...Grana Padano DOP produceras i det historiska skyddade ursprungsområdet, tack vare bidraget från medlemmarna i provinserna Mantova och Brescia, de två viktigaste för produktionen av denna DOP. Finns i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från ett minimum av 10 månader upp till 20 månaders mognad.
Italien, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP på 1 kg är en italiensk hårdost, producerad i områdena Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige och Veneto. Garanti att den är gjord med färsk mjölk och lagrad i minst 9 månader, är det en ost med en rik och mjuk smak. Idealisk för att komplettera antipasti eller som ingrediens i pastarätter och ris.
Portfölj (200)
Spanien, Alcora
...Salsa med vit tryffel, bianchetto tryffel och grana padano ost. Salsa med Vit Tryffel (Tuber magnatum) och Ost är en lyxig blandning som kombinerar de rika och jordiga tonerna av vita tryfflar med den krämiga och smakfulla djupet av premiumost. Denna sammetslena sås erbjuder en förförisk smakprofil, som balanserar den intensiva umami från tryfflarna med den mjuka och smältande texturen av osten...
Portfölj (23)
Italien, Imperia
...Calvi Genovese Basil Pesto DOP är tillverkat enligt det äkta liguriska receptet. Det innehåller faktiskt extra jungfruolivolja, basilika odlad i Ligurien (Basilico Genovese DOP), pinjenötter, vitlök och Grana Padano. Jämfört med hemlagad pesto tillsätts endast citronsyra (syra) och askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den...
Portfölj (44)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, moderjäst (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltade spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, körsbärstomater, mozzarella, spenat, Grana Padano.
Portfölj (129)
Italien, MILANO
...Grana Padano D.O.P. har alltid varit den främsta produktionen hos Caseificio Zucchelli, som är en av de 12 grundarna som 1954 skapade "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", som idag representerar den största D.O.P. i världen. KG 33,620 HEL FORM VIKT PRIS PER KG EURO 7,00 UTGÅNGSDATUM 09/08/255 MINIMI BESTÄLLNING 50 HELA FORMER...
Portfölj (191)
... form med en något konvex sidokant – eller kant. En cylindrisk form med en diameter på 35 till 45 cm har en minimi vikt på 24 kg. Under produktionen avskummas mjölken först och blandas sedan med kalvmjölk; den resulterande ostmassan värms upp till en temperatur av 53°-56°, och därför definieras Grana Padano som en kokt pastaost. Ostmassans korn får sedan vila för att komprimera, och därefter placeras de i formar där de får stå i minst två dagar.
Portfölj (10)
Frankrike, Marseille
... baserade i produktionsområdet för Grana Padano Skummandet av mjölken sker naturligt genom att låta grädden stiga upp genom gravitation medan den råa mjölken vilar Endast osthjul som följer konsortiets regler, som specificeras i specifikationsreglerna och som har mognat i minst 9 månader, kommer att brännas med Grana Padano-märket. Produktion av Grana Padano står för cirka 22% av den italienska mjölkproduktionen och cirka 40% av produktionen i dess områden.
Portfölj (9)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano som är lagrad i 10/12 månader har en gyllene och slät skorpa samt en gul pasta som är kompakt, nästan utan hål. Aromat är väldoftande och när den smakas av, frigör kompaktheten i pastan en delikat och söt smak, typisk för mjölk. Denna produkt har PDO (DOP) certifiering.
Portfölj (10)
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP är en hård, kokt och långsamt mognande ost. Den produceras i Po-slätten, med råmjölk från friska kor som just har mjölkats. Det är en italiensk ost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Detta innebär att alla tre grundläggande faser av produktionskedjan: uppfödning, omvandling av mjölk till ost och lagring måste ske i ursprungsområdet; alltså endast mjölk och italiensk tradition...
Portfölj (4)
Tyskland, Hamburg
... basilika och den solkyssta sötman av tomater, skickligt kombinerad med de jordiga tonerna av vitlök och den milda kick av Grana Padano-ost. Den sammetslena texturen sveper enkelt runt pasta, bruschetta och en mängd andra kulinariska skapelser och ger varje tugga en fängslande smakssymfoni.
Portfölj (180)
Frankrike, Marseille
...Vitlök med pesto 2,9 kg antipasti av grillade grönsaker region PACA Marseille Frankrike Vitlöken med pesto är idealisk för att komplettera dina rätter. Ingredienser Vitlök (55%), solrosolja, basilika, cashew, valnötter, grana padano DOP (mjölk, salt, löpe, ägglysozym), potatisstärkelse, vinäger, salt, socker, extra jungfruolivolja. Antioxidant askorbinsyra E300. Syraregulator citronsyra E330...
Portfölj (145)
...Grana Padano eller liknande ostar...
Portfölj (47)
Italien, Brusaporto
... padano, brödsmulor, ägg, mjölk, smör och kryddor. ”Scarpinòcc De Par” från Pastificio Davena är certifierade av märket ”Bergamo Città dei Mille... Sapori” utfärdat av Handelskammaren. Finns i förpackningar om 250g och 500g.
Portfölj (10)
Italien, Cadorago
...Sacco System, ett företag specialiserat på produktion av mjölksyrabakterier för mejeriindustrin, producerar en serie frystorkade och frysta mjölksyrabakterier som är specifikt utformade för produktion av hårdost, särskilt för ostar med en fuktighetsprocent på 56% av den icke-feta torra substansen: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Hård Pecorino Besök webbplatsen https://www.saccosystem.com/ för att ladda ner broschyrerna!
Portfölj (4)
Italien, Sant'ilario D'enza
... producerar vi även ekologisk Parmigiano Reggiano, den certifierade "Prodotto di Montagna" och slutligen "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt sortiment av ostar är brett och varierat: bland de mest älskade DOP-ostarna erbjuder vi faktiskt Grana Padano och Pecorino Romano, vi erbjuder även färska ostar som mozzarella di bufala och burrata samt lagrade ostar som även passar vegetarianer, som Spinoro...
Italien, Soragna
Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.
Italien, Ospitaletto
Retificio Padano i Ospitaletto – Brescia har, efter många års erfarenhet och förfining, utvecklat en komplett serie av nät i högdensitetspolyeten för att möta alla behov och sektorer. Från nät för jordbruks- och växtodlingssektorn (för skörd av oliver, nötter, mandlar och frukt som faller) till insamlingsnät för ekologiska produkter, nät för att skydda, fördröja eller påskynda skörden av frukt...
Nederländerna, Enkhuizen
...Import-Export / Mat-Non Food av oliv, fetaost, grana padano ost, drycker, cola, fanta, 7-up, mat, non-food, linser, ris, telefoner, TV, datorer, laptop, frukt, äpple, jordgubbe, potatis, banan, päron, nötter, pistagenötter, mandelnötter, ost, goudaost, nescafé, nutella, choklad, twix, mars, bounty, kinder, olivolja, solrosolja, grädde, smör, fritörolja, AA, sprite, bönor, kikärtor, tomater, tonfisk, konserverad mat, konserverad frukt, konserverade grönsaker, drycker i förpackning, drycker på burk, drycker i flaska, vitvaror, köksutrustning, diskmaskin, kylskåp, dammsugare, gasolkök...
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, som har funnits sedan 1997, är ett företag specialiserat på handel med livsmedelsprodukter: Rökt lax, Tonfisk, Torsk, Rökt svärdfisk, Laxrom, Lumprom, Ansjovis, Patéer och Foie Gras från anka, gås, fasan och vaktel, Anklår, Dadel med bacon, Rilletter, Smördegsprodukter, Krossade, Ugnsbakade, Filo, Brick, Italienska, Grekiska och Spanska ostar Mozzarellas, Mascarpone, Padano, Parmiggiano...
Italien, Gambasca
... Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola och mycket mer. Vår kunskap om marknaderna och förmågan att identifiera och tolka kundernas behov gör att vi kan ge råd till kunden och hjälpa dem att växa och få kunskap om produkterna, presentationen, skärningen, förvaringen och kombinationerna. Vi når hela Piemonte och Ligurien med vår kyltransportflotta och har en organisatorisk struktur för internationella leveranser.
Spanien, Sant Cugat Del Valles
Kommersiell och logistisk kontor för tillverkare av Mozzarella och importerade ostar för Spanien och Portugal. Specialister inom foodservice-sektorn, organiserad restaurangverksamhet och industrisektorn. Direktservice från fabriker i Europa, Schweiz och Storbritannien. Experter på Mozzarella för pizza, europeiska rivna ostar, italienska ostar (Grana Padano DOP, Provolone, Parmigiano Reggiano...
Italien, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, beläget längs via Emilia mellan Reggio Emilia och Parma, är producent av gräddsmör med en oemotståndlig smak, eftersom det samlas in från mer än 150 mejerier som producerar Parmigiano Reggiano. Förutom att erbjuda alla möjliga smörvarianter är företaget också lagringsspecialist för Parmigiano Reggiano (som de även producerar) och Grana Padano, som säljs både i hela...
Italien, Terlizzi
I många år har vi varit grossister av charkuterier, ostar och torkad fisk. Vi förser restauranger, hotell och charkuterier i hela Italien och utomlands. Om du letar efter att köpa charkuterier och ostar i grossistled för att sälja dem i din verksamhet, kommer du att hitta verkligt konkurrenskraftiga priser hos oss. Produkterna vi säljer är främst typiska produkter från Apulien, men du hittar även nationella produkter från alla regioner och kända märkesprodukter som till exempel Grana Padano.
Italien, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi är specialiserat på lagring och portionering av italienska ostar och mer därtill. Vi kan erbjuda ett komplett paket av ostar: Grana Padano Dop och Parmigiano Reggiano Dop i olika lagringar, portioner och rivna varianter. Många italienska DOP:er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziska ostar, hårda ostar, mjuka ostar, get- och fårost, Provoloni, unga, semi- och superlagrade mjölkostar.
Italien, Vigonza
... och DOP-produkter, där vi erbjuder ett brett urval av ostar och charkuterier såsom: GRANA PADANO lagrad över 30 månader, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Dessutom är vi redo och tillgängliga för att hjälpa en kund att hitta en produkt som de har ätit i Italien och utomlands men inte kan hitta. Alla medarbetare på TIP & IT är alltid tillgängliga för att ge utförlig information om de...
...I 40 år har Latteria Sociale Sant'Angelo specialiserat sig på produktion av Grana-ost. Hemligheten bakom ostenas godhet ligger i det noggrant utvalda mjölken av hög kvalitet och säker härkomst, i enlighet med hygieniska normer och i den ständiga teknologiska utvecklingen av produktionsavdelningen. Förutom produktionen säljer Latteria Sociale Sant'Angelo även utmärkt GRANA PADANO typisk för...
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play