Storbritannien, Ellesmere Port
...TY48 är den enda jästprodukten som kan jäsa ren socker till 20% ABV högkvalitativ alkoholbas. Den resulterande alkoholbasen kan användas för att producera en rad alkoholhaltiga drycker och kommer att ge din slutprodukt en mer naturlig, mjuk och fylligare smak än när man använder drickbar destillerad alkohol. För mer information eller prover, vänligen kontakta oss på +44(0)151 356 5985 eller enquiries@spl-int.com...
Portfölj (9)
Italien, Bronte
...Ingredienser: vetemjöl typ "O", pastöriserad äggula, smör, fruktos, socker, naturlig surdegspulver (vetemjöl), emulgeringsmedel E471, helmjölkpulver, jäst, salt, aromer. Fyllning: socker, hasselnötsmassa 30% (rostade och raffinerade hasselnötter), vegetabiliska oljor och fetter (palm, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassleproteinpulver, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer...
Portfölj (56)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Chili 44%, solrosolja, tonfisk 16%, bröd (vetemjöl "00"), vatten, naturlig jäst, kapris, potatisstärkelse, persilja, vinäger, salt. Syrajusterare: Mjölksyra, citronsyra Förpackningar: Glasburk ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislista...
Italien, Trofarello
... att parfymera och eliminera lukter från alla miljöer, aircontrol sanitizer aerosol desinfektionsmedel för att eliminera 99,9% av virus, bakterier och jäst, insektsmedel vespajet för att permanent eliminera getingar och bålgetingar samt råttgift i pasta, paraffinblock och pellets, masterbrody och råttkontroll.
Belgien, Vinalmont
Avieta är en producent av belgiska våfflor av premiumkvalitet sedan över 80 år. Vårt familjeföretag har utvecklat en unik kompetens som förenar traditionella belgiska recept med högkvalitativa ingredienser såsom äkta smör, naturlig jäst och det berömda belgiska pärlsockret! Den oöverträffade smaken och texturen av våra våfflor har gett Avieta internationellt erkännande. Vi erbjuder ett brett...
Portfölj (2)
Spanien, Sevilla
...VIDARE UPPFYLLER DEN DEN TYSKA RENHETSLAGEN, EFTERSOM DEN ENDAST INNEHÅLLER VATTEN, 100% MALTDAVET KORN, HUMLE OCH JÄST. GLASSET SOM ANVÄNDS SKA VARA BRETT OCH OCKSÅ VARA PERFEKT RENT UTAN EN ENDA SPÅR AV FETT. DET SKA SERVERAS VID EN TEMPERATUR AV 3-5 ºC OCH HÄLLAS IN I GLASSET FRÅN EN HÖJD AV CA 15 CM ÖVER GLASETS KANT FÖR ATT GÖRA ATT KOLDIOXIDEN VISAR SIG I ALL SIN GLANS. NJUT AV DESS GLANSIGA GULDFÄRG OCH UPPLEVA DESS KARAKTÄRISTISKA BLOMDOFT. SMAKA DEN MED EN FÖRSTA INTENSIV SLURK OCH DÄREFTER MED MÅTTLIGA SLURKAR.
Belgien, Aywaille
... till 99,9% av sina bakterier, mögel, protozoer, alger, virus, jäst och kalk i imponerande mängder i vissa regioner, vilket bevattnar hela instrumenteringen av enheten och ända fram till fyllningen av spottkoppen. Elea Fountain placerar också vattenautomater för väntrum, privata rum, avkopplingsrum, assistentlokaler, etc.: vattenautomat med behandlat vatten genom kolfilter, serverat kallt eller varmt, direkt anslutning till vattenförsörjningen.
Det Enzymatiska Anti-Infektionssystemet (Sea-i®) är en naturlig teknologisk hjälpmedel som hämmar grampositiva och gramnegativa bakterier, samt jäst och mögel. Tack vare sin hämmande verkan möjliggör Sea-i® en ökning av hållbarheten och upprätthåller den konstanta organoleptiska kvaliteten hos mejeriprodukter, färsk fisk, fruktjuicer, flytande ägg, etc.
Luxemburg, Hautcharage
...Våra jäsningar görs i rumstemperatur eftersom det är där smakens magi sker. Vi praktiserar ingen avbrott eller uppskjutning av jäsning och våra cykler är långsamma och naturliga. Våra surdegar är milda och doseringen av jäst är upp till 10 gånger lägre än vad den moderna bagerin gör. Vårt enda kompromiss med moderniteten är förkokning följt av frysning. Denna arbetsmetod gör att vi kan arbeta utan stress i produktionen eftersom det inte finns några tids- eller organisationsbegränsningar.
... rengörs i en helt steril miljö innan de skivas och placeras i torkmaskiner utan manuell hantering. Maskinen har en kapacitet på 1500 kg för frukt och 9500 kg för kakifrukt. Vi producerar naturlig och ekologisk torkad frukt och grönsaker utan att använda några tillsatsämnen, med hjälp av traditionell teknik. I vårt torkningssystem på NZS används varken sol eller utomhusluft, vilket innebär att det inte finns något damm, inga mikrober, ingen jäst eller mögel, och ingen aflatoxin. Vi har erhållit producentcertifikat från jordbruksministeriet.
Belgien, Irchonwelz
La Brasserie des Géants förenar tradition och teknik för att producera högjästa öler, rika på smaker och i enlighet med de striktaste kvalitets- och livsmedelshygienstandarderna. Öler: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Våra öler bryggs uteslutande av råvaror av hög kvalitet (malt, humle, rent vatten och jäst). De är helt naturliga och innehåller inga tillsatser. Den andra jäsningen i flaska eller fat ger dem en 100 % naturlig kolsyrning.
Spanien, Toledo
... kombineras med den tid och omsorg som läggs på att brygga varje batch öl, vilket gör att smaken är "som för femtio år sedan". För att uppnå de olika ölsorterna måste de bryggas med en basmalt som får tillsatt mer rostade maltsorter, för att ge dem en annan färg och smak, dessutom påverkar andra faktorer som mäskningstid, jäsningstemperatur, jäst eller mognad, som varierar beroende på ölsorten. "Det är en helt individuell och personlig tillverkningsprocess för varje typ".
Italien, Velletri
Vi levererar dagligen inom några timmar i hela Italien hembakat bröd av ljus eller mörk typ, bakat i vedeldad ugn i form av brödlimpor eller stänger. Detta bröd, som produceras i Castelli Romani, kännetecknas av användningen av naturlig jäst, halvfullkornsvetemjöl och bakning i vedeldad ugn. Jäsningen uppnås med surdegsjäst och lite öljäst. Ingredienserna knådas i cirka 40 minuter, varefter de...
I över tjugo år har familjen La Manna bedrivit sin verksamhet enligt traditionella lokala recept. Familjen La Manna ser personligen till att varje enskild produkt blir lyckad, genom att välja de bästa råvarorna på marknaden och erbjuda sina kunder genuina och högkvalitativa produkter. Tack vare den lyckliga föreningen av få och naturliga ingredienser, såsom förstklassigt mjöl, naturlig jäst...
Italien, Gioia Del Colle
..."Pizzabotten" tillverkad med utvalda mjölsorter och naturlig jäst, vilad i mer än 24 timmar och utkavlad för hand av våra mästerpizzabagare. Det är lösningen för dem som vill erbjuda kvalitetspizzor på kort tid och utan kvalificerad personal. "Pizzabotten" är inte en fryst produkt, den har inget att göra med de pizzor som finns i livsmedelsbutiker. Den är tillverkad exklusivt för pizzerior...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play