Frankrike, Talant
... din beredning, beroende på fruktköttets innehåll. (10 g/kg glasyr). För att undvika klumpar, förblanda pektin NH nappage med en del av sockret i torr form, och sprid sedan ut i vatten. Lösning på cirka 15 minuter. Ingredienser: amiderad pektin E440ii, disodiumdihydrogenfosfat E450i, dextros, trikalciumfosfat E341iii. Referens: MP1622B I lager: 11 produkter...
Portfölj (192)
Ukraina, Poltava
...Sockerkakor dekorerade med marshmallows på äggvitor, pektin och äppelpuré. Ytan på kakorna är dekorerad, botten är glasyrd med konfektyrglasyr. Packade i individuell förpackning som väger 225 g, det finns 8 st. i correx. Kan säljas både per vikt i lådan med olika vikter och i correx.
Portfölj (9)
Nederländerna, Boxtel
...Att använda glasyren på cupcakes gör cupcaken mer krämig. Rosa innehåller azo-färger, resten är AZO-fria. Glasyren kan användas direkt från koppen eller så kan du värma den lite (bain marie) för att få en lägre viskositet. Tillgängliga färger: Blå, Guld, Neutral/Transparent, Rosa, Silver, Vit och med chokladsmak. Färg Ingredienser Blå med glitter Glukossirap, Vatten, Pektin E440, Natriumalginat E401, Karragenan E407, Citronsyra E330, Natriumcitrat E331, Kalciumlaktat E327, Trikalciumfosfat E341, Kaliumsorbat E202, färgämnen Titandioxid E171; Brilliant Blue E133. Guld med gl...
Portfölj (10)
Frankrike, Malataverne
...Nougatkaka på 4 kg, skuren i 20 individuellt förpackade portioner (Cirka 200 g). Att säljas per vikt eller per portion. mandlar, socker, honung, glukossirap, pastöriserade äggvitor, hostia (potatisstärkelse, vatten, vegetabilisk olja), majsmjöl, naturliga aromer. Ingredienser i bärfruktpasta: blåbär, jordgubbar, hallon, surhetsreglerande medel citronsyra, stabiliseringsmedel pektin. Om glasyr: socker, delvis härdade vegetabiliska fetter, avfettad kakao, emulgeringsmedel sojalecitin, arom vanilj.
Portfölj (188)