Tyskland, Hechingen
På Sternenbäck hittar du allt från olika frukostar, bröd, bullar, snacks till läckra kakor och tårtor – allt som en finsmakare kan önska sig. Men oavsett hur olika våra produkter är, har de tre saker gemensamt: hantverkskvalitet, de bästa ingredienserna och den oöverträffade smaken. Noggrant utvalda ingredienser och en alltid färsk tillagning av våra bröd och bakverk är för oss som färskbageri...
BackNatur Lepold har utvecklat Backfermentet enligt honung-salt-principen. BackNatur Ferment är ett speciellt bakferment som gör det möjligt att baka alla typer av bröd utan jästtillsats. Men även bullar och fina bakverk utan bakjäst är möjliga med detta. Honung-salt-brödet består endast av ekologiskt spannmålsspel, vatten, ekologisk blomhonung, salt och lite ekologisk olivolja. BackNatur Ferment...
Belgien, Alleur
...pajer, tårtor, bullar,… Smörgåsar: dagobert, tonfisk med majonnäs, rostkyckling, aubergine, medelhavsinspirerade, korvbröd, panerad kyckling,… Catering: lantlig baguette, avisance, pizza, croque-monsieur och pasta.
Belgien, Grobbendonk
Bageri Den Troon har tre filialer i Flandern och är ett hantverksbageri som med hjälp av maskiner skapar de bästa produkterna. På Bageri Den Troon i Grobbendonk hittar du ett omfattande sortiment av bröd och bullar av högsta kvalitet. Dessa är alla hantverksmässigt tillverkade och nybakade: hos dem finns det inga förbakade produkter. Endast hantverksmässigt tillverkade och nybakade produkter kan...
Belgien, Tessenderlo
... bagare, konditorier och specialiserade bagerier, såsom mjölsorter; socker; jäst; bearbetade mjölk- och äggprodukter; smör och fetter; brödförbättrare; bindemedel; choklad och dekorationfigurer och prydnader; russin och konserverad frukt; fyllningar och toppings; nötter och frön; djupfrysta produkter; degprodukter; bröd, brödingredienser, baguetter, bullar, panini, smörgåsar, pistolets och piccolo; viennoiserie, croissanter och kaffebröd; småkakor, bakverk, kex, tårtor, våfflor, donuts, muffins och brownies; patisserie, desserter och praliner; snacks och pizzor; förpackningar ...
Tyskland, Balingen
Hos oss hittar hobbybagare alla mjölsorter, som vetemjöl, dinkelmjöl och rågmjöl. Med våra egenproducerade brödmixar kan du enkelt och snabbt baka ditt eget bröd. I våra brödbakskurser lär vi både nybörjare och avancerade vad som är viktigt vid tillverkning av bröd och bullar. I vår kvarnaffär hittar du också regionala produkter som pasta, ägg, honung och sylt. Från vårt stora sortiment av flingor hittar du även din favoritmüsli. Många produkter finns också i vår webbutik www.mehlkaufen.de...
Bageriet Mariana Sujki har funnits på marknaden i många år och har en rik erfarenhet inom bakning. De erbjuder kunderna ett brett utbud av produkter, inklusive traditionellt bröd. De föreslår främst vanligt bröd, fullkornsbröd, speltbröd, fröbröd, vanliga och söta bullar, flätor samt framför allt tårtor och andra sötsaker. I bageriet finns erfarna bagare tillgängliga. Tillsammans säkerställer de ett rikt utbud av bakverk för konsumenterna.
Vi är ett företag sedan 1989. Alla våra produkter bakas i en ugn med vulkanisk sten, precis som i en vedeldad ugn. Kvalitet och överkomliga priser är det som representerar oss. Vi erbjuder hantverksmässiga kex, krispiga bröd, söta bullar och alla typer av surdegsbröd med långsam jäsning. Vi är intresserade av samarbete med återförsäljare och bagerier. Försäljning både i grossist- och detaljhandeln.
Serbien, Belgrade
CPS är den största lagerhållaren av papper och råmaterial för grafisk industri i Serbien. Vår försäljningsvolym överstiger 35 000 ton per år. Nu försöker vi hitta en stabil leverantör av kraftpapper. Pappret bör bestå av återvunna fibrer. Det är avsett för livsmedelsförpackningar, t.ex. bröd, bullar, donuts, pretzels osv. Substanserna ligger mellan 38 och 40 gram per kvadratmeter. Den andra...
Försäljning av begagnade bageri- och konditorimaskiner: spiralblandare för deg, delare för bullar, vispar, mixrar, ugnar, croissantmaskiner, linjer för bröd, kavlingsmaskiner, diskmaskiner och andra. Utrustning efter renovering. 100 % tekniskt fungerande. Vi genomför även individuella beställningar på både ny och begagnad utrustning, samt utför reparationer av maskiner som överlämnats av kunden. Vi hjälper till med en komplett utrustning av bageri- och konditoriverksamheter. Konkurrenskraftiga priser och kundnöjdhet är vårt högsta mål.
Italien, Macomer
Produktion av bröd, sardiska sötsaker, fyllda bullar, fyllda plattbröd, smörgåsar, pizza. Nyheter: krokodilbröd, Cadadie-bröd, Sfilatino di Biga och Chicco di grano.
Italien, Camposanto
...Bageriet "ISOLA DEL PANE" med säte i Camposanto di Modena producerar 30 typer av bröd, franska baguetter, bullar, napolitanskt bröd, arabiskt bröd, 1000 typer av sötsaker, med fokus på god smak, färskhet och mjukhet.
Frankrike, Royaumeix
På Royaumeix odlar vi spannmål – vete, råg och emmer – som vi förvandlar till mjöl i vår hantverksmässiga stenmjölnare. Denna produktion gör det möjligt att skapa våra olika produkter, bröd utan tillsatser eller med frön, som formas för hand och grillas i en vedeldad ugn, samt bullar och mjöl. Specialiteter: Bröd med vetemjöl utan tillsatser eller med frön, emmerbröd, rågbröd, lantbullar, formbröd, fröfougasse, mjöl, tortillor och emmer-skal;...
Tyskland, Berlin
Vårt företag tillverkar bakverk och konfektyr av naturliga råvaror. Specialbeställningar är vår specialitet. Vi levererar tårtor, kakor, bröd och bullar, och mycket mer.
Populära länder för denna sökterm