inom konfektyrsektorn, och erbjuder ett brett utbud av produkter som förenar italiensk hantverksskicklighet med en passion för kvalitet. Med mer än 200 artiklar redo för världsexport är Di Rosa inte bara ett varumärke, utan en garanti för excellens och äkthet. Vårt företag distribuerar inte bara produkter av hög kvalitet, utan är också specialise...
Portfölj (129)
Ungern, Celldömölk
...KEMISK Fett Minimi 45% Maximi 48% Fuktighet Minimi 42% Maximi 45% Genomsnittligt salt 0,7-1,2% MIKROBIOLOGISK Coliform <100 org per g E.coli <10 org per g Koagulaspositiva stafylokocker <100 org per g Listeria ND i 25 g Salmonella ND i 25 gTyp: Hård Ost Osttyp: Mozzarella Bearbetningstyp: Steriliserad Ursprung: Nötkreatur Förpackning: Påse, Bulk, Portionspåse Form: Block Färg: Ljusgul Fettinnehåll (%): 45-48 Vikt (kg): 25...
Portfölj (48)
Företaget Caseartecnica Bartoli i Parma har sedan 1960 tillverkat maskiner i rostfritt stål för produktion och skärning av ost samt för livsmedelsindustrin i allmänhet. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för hantering och kokning av mjölk, automatiska, semi-automatiska och semi-manuella verktyg för att skära ost i små, medelstora och stora mängder, lösningar som fungerar både individuellt och ...
Portfölj (47)
Frankrike, LANGEAIS
...Mikroperforerade formar med mönster är tillverkade av kopolymerpolypropen, med en version av injicerad plast, termoformad eller svetsad beroende på vilken typ av projekt som ska studeras. De kan användas för syra- och saltlösning. Servi Doryl erbjuder också mer specifika teknologier, såsom plattor och band för syra. OSTTYP: Alla ostar som kräver syra: Raclette, Morbier, Vacherin, … DIMENSIONER: - Från Ø 80 till Ø 800 mm - Fyrkantigt format upp till 800x800 mm - Andra former eller dimensioner på begäran OSTVIKT: Upp till 120 kg...
Portfölj (68)
Schweiz, Langenthal
... säkerhet som du förväntar dig av en maskin. Varje ost måste rivas på sitt sätt. De olika insatserna passar varje osttyp. Skonsamt naturligt, utan att den smular eller klumpar sig, bearbetas osten av Käsereibe. Den ideala butiksrivaren skonar osten, eftersom den ost som ska rivas förs från stötaren till rivytan och sedan, nygräddad endast av luft, kastas ut. HLR behandlar osten speciellt skonsamt och varsamt. Osten klumpar sig inte och värms inte upp.
Portfölj (23)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play