Belgien, Kortrijk
... område? Vi har ett specifikt plåster för varje tillämpning och varje plats för såret. Alla våra produkter uppfyller aktuella kvalitetssystem som HACCP, BRC, IFS, etc. Förutom ett brett sortiment av detekterbara sårvårdsprodukter erbjuder vi hygienprodukter, skyddsmaterial och första hjälpen-utrustning, inklusive första hjälpen-kit, bårar, brännskadeprodukter, desinfektionsmedel, fingertoppar, olika krämer, etc. Kvalitet och service är vår prioritet!
Portfölj (3)
Belgien, Overijse
... enlighet med gällande HACCP-, BRC- eller ISO 22000-standarder för att säkerställa livsmedelssäkerhet samt skydd för personal och utrustning. Du kan lita på flexibiliteten och professionalismen hos vårt kvalificerade och utbildade team för att erbjuda dig de bästa tjänsterna anpassade till dina lokaler eller din industriella miljö. Vi deltar också vid dina rivningsarbeten för att förbereda renoveringar och säkerställa städning efter byggarbetsplatsen. Tveka inte att kontakta oss för mer information! Du kommer att dra nytta av våra många års erfarenhet inom området.
Tyskland, Hamburg
Haccp-Markt.de hittar du produkter och tjänster för att uppfylla de lagstadgade kraven avseende egenkontroll, kvalitetsledning och säkerställande av livsmedelssäkerhet.
Storbritannien, Tamworth
... eller kvalitetschef, så är jag tillgänglig på en ad hoc/interim basis så länge du behöver mig, och kan uppfylla en senior kvalitetsnärvaro inom ditt företag på deltid eller temporär basis. Jag erbjuder en skräddarsydd tjänst - baserad på din budget och det kommer inte att kosta dig skjortan heller! Jag har arbetat i ledande roller inom teknik, HACCP-livsmedelssäkerhet, kvalitet...
...År 2010 infördes ett system för livsmedelssäkerhet, HACCP, för att säkerställa livsmedelssäkerhet. Produktionsprocesserna i de olika produktionsstegen kontrolleras noggrant från mottagning till leverans av produkten. Företaget har implementerat ett livsmedelssäkerhetsledningssystem, FSSC-22000. Systemet genomgår revisioner, granskningar och kontinuerlig förbättring. Idag handlar vi med import och...
Slovenien, Vrhnika
...· Jordnötssmör, · Vitaminer. Våra produkter är förpackade i den ekologiska fabriken Nutrisslim i Slovenien i enlighet med certifierade HACCP-standarder. Kvalitet och livsmedelssäkerhet är våra centrala kontrollpunkter. Vi använder aldrig konstgjorda aromer, färgämnen, konserveringsmedel eller bekämpningsmedel. Våra produkter är alltid GMO-fria! Vi är särskilt noga med att välja och använda endast...
Portugal, S. João Das Lampas
Företaget BIO HERA är ett portugisiskt märke inriktat på hälsa, välbefinnande och kosttillskott. De produkter som distribueras av BIO HERA är tillverkade enligt GMP-kraven (Good Manufacturing Practices) och enligt HACCP-reglerna (Certifiering av Riskanalys och Kritiska Kontrollpunkter), vilket visar på engagemanget för livsmedelssäkerhet och kundnöjdhet.
...De flesta nötkreatur styckas i vår egen nötköttsstyckningsanläggning. Vi slaktar också nötkreatur för grossister, slaktare och privatpersoner. Slakten sker under kontinuerlig övervakning av FAVV. Även vår egen kvalitetsansvarig övervakar kontinuerligt hygien och livsmedelssäkerhet. Nötköttsslakthuset har ett HACCP-certifikat, ett FEDIS FOOD-certifikat för små och medelstora företag och BIO-märket.
Turkiet, Fethiye
... innehåller konserveringsmedel eller glukos. Våra produkter når er i sin mest naturliga form. Vår produktionskvalitet har internationell BS EN ISO 9001:2008 Kvalitetsledningssystem och HACCP 2002 Livsmedelssäkerhet och kvalitetsledning.
Frankrike, Vire Sur Lot
CHATEAU DU CEDRE producerar Malbec-viner: fruktiga viner eller viner för lång lagring. Andan som driver vinodlarna på slottet är en uppriktig vilja att tillfredsställa älskare av stora viner, både privatkunder och professionella, nybörjare eller passionerade. Deras tillvägagångssätt och reflektioner ledde till att de 2012 fick certifiering för ekologisk vinodling av Ecocert France och HACCP-bedömning (livsmedelssäkerhet) av SQS Schweiz.
Luxemburg, Dudelange
Luxbiologie är ett laboratorium för hälso- och miljökontroll. Vi står till ditt förfogande för att ge dig de verktyg som behövs för att hantera hygien och säkerställa livsmedelssäkerhet. Vi stödjer dig i ditt kvalitetsarbete, implementeringen och uppföljningen av ditt HACCP-system samt skapandet av ditt dokumentationssystem. Vi är till tjänst för både privatpersoner och företag.
Grekland, Kos
... från 400 g upp till 1,2 kg. Vi har en modern enhet för förpackning av produkter med en kapacitet på 12 ton per vecka. Denna fabrik är certifierad enligt EUs standarder för export och vårt företag har fördel av det normerade HACCP-systemet för produktionsövervakning som säkerställer optimal livsmedelssäkerhet. Produktionen av havsabborre utgör för närvarande 80 % av biomassa i uppfödning, medan resten är kungssnappar. Produktionskapaciteten är cirka 450 ton.
Belgien, St. Martens-Latem
... hänsyn till de strikta normerna för livsmedelssäkerhet, hållbarhet, miljö, och detta inom din budgetram. Deveco Packaging är stolta över sitt partnerskap med flera ledande företag inom sin sektor. Alla våra förpackningar är ISO, HACCP och BRC-certifierade.
Italien, Roma
FCQ Synergy är ett företag som grundades av en grupp yrkesverksamma som har arbetat inom livsmedelssäkerhet HACCP, miljö, arbetsplats säkerhet och analys i över 15 år. Professionalism, seriösitet och passion är det som förenar vårt arbetslag. Målet har varit att skapa en struktur som svarar mot alla kunders behov, från stora till små företag, inklusive hela hanteringen av processerna kopplade...
... internationella standarden för livsmedelssäkerhet). År 2014, för att bättre tillfredsställa kunderna, kompletterades den med PAS 220, en ytterligare nivå av goda metoder: FSSC 22000. Vårt socker har också specifika certifieringar som kosher och halal.
Storbritannien, Birmingham
...Ellison-Webb Training är ett oberoende specialistföretag som erbjuder ett brett utbud av kurser inom livsmedelssäkerhet, HACCP, näring och hälsa & säkerhet, samt "Train the Trainer"-kurser för dem som önskar utbilda inom den offentliga, privata och ideella sektorn. Företaget har varit verksamt i West Midlands i nästan 20 år och är en av de ledande utbildningsleverantörerna inom livsmedelssäkerhet...
Spanien, Navalmoral de la Mata
Livsmedelssäkerhet, hygienrevisioner, översättning och tolkning, expertutvärderingar. HACCP, spårbarhet, inspektioner, BRC, IFS och andra standarder, utbildning, outsourcing.
Italien, Gambettola
... längre hållbarhet. Leverantörerna är lokala verkligheter: vårt mål är att nätverka med områdets excellens och stödja dem i korrekt marknadsföring av produkten. Vi arbetar i partnerskap med certifierade lokala producenter som garanterar hantverk i en kontrollerad miljö. HACCP-certifiering garanterar livsmedelssäkerhet. Tack vare vår kunskap om marknaderna och vårt nätverk av yrkesverksamma uppnår vi...
Spanien, Granada
... riskanalys och kritiska kontrollpunkter. Från projektets koncept och produktbeskrivning till validering av HACCP. Dessutom hanterar vi IFS-, BRC- och ISO 22000-standarder. Det vill säga, vi rådgiver företag i utformningen av skräddarsydda protokoll för livsmedelssäkerhet och kvalitet. Även i de allmänna hygienplanerna som kompletterar HACCP-systemet. Och vi ansvarar för hanteringen av kontrollpunkterna.
Frankrike, St Médard D'eyrans
...Grundat 2004, företaget GIRONDE SPECIALITES säljer under sitt varumärke "Les pâtisseries d’Hubert" en specialitet från Bordeaux, canelés. Företaget tillverkar canelés i industriell skala för att sälja dem. Som ett tecken på kvalitet, spårbarhet och livsmedelssäkerhet har företaget infört ett kvalitetsarbete baserat på HACCP-systemet och IFS-certifiering.
... SuperFresh blivit branschens generiska varumärke. Med andra ord, turkiska konsumenter introducerades först för många produkter, från frysta grönsaker till fryst pizza och mille-feuille samt bakverkdeg till konserverad majs, via SuperFresh-varumärket. Kerevitaş genomför produktion i enlighet med världens standarder och har erhållit HACCP (livsmedelssäkerhet) och TSE-ISO-9000 (kvalitetssystem) certifiering som erkännande för detta.
Frankrike, Bergerac
... spårbarhet för produkterna (HACCP-standard) för bättre livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, tillsammans med en ständig kommersiell insats och en fördjupning av sortimentet, har möjliggjort en utvidgning av kundbasen mot prestigefyllda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina varumärken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment av mer än 1200 erkända kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår med tillägg av originella och exklusiva nyheter som Selôvin.
Italien, Monte Compatri
... Service arbetar inom området Arbetsmiljö och Livsmedelssäkerhet (HACCP) genom att erbjuda kurser för brandbekämpning, första hjälpen-kurser, utbildning för anställda enligt stat-regionavtal, HLR-kurser, kurser för ansvariga för skydd och förebyggande (RSPP) arbetsgivare, kurser för skyddsombud (RLS), riskbedömningsdokument (D.V.R.), HACCP-kurser, utbildning för livsmedelsoperatörer (OSA).
Italien, Lodivecchio
...Arbetsmiljö, förklarat enkelt... Regelverksrådgivning för arbetsmiljö D.Lgs.81/08 livsmedelssäkerhet HACCP och relaterade ämnen: Dokumentation DVR och HACCP komplett Utbildningskurser Hälsokontroll medicinska besök En extremt sammansvetsad personal, som är hängiven sina vänliga kunder, redo att ge dig den bästa kombinationen av kvalitet, pris och vänlighet som du alltid har önskat!
... överensstämmelse med Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), vilket är en systematisk förebyggande metod för livsmedelssäkerhet. Detta gör att vi kan garantera 100% säker catering och stödtjänster offshore.
Frankrike, Saint Laurent Du Var
Sedan 2004 har FOOD and BEVERAGE SERVICES verksamhet inom import, handel och export av frysta och färska skaldjursprodukter i Saint Laurent du Var. Vår differentiering bygger på kundnöjdhet genom att möta deras förväntningar och garantera produkter av hög kvalitet och livsmedelssäkerhet. Respekten för de regulatoriska hygienkraven enligt HACCP gör att vi kan hantera risker och etablera förebyggande åtgärder. Med en kundbas bestående av GMS, grossister, hotell, restauranger och detaljister, säkerställer vårt dynamiska team dagligen leveranser på Franska Rivieran.
Grekland, Ag.i.rentis/greece
... överensstämmelse inom livsmedelssäkerhet (HACCP) utfärdat av GREKISKA SJÖFARTSREGISTRET (Hellenic Registry of Shipping) enligt ELOT EN ISO 22000:2005, och har valt en tydlig säkerhets- och hygienpolicy i enlighet med alla nationella och europeiska regler. Vår mission är att leverera färska frukter och grönsaker av högsta kvalitet och säkerställa konsumenternas hälsa genom en omfattande hälsa- och...
... erbjuda produkter med garanterad kvalitet tack vare utmärkta produktions- och lagringsförhållanden, som utförs i en anläggning på 5 000 m², som följer standarden ISO 22000: 2005 för hantering av livsmedelssäkerhet (TÜV Rheinland, Tyskland) och HACCP. Produktionen av våra produkter utförs av ett team av de bästa kemiteknikerna och utbildad personal för att producera ett kvalitativt och säkert...
Tyskland, Freystadt
Produkter för livsmedelssäkerhet - HACCP - Kvalitetskontroll. Huvudprodukten är Clean Card PRO - ett avtorkningstest (Hygien Snabbtest) för egenkontroll av renheten på ytor.
Portfölj (4)
Konsultbyrå som erbjuder tjänster till livsmedelsföretag inom området för frivilliga certifieringar (ISO 9001, ISO 22000, ISO 26000) och produktcertifieringar (ekologisk, DOP, IGP), med särskilt fokus på livsmedelssäkerhet genom HACCP-systemet, för vilket även utbildningskonsultation erbjuds. För livsmedelsverksamhet utförs konsultation för blått märke, arbetsmiljö och celiaki.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play