Frankrike, Collégien
SPSI är en fransk designer och tillverkare av utrustning för bageri och konditori, känd för sina innovativa maskiner, särskilt "dresseuses/pocheuses", "fonceuses à tartes" och "tables vibrantes". Designade och monterade i Frankrike, de har märkningen "Origine France Garantie", vilket är en garanti för kvalitet och hantverksskicklighet. Företaget syftar till att underlätta de repetitiva uppgifterna...
Portfölj (15)
Tyskland, München
... den utmärkt som råvara för drycker, livsmedel samt kosttillskott. VÄXTBASERADE RAWMATERIALE: Groddad fullkornsris som mjölkersättning - produkter och råvaror från groddad fullkornsris (t.ex. ersättning för grädde, ost) för storskalig produktion av växtbaserade livsmedel och bakverk även för konditorier och patisserier. INFUSIONER: Naturliga växtextrakt utan tillsatser, t.ex. ingefära, hibiskus, oregano. Vårt erbjudande riktar sig uteslutande till industrikunder. Minimiorder: Puréer: 200 kg i fat; Utdrag: 50 kg i kanister. Baobab: från 100 kg; Växtbaserade råvaror: per pall.
Portfölj (9)
Frankrike, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées är ett företag i Hauts de France som producerar frysta bakverk och bröd för bagerier och konditorier. Vi tillverkar endast högkvalitativa bakverk och pâtisserier för att garantera smaken och aromerna av bra produkter.
Frankrike, Flagey
... produkter är fria från konserveringsmedel. Agrodoubs är certifierat enligt IFS högsta nivå och utvecklar ekologiska recept. Bär- eller karamellfyllningar för chokladtillverkare, blandningar för citron- eller chokladpajer, crème brûlée eller patisserier är några av specialiteterna från fabriken som ligger i byn Flagey. AGRODOUBS har satsat på franska pastöriserade, frysta produkter som skickas till fem...
Pâtisserier och läckerheter, Stéphane Glaciers skola, är avsedd för både entusiaster och yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen. Stéphane Glacier erbjuder yrkesverksamma fördjupningskurser i bakverk, konfektyr och choklad enligt ett fastställt schema för året. Vi erbjuder ett fyrtiotal kurser ledda av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt ett tiotal talangfulla och mycket erkända medarbetare. Skolan erbjuder också utbildningar på plats hos hantverkarna, samt demonstrationer för stora varumärken för att främja det franska bakverkskonsten både i Frankrike och utomlands.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play