Sverige, Stockholm
... önskemål. Trivec anpassar systemet till ert arbetssätt istället för att ni ska behöva anpassa er. Öka vinsten och minska svinnet med dryckessystem Trivec EP har ett fullständigt integrerat system för dryckeskontroll på samma mjukvaruplattform som kassalösningen. Dryckessystemet ger både volymkontroll och portionering. All förbrukning av dryck kan ses historiskt eller i realtid och du ser direkt när...
Tyskland, Baltringen
... "Fald Gastroprodukter". Eftersom företaget Flad Gastroprodukter alltid har specialiserat sig på portionering av smör, är det ett kulturarv och har tilldelats utmärkelsen "EUROPÉISK KVALITETSLEDARE". Eftersom miljöskyddstanken får allt fler anhängare, kommer företaget Flad att ha en långvarig framtid!
Frankrike, Wissous
...Vårt bearbetningslaboratorium, beläget i Île-de-France, är specialiserat på beredning och bearbetning av havsprodukter. Vi erbjuder en rad tjänster som sträcker sig från filéering till portionering, inklusive beredning av avancerade produkter såsom "saumons fumés" och andra skräddarsydda specialiteter. Våra moderna anläggningar som uppfyller hälso- och säkerhetsstandarder garanterar optimal...
...MAJA-maskinfabriken Hermann Schill GmbH & Co. KG har specialiserat sig på följande aktiviteter: Isproduktion - Avskärning - Avfrostning - Avskinnande - Skärning - Portionering. MAJA-maskinfabriken producerar ismaskiner för isbitar; nugget-isberedare; avskärningsmaskiner; avfettning system; avfrostningsmaskiner; avskinnande maskiner; köttskärare och robotik. Produkter från MAJA-maskinfabriken...
Frankrike, Marmoutier
Företaget KARL SCHNELL designar och tillverkar maskiner och anläggningar för industriell bearbetning av produkter baserade på kött eller smält ost, djurfoder, cateringrätter och konfektyr. KARL SCHNELL:s produktionssortiment erbjuder en komplett palett av produkter för livsmedelsindustrin, från enskilda maskiner till kompletta produktionslinjer, från mottagning av råvaror till portionering...
Frankrike, Baud
... fjäderfä; maskiner och system för portionering, panering, tillagning och tillverkning av korv; system för skalning och avskinnande; modulära filéeringssystem; system för formning och portionering av köttprodukter; system för urbening, trimning, portionering, förpackning och märkning av kött och bacon; skivmaskiner för fisk. MAREL stödjer industrin i genomförandet av sina projekt och erbjuder...
Tyskland, Oberlahr
TREIF Maschinenbau GmbH utvecklar och producerar innovativa maskiner, produktionslinjer och system uteslutande för skärning av livsmedel. Tärning, skivning, rivning, portionering för livsmedel som kött, fågel, ost, bröd osv.
Italien, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi är specialiserat på lagring och portionering av italienska ostar och mer därtill. Vi kan erbjuda ett komplett paket av ostar: Grana Padano Dop och Parmigiano Reggiano Dop i olika lagringar, portioner och rivna varianter. Många italienska DOP:er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziska ostar, hårda ostar, mjuka ostar, get- och fårost, Provoloni, unga, semi- och superlagrade mjölkostar.
Polen, Kraków
Företaget WAGSYSTEM specialiserar sig främst på industriella elektroniska vågar. Vi erbjuder försäljning, service, legalisering och kalibrering. I vårt sortiment finns bland annat följande vågar: - automatiska vågar (portionering, vägning, för enskilda laster eller transportband) - lastbilsvågar (med prefabricerad plattform eller i stålversion) - hängvågar - butiksvågar - laboratorievågar...
Belgien, Oostende
Meco nv utmärker sig inom hantverkets konst. Detta kommer verkligen till uttryck i vår helt nya styckningsverkstad. Här bearbetar vi karcasser av både grisar, kalvar, lamm och nötkreatur. Med hjälp av de upprättade styckningsscheman går våra slaktare igång för att stycka ut alla delar och bereda dem för försäljning. På så sätt förbereder vi varje köttstycke för portionering eller styckförsäljning...
Nederländerna, Almelo
Sismatec har som Stephan Nederland B.V. nästan ett halvt sekel erfarenhet av högkvalitativ processteknik inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Sismatec levererar maskiner från toppmärken för beredning, bearbetning, portionering, fyllning, dosering och förpackning av livsmedel och läkemedelsprodukter. Dessutom har vi en 24-timmars servicetjänst och standarddelar kan ofta levereras från lager. Stephan, TREIF, Turbo, Rex, Proseal, Webomatic, Bilwinco, Vakona, Mado och Günther.
Belgien, Moeskroen
... märkningen. Tack vare skärsalen, som uppfyller de strängaste kvalitetsnormerna (HACCP, BRC), kan våra kunder räkna med det bästa nötköttet, kalvköttet och lammköttet. Ett halvt nötkreatur, en fram- eller bakdel och olika tekniska stycken, från filet pur till americain, ingår i det breda utbudet. I den nya skärsalen i Moeskroen har även en verkstad inrättats för portionering och förpackning av nötkött, kalvkött, fläskkött och lammkött. Här produceras även köttfärs och köttfärsprodukter som korv, hamburgare, vinken, ...
Tyskland, Berlin
... catering för alla typer av evenemang dagligen. Så om du är osäker på menyval, portionering eller vill förstå hur det fungerar, hjälper vi gärna till. Fyll bara i vårt kontaktformulär eller ring oss. Mat förenar människor Vi älskar god mat, för mat förenar människor. Att dela en måltid är en universell upplevelse som alla förstår. Våra partners i köken och leverantörer delar vår passion för hälsosam och läcker mat. Vi arbetar med förstklassiga lokala kök som uppfyller våra standarder, och med lokalt producerade råvaror, så att du inte behöver oroa dig för något.
Tyskland, Ibbenbüren
Boyens backservice GmbH är specialist på bageriteknik. Boyens backservice GmbH utvecklar sprutsystem, geléer, doseringssystem, släppmedel och sprutsystem för släppmedel; maskiner för dosering och portionering; bakglanssprayer, osv.
Österrike, Kematen An Der Krems
...Varför de också bör välja att distribuera "Alpenknödel": för vi producerar de äkta, handrullade och förkokta knölar (av brödbak) för storkök, kantiner, sjukhus, restauranger samt livsmedelsbutiker och grossist. En luftig brödbak kan endast tillverkas för hand med optimal kvalitet. Även vägning och portionering görs för hand för att inte sätta något tryck på brödmassan. o luftiga, lösa och...
... garanterar säker lagring av varor och ger er tillgång till lokal eller fjärrövervakning. Organisation, lagring, plockoperationer, cross-docking, portionering och förpackning är noggrant planerade, koordinerade och övervakade med hjälp av WMS-programvaran.
Italien, San Pietro Mosezzo
Design och tillverkning av anläggningar och linjer för mejeri- och livsmedelsindustrin. Åldring: salterare, borrmaskiner, salterare, skalare; Portionering: med variabel vikt, med fast vikt, med traditionell kniv eller med ultraljudskniv. Förpackningsmaskiner. Anläggningar för sjöborren: från rengöring till öppning av sjöborren, automatiskt.
Nederländerna, Musselkanaal
specialiserad på inköp, slakt, urbening och portionering av enbart kvalitets hästar för industri, slakterier och restaurangbranschen. Finns både i bulk och portionerat.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play