Italien, Radicofani
...Det är en ost som produceras med fårmjölk vid en temperatur av cirka 30/32°C. Med denna typ av bearbetning får man en pecorino med vit pasta som är något smulig med en torr och delikat smak. Produktion är planerad i två storlekar, en i skålformat med en vikt av cirka kg. 1,450 den andra i rak form med en vikt av cirka kg. 1,900. Innan försäljning behandlas den med en svart plastbeläggning på skorpan. Mognaden varierar mellan cirka 60/70 dagar.
Portfölj (48)
Italien, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce är en ost med en aromatisk och mycket karaktäristisk smak, resultatet av mötet mellan de pikanta tonerna av semi-mognad pecorino och de mycket söta tonerna av färsk vincotto. Den kraftiga skorpan i färgen mörkbrun omsluter en smulig och något smältande pasta, med inslag av mjölk, färsk must och vin. Denna ost är idealisk för den som söker en exklusiv och representativ smak av området, perfekt för att berika rätter och aperitifer.
Portfölj (29)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play