Danmark, Kastrup
... nationell och internationell nivå. Detta har resulterat i flera fina placeringar. Till exempel 1:a platsen i wienerbröd vid VM 2007, samt 2:a platsen i Danmarks Bästa Baguetter 2009. All vår kunskap och färdigheter från olika tävlingar är dock inte bara självlärda. John fick 2006 sitt gesällbrev som konditor och är både medlem av Köpenhamns Bagerlaug och ordförande i Köpenhamns Konditorlaug. Hos...
Italien, Fabriano
Samaref är ett företag specialiserat på produktion och försäljning av utrustning för kommersiell kylning, såsom kylskåp, kylbord och temperaturminskare för restaurang-, konditor-, bageri-, glass-, pizzeria- och charkuterisektorerna. Varje produktlinje har utformats för att möta och svara på specifika krav, som sträcker sig från användarvänlighet till design, från energibesparing till möjligheten...
SWEET FOOD SICILY HAR SIN UPPSTAMMNING FRÅN BARBAGALLO DOLCIARIA, EN GAMMAL FÖRETAG FRÅN CATANIA SOM HAR SOM SYFTE ATT PRODUCERA TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR. UNDER TIDENS GÅNG HAR DE, FÖRUTOM DE PRODUKTER DE HAR I SITT ASSORTIMENT, ÄVEN INFÖRT CANNOLI-KONER. RECEPTET, SOM DE HAR FÅTT FRÅN EN GAMMAL KONDITOR, INNEHÅLLER FÖRUTOM ANVÄNDNING AV UTVALDA RÅVAROR, EN METODISK PROCESS SOM RESPEKTERAR...
Italien, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR ETT GAMMALT FÖRETAG FRÅN CATANIA SOM GRUNDADES FÖR ATT PRODUCERA TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR. UNDER ÅREN HAR DE, FÖRUTOM DE PRODUKTER DE HAR I SITT ASSORTIMENT, ÄVEN INFÖRT CANNOLI-KEX. RECEPTET, SOM DE FÅTT FRÅN EN GAMMAL KONDITOR, INNEHÅLLER FÖRUTOM ANVÄNDNING AV UTVALDA RÅVAROR, EN NOGGRANN PROCESS SOM RESPEKTERAR DE STEG SOM GARANTERAR EN KVALITET AV ABSOLUT...
Frankrike, Isle-Adam
...Oavsett tillfälle, vare sig det är familje- eller arbetsrelaterat, en aperitif med vänner, en födelsedag, en företagsbuffé eller ett bröllopsmottagande,... har 3 Petits Choux utvecklat en "skräddarsydd" cateringservice för er, som uppfyller varje krav och gör att varje ögonblick blir en exceptionell stund. Sylvain Le Maux, konditor på 3 Petits Choux, känd för sin expertis inom exceptionella...
Slovenien, Rače
Konditor LLC tillverkar främst kex. Dessutom är det en grossist av pasta och andra handelsvaror. Vi samarbetar främst med medelstora företag som är för små för att hantera de stora företagen, såsom Mlinotest och Zito, men också för stora för att göra affärer med mikroföretag på grund av relativt höga inträdesbarriärer. Företaget har under de senaste åren genomgått en snabb expansion av...
Idag, precis som igår, fortsätter traditionen, och bevarar de principer och arbetsmetoder som alltid har kännetecknat Pasticceria Pierrot, vilket har gett dem kundernas respekt och förtroende. Konst och passion är de viktigaste ingredienserna för en stor konditor. Det är dessa ingredienser som gör dessa bakverk till en speciell produkt, en oförglömlig upplevelse med tradition och kvalitet...
Tyskland, Warstein
Aluminiumprofiler för butik- och inredningsbygge; Beslag för bageri-, konditor- och charkdiskar; Brödregalsystem, köttupphängningar; Alu-ställskensystem för butikbygge; Skjutdörrsbeslag i aluminium; Ytbehandling: Slipning, Polering, Eloxering, Glans upp till 6000 mm längder...
...samt konditor Sven Schumachers yrkesskicklighet och talang. Sedan 2015, när Tsuki Hasegawa överlämnade ledningen till Sven Schumacher, har nazuna fokuserat på chokladproduktionen för att öka kvaliteten genom att förbättra tillverkningstekniken och därmed nå fler kunder med denna finaste smak. *Information: Nazuna har inte längre någon offentlig butik och våra kunder kan köpa nazunas produkter i...
Vårt företag tillverkar industriella köksapparater och utrustning, (konvektionsugnar, spisar, grillar, 65.70.90-seriens matlagningsutrustning, arbetsbänkar, skåp, hyllade fläktar, självbetjäningslinjer, serverings- och bufféenheter, staplings- och transportvagnar, diskbänksenheter, livsmedelsbearbetningsmaskiner osv.) kommersiella kylskåp och kylrum (bänkkylskåp, konditor- och...
Tyskland, Wardenburg
Företaget Marktkontor GmbH har i många år stått för högkvalitativa och innovativa utrustningar inom kläd- och porslinsområdet för bageri-, konditor- och cafébranschen. Vi ser till att din personliga marknadsprofil uppfattas ännu bättre än tidigare. Under dessa förutsättningar arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram alla viktiga komponenter som är skräddarsydda efter dina behov, såsom...
Turkiet, Malatya
....","OUR MISSION":"VÅR UPPDRAG","OUR VISION":"VÅR VISION","To save time by facilitating the work of the pastry and bakery industries,":"Att spara tid genom att underlätta arbetet för konditor- och bageriindustrin."}...
Belgien, Groot-Bijgaarden
Puratos är en internationell grupp med ett komplett utbud av innovativa produkter, råvaror och tillämpningsexpertis inom bageri-, konditor- och chokladsektorerna. Produkter och tjänster finns tillgängliga i mer än 100 länder världen över, och i många fall produceras de faktiskt där av våra dotterbolag. Kunderna är hantverkare, industri, detaljhandel och storkök. Vi strävar efter att vara...
Frankrike, Saint-Rémy de Provence
Grundad 1866 av Marius Lilamand, då konditor och konfektyrmakare i hjärtat av Saint-Rémy de Provence, kommer Confiserie Lilamand att tas över 1903 av hans son Justin, som helt ägnar sig åt konfiterade frukter och installerar sina nya verkstäder i den gamla garveriet vid utgången av byn. Idag fortsätter Pierre Lilamand, som tillämpar receptet som förespråkades av Nostradamus och Olivier de Serres, fyra århundraden tidigare, detta hantverk som har överförts i fem generationer, i denna fabrik som är fylld av historia.
Frankrike, Amiens Cedex 3
... lagstiftning. Företaget grundades 1955 av en bagare-konditor i Amiens och sysselsätter över 60 personer i Frankrike. Florensuc erbjuder ett brett utbud av dekorationer för hantverkare och industriella aktörer. • Den hantverksmässiga marknaden: Konditorer, Bagerier, Catering, Restauranger • Den industriella marknaden: Tillverkare av bakverk, bröd, bakverk och glass. 60% av omsättningen kommer från export till 60 länder. Certifiering: Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Italien, Mosciano
Ferretti dessert är resultatet av Sandro Ferrettis långa och rika erfarenhet inom glass och frysta bakverk. Hans dröm har alltid varit att bli konditor. År 2006 gick han med i Akademin för italienska mästerkonditorer (AMPI) och blev mästerkonditor. Hans passion för sitt arbete ledde honom till att grunda sitt eget företag inom små frysta bakverk med Sweets Factory, som är den produktiva hjärtat...
...skärverktyg, kryddor och ingredienser, lagring och hantering, förpackningar och etikettering, arbetskläder… De erbjudna förnödenheterna är förbrukningsvaror för alla våra kunder som tillhör "livsmedelsbranschen", vilket inkluderar yrken som slaktare, charkuterist, catering, fiskhandlare, mejerist, bagare, konditor, chokladtillverkare, grönsakshandlare, delikatessbutik, detaljhandel, etc.
...Konditoriet "Śliwa" ligger på Królewskiej 8 i Kraków. Det har funnits sedan 1958. Grundarna var Stanisław och Apolonia Śliwa. Det är ett typiskt familjeföretag som går i arv från generation till generation. För närvarande drivs det av syskonen Piotr Śliwa och Małgorzata Bejm. Grundaren, Stanisław Śliwa, var en certifierad konditor och praktiserade hos kända krakowska konditorer. Han vann många...
Pâtisserier och läckerheter, Stéphane Glaciers skola, är avsedd för både entusiaster och yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen. Stéphane Glacier erbjuder yrkesverksamma fördjupningskurser i bakverk, konfektyr och choklad enligt ett fastställt schema för året. Vi erbjuder ett fyrtiotal kurser ledda av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt ett tiotal talangfulla och mycket erkända medarbetare. Skolan erbjuder också utbildningar på plats hos hantverkarna, samt demonstrationer för stora varumärken för att främja det franska bakverkskonsten både i Frankrike och utomlands.
Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).
Belgien, Sint-Pieters-Leeuw
Mejeriföretaget Vermeersch har varit verksamt i mer än ett halvt sekel. Genom noggrant utvalda mjölkinsamlingar förser vi vår egen produktion av färsk grädde och mjölk. Vårt produktsortiment består både av egna produkter som färsk grädde och färsk mjölk, samt ett noggrant utvalt sortiment av smör, ost, glass, yoghurt, äggprodukter... Vi ansvarar för distribution över hela Belgien. Den som som restauratör, cateringföretag eller konditor strävar efter variation och pålitlighet kan vända sig till oss för en unik och uteslutande belgisk produkt.
Frankrike, Wissembourg Cédex
...-charkuterist-caterer, bagare-konditor, restauratör eller kommunal verksamhet, kan vi erbjuda en stor variation av utrustning som passar dina behov. Företaget Walter framstår därmed som en viktig aktör inom leverans av förpackningar, kryddor, tillsatser och utrustning för livsmedelsbranschen, vare sig det gäller för yrkesverksamma, kommuner eller föreningar.
...KRUMBEIN rationell GmbH & Co.KG är en leverantör av högkvalitativa lösningar för ekonomisk bearbetning av produkter inom bageri-, konditor- och livsmedelssektorn. Produktportföljen från KRUMBEIN rationell omfattar bland annat: -Skärmaskiner för tårtor, kakor, bröd, baguetter, våfflor -Doseringsmaskiner för spritsdeg, muffins, sockerkakssmet, smör, degmassor -Strösystem för socker, strössel, mandlar, frukter, kryddor, chokladbitar -Kärnfria maskiner för stenfrukter -Perifera enheter -Produktionslinjer...
Bulgarien, Kazanluk
... gemensamma europeiska referensramen. Vi erbjuder utbildning och individuella utbildningskurser i två steg - dubbel bokföring - 30 studietimmar, bilateralt och bokföring - 50 studietimmar, bagare - konditor - kurser och individuella utbildningskurser för kockar och servitörer.
Slovenien, Koper-Capodistria
... naturliga, färska och lokala ingredienser. Vår konditor Ana gillar att skapa olika, ibland mycket djärva desserter, där hon använder atypiska ingredienser som lavendel, kaktus, svart vanilj, olivolja och rosmarin.
Portfölj (3)
Vårt företag specialiserar sig på utrustning för restaurangverksamhet. Vi levererar konditor- och glasskåp, kombiugnar, kyldiskar och en rad andra produkter.
Italien, Piacenza
... Falicetto grundades 1985 tack vare insikten från Aldo Scaglia, en ung konditor från Piemonte som flyttade till Piacenza. I de dagligen bakade produkterna, som tillagas enligt traditionerna för högkvalitativt bageri, läggs stor passion och fantasi samt ett ständigt fokus på ingredienserna. De bästa kakaobönorna från Venezuela, Bolivia och ön Sao Thome väljs ut för att bearbetas och kombineras med mandlar eller hasselnötter, vilket resulterar i en choklad som har blivit en söt vana för alla piacentiner.
Österrike, Wien
... föremål är 100% biologiskt framställda och nedbrytbara. Oavsett vilket yrkesområde du tillhör, om du är slaktare, konditor, bagare, eller en snabbmatsrestaurang eller cateringfirma, här hittar du allt du behöver. Du kan också få lådor och artiklar för olika evenemang eller fester. Oavsett om det är en picknick för två, en födelsedag med familj och vänner, en stor mässa eller för frakt, har Pakadu de rätta produkterna.
Österrike, Schörfling
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play