Frankrike, Épaignes
...Mörk choklad naturell* 601...
Portfölj (184)
Nederländerna, Naarden
...Original Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, Kinder Buenos, Choklad CHOKLAD BÄSTA KVALITET NATURLIG MÄNSKLIG KONSUMTION - MJÖLKIG KINDER JOY ÖVERRASKNING CHOKLAD 20 g Choklad med Överraskning Legetoj. Vi kan erbjuda försäljning till institutioner och handel med Kinder Joy Överraskningsägg från Ferrero Rocher Chokladföretag. Nu denna säsong finns det i två varianter, en för pojkar och en för...
Portfölj (67)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser vit choklad (minst 28% kakao). Ingredienser socker, kakaosmör, helmjölkpulver, pistagenötter 4%, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av nötter. Vit choklad är en konfektyr av elfenbensfärgad vit färg som produceras av kakaosmör. Den innehåller också mejeriprodukter, socker, lecitin och aromer men inget kakao i pulverform, till skillnad från andra choklader.
Portfölj (188)
... blont eller vitt hår Capuccino, om du har brunt hår Choklad, om du har mörkbrunt hår Mörk svart espresso, om du har mörkbrunt eller svart hår Ingredienser: Talk, Mica-silikat, tokoferylacetat, etylhexylglycerin, färgämnen SKU:00007...
Portfölj (13)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
... tillsatser. Dessa chokladprodukter är tillverkade för hand och färgämnet är av naturligt ursprung, tillverkat av gurkmeja, morot, hibiskus, rädisor, svartvinbär, äpplen och spirulina. Innehåll: Calimero i mjölkchoklad: mjölkchoklad (socker, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljarom). Kakao: minst 33%.
Portfölj (9)
...Mjölkchoklad: Belgisk mjölkchokladblandning (minst 33,6 % kakao), kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj naturlig smakämne; Ruby choklad: Belgisk ruby chokladblandning (minst 47,3 % kakao), socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakao, emulgeringsmedel (sojalecitin), citronsyra, vanilj naturlig smakämne. Produktegenskaper: Innehåller inte gluten (glutenfri). Allergener: Mjölkrester, soja, laktos. Förvaringsvillkor: Förvara på en mörk plats, i rumstemperatur (18-24 °C) och i originalförpackningen. Hållbarhet: 12-14 dagar...
Portfölj (3)
Polen, Wrocław
... 4,7% (glukossirap, invert socker sirap, karamelliserat socker, etylalkohol, vatten, pulveriserad kaffeextrakt 2%, stärkelse, naturlig arom), hasselnötsfyllning 13%: vit choklad 59% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), hasselnötter (4%), färgämnen (titandioxid, tetrazin, briljantblå, järnoxid, karmosin, kaliumaluminiumsilikat). Set: Folklore...
Portfölj (179)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: 31% vit choklad (kakaosmör, socker, kakaobönor, sojalecitin, naturlig vaniljextrakt), mjölkchoklad. Referens: CASBLANC...
Portfölj (97)
Tyskland, Stuttgart
... olika texturer och ingredienser med öm Milka alpmjölkchoklad. Praliner: Milka-praliner har ett brett utbud av meddelanden och format för att skapa känslomässiga och vardagliga kopplingar med vänner och nära och kära och "säg det med Milka." Ingredienser: Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, kakaomassa, vassle (mjölk), mjölkfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), hasselnötskräm, naturlig arom, kakaotorrsubstans 30% minimum, mjölktorrsubstans 18% minimum...
Spanien, La Pobla De Benifassà
...Båda produkterna är tillverkade med naturlig tryffel från Parc Natural de la Tinença de Benifassà, vilket gör dem perfekta för älskare av berg och fuktig jord. Paketet inkluderar också samarbetet med Mario Padial, nationell prisvinnare och valenciansk mästare i choklad, som har bidragit med sin söta konst till denna speciella samling. Tillsammans skapar de utan tvekan en utmärkt hyllning till...
Portfölj (6)
Belgien, Ghislengien
...Ingredienser: - Choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom) - Härdade vegetabiliska oljor - Arom: naturlig apelsinarom - Kan innehålla spår av mjölk, gluten, ägg, soja och nötter.
...Conching är en viktig process för produktion av naturlig choklad. Under conching minskas viskositeten hos chokladen som ett resultat av värmeöverföring och mekanisk agitation. Dessutom avlägsnas fukt, flyktiga ämnen och oönskade lukter genom denna process. Enligt processkraven tar conching ungefär 3-12 timmar och består av sex zoner. Systemen är termostatstyrda. Systemet tar kallt vatten när det behövs.
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturlig ekologisk kakaomassa Nettovikt: 200 g Energivärde per 100 g: 600 kcal Hållbarhet: 24 månader...
Portfölj (111)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
...Frystorkad frukt får allt fler anhängare. De är delikata, mycket aromatiska och behåller en naturlig mängd vitaminer och mineraler. Vi kombinerade jordgubbe med mjölkchoklad för att lägga till lite sötma och en krämig avslutning. Produktfunktioner: Glutenfri, Saltfri Vikt: 100g...
Portfölj (139)
...7 KG i plastspann / 14 KG i låda. Tårta, kakor, bakverk, tårta, kex, croissanter, muffins, kastanjer, våfflor, som fyllning i choklad och för att öka smaken används i vispad grädde. Kan användas för dekorativa ändamål. Tjänsteerbjudande. 2 års förvaring på en sval och torr plats.
Portfölj (194)
...Vi tillverkar inneslutningsmaskiner med olika kapaciteter (pump eller skiva). Maskinerna är anpassade för att arbeta med naturlig choklad eller blandchoklad. Olika bältesbredder på begäran. Avtagbar chokladbehållare gör det enkelt att belägga produkter i två olika färger. (valfritt) Elpanelen på chokladbeläggningsmaskinen gör det möjligt att justera värmekontroll, bandhastighetskontroll, tjocklek på chokladbeläggningen och vibration. Fullständig, botten- eller toppbeläggning av produkterna.
Portfölj (9)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mjölkchoklad 38% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, emulgeringsmedel: rapslecitin, smarties (socker, kakaosmör, skummjölkpulver, kakaopasta, baksmör, vetemjöl, filtrerat vasslepulver, risstärkelse, emulgeringsmedel: lecitin; frukt- och växtekstrakt: karthagin, rädisor, svart morot, citron, hibiskus: spirulinaextrakt, beläggningsmedel: carnaubavax, vit bivax, naturlig vaniljarom. Svart smarties-lollipop Ingredienser: Mörk choklad 63% (socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: rapslecitin, bourbonvanilj...
Portfölj (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Kanderade apelsinskivor, täckta med mörk choklad och presenterade i en "kolonn"-låda. Ingredienser: Apelsin, socker, glukossirap, mörk choklad 61% (kakaobönor, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljextrakt).
Portfölj (142)
Belgien, Wommelgem
...Blandning av duo chokladägg med fyllning av hasselnötskräm. Mörk choklad innehåller minst 50% kakaomassa. Mjölkchoklad innehåller 33% kakaomassa, minst 14% mjölkämnen. Vit choklad innehåller 26% kakaomassa, minst 22% mjölkämnen. Ingredienser: socker, vegetabilisk fett (palma, palmkärna), kakaomassa, kakaosmör, helmjölkpulver, hasselnötter 2,2%, skummjölkpulver, skummad kakaopulver, laktos (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin; naturlig vaniljarom.
Portfölj (38)
Spanien, Murcia
Vi har ett omfattande utbud av specialiteter tillverkade av torkad frukt, beredningar av frukt av högsta kvalitet från regionen Murcia, under den medelhavssolen, som är det bästa alternativet för att tillfredsställa dina sötsug. Produkter som kompletterar sin utsökta smak och noggranna tillverkning, med en utmärkt presentation riktad till dem som kräver en mer genomarbetad design som sticker ut oc...
Portfölj (10)
Turkiet, Denizli
... populära nötterna i vårt land, är rostade kikärtor med den kortaste definitionen. Processen görs i en speciell ugn och värms sedan, vilket ger den slutliga produkten Leblebi. Det finns många olika typer av kikärtor, men många av dessa är olika nötter som härstammar från rostade. Dessutom, som är allmänt konsumerad i Mellanöstern och Asien, erbjuds dess varianter som socker, choklad och sås till försäljning.
Portfölj (10)
Italien, Monterotondo
... mikronäringsämnen. Det är en mångsidig livsmedel med en verkligen behaglig, fruktig smak, en smak som ligger mellan röda frukter och choklad. Dessutom har den ett högt fiberinnehåll och är en källa till vitamin A, kalium, kalcium och järn. Löslig och med en karakteristisk lila färg, är den lämplig för användning i olika typer av degar och bakverk, från bröd till glass.
Portfölj (10)
Frankrike, Mauguio
... (Chocolate Thai x Canalope Haze) som skapades i slutet av 90-talet. Chocolope's terpener har smaker av choklad och haze med några fruktiga och blommiga aromatiska aspekter. En otrolig och unik blandning av terpener. Lilium Xtract Terpenes Användningar och Tillämpningar: Du kan använda denna produkt för att lägga till cannabis-smaker och/eller aromer till: E-vätskor CBD-blommor och pollen CBD-extraktioner och koncentrat (destillat, kristall, crumble, BHO, rosin, vax) Mat Drycker...
Portfölj (161)
Ukraina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Klassisk frukost chokladgranola. Förutom choklad betonas den söta smaken av dadlar berikade med mineraler och vitaminer, samt naturlig honung. Innehåller gluten, jordnötter, laktos och soja. Kan innehålla spår av nötter, sesamfrön. Produkten är redo att ätas, passar bra med mjölk, kefir, yoghurt och juice. Storlek: 70*130*240 mm VIKT: 300 g...
Portfölj (14)
Österrike, Gerasdorf
... vaniljarom); mörk choklad (kakaomassa; socker; kakaofett; emulgeringsmedel: sojalecitin; naturlig vaniljarom); emulgeringsmedel: glycerin; glukossirap; smör; kristalliserad invertzuckersirap; stabiliseringsmedel: sorbit; färgämnen: E120, E100, E133, E150b.
Portfölj (26)
Senegal, Dakar
...Gommage baserat på sheasmör, svart tvål och fint sand med naturlig doft av vanilj och choklad. Kan användas på ansikte såväl som på kropp. Rengör huden från döda hudceller och orenheter tack vare den marina sandens verkan. Sammanställning: Sheasmör, Balanitesolja, Fint marinsand, Apelsinblomsvatten, Vitamin E, Naturlig doft, Naturligt konserveringsmedel...
Portfölj (57)
Frankrike, Nice
... effekt! Hur man konsumerar Bloom&Cie Brownies? Öppna förpackningen och den fräscha påsen med CBD Brownies från Bloom&Cie Ät 1 eller 2 smältande brownies åt gången Glöm inte att stänga förpackningen med fliken efter konsumtion Förvara dina Bloom&Cie Brownies högst 15 dagar efter öppning Ingredienser Mörk choklad (kakaomassa 60%, rörsocker, kakaosmör), smör, hela ägg, farinsocker, kakao, rörsocker, glukos, naturlig extrakt av Tonkaböna, CBD (hampaextrakt cannabidiol), MCT kokosolja, terpener. Smak: Intensiv choklad och Tonkaböna CBD: 10mg per brownie...
Portfölj (9)
Italien, Palagianello
...För förväntningar som möter behoven inom gastronomi, riktat mot bakverk, glass, bageri, choklad, inspirerat av kunskap för internationell utveckling. Det finns mer än 100 sorter av vaniljträd, men endast 3 stora ger aromatiska baljor. Pompona: mindre än 1% av världens produktion, deras aromer är inte särskilt populära för livsmedelsapplikationer. Förekommer i Mexiko, PNG, Costa Rica, Guyana...
Portfölj (9)
Frankrike, Paris
...Naturlig granola gjord av majsflingor, mandlar, chia, pumpa, sesam, kokosolja, agavesirap Anpassa efter dina önskemål Oetiketterad påse...
Portfölj (27)
Turkiet, Ordu
...Produkten som erhålls genom att finhacka nyrostade hasselnötter är ett läckert alternativ för att förbättra smaken och texturen av desserter, kakor, frukostprodukter, glass, kex och choklad.
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play