Österrike, Fürnitz
... - Natriumbikarbonat 99% används mest populärt i matlagning. Dess primära användning i bakning är som ett jäsmedel. Det orsakar expansion och uppstigning av smeten vilket ger den en karakteristisk textur. - Det används med surdeg för att göra en lättare produkt med mindre syrlig smak. - I närvaro av värme stiger det av sig själv på grund av termisk nedbrytning. - Det används i tillverkningen av...
Portfölj (127)
Storbritannien, Offord Cluny
...Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål Designad för att passa varje Synergy Grill-storlek Olika antal gastronomer beroende på grillens storlek Hängskena idealisk för att hänga tänger, skrapor och spatlar Gastronomer är perfekta för förvaring av olja, salt, peppar, örter och såser Djupare gastronomer kan beställas för att hålla desinfektionsmedel ** Begär en offert **...
Portfölj (7)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
...Vid provsmakning är den lätt jodig och sedan mycket krämig med delikata dofter av färska alger och mandel. Det rekommenderas att förbeställa den i förväg. Mognad mellan 1 och 3 månader. Fraktkostnad gratis vid beställningar över 90€ inklusive moms Expressleverans inom 24/48 timmar Respekt för kylkedjan 100% Périgord Referens: PTCAVO30 Innehåll: Störägg, salt Uppfödning: Frankrike Art: Oscietra stör Förvaring: Förvaring i högst 4 månader vid 4 °C; se sista förbrukningsdatum på baksidan av förpackningen Rekommenderad mängd: 15g / person...
Portfölj (18)
Storbritannien, London
... sedan dina valda grönsaker för en skål med hjärtlig varm misosoppa, full av den berömda probiotiska nyttigheten. Andra användningsområden inkluderar att marinera fisk, kött eller alla typer av grönsaker, och sedan grilla. Detta är ingen bot för någon sjukdom och Belbri tar inget ansvar för bristande förberedelse. Tillsätt chili, efter eget val och som alltid, njut.
Portfölj (4)
Italien, Ponte Galeria
... en klar och frisk doft. Denna fermenterade blandning av sojabönor, vete, salt och koji-svamp är en av de mest använda kryddorna i Japan, en mångsidig sås som passar till att smaksätta nudelsoppor, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu och mycket mer. Det finns verkligen ingen ersättning för sojasås. Det finns många varianter att välja mellan, inklusive mörk sojasås, ljus sojasås, låg natriumsojasås och hel eller marudaizu sojasås.
Portfölj (8)
Spanien, Peligros
...Kryddblandning (utan salt) för kulinarisk kryddning av buljonger och ris. Mycket lämplig för de så kallade "marineros" på grund av sitt innehåll av fisk och/eller skaldjur, samt för de så kallade "mixtos" som också innehåller viltkött och/eller fjäderfä. Format: Låda 5Kg, Burk 750g, Flaska 150g.
Frankrike, Malataverne
...Kallpressad olivolja är känd sedan urminnes tider. De gamla grekerna, fenicierna, araberna, berberna och romarna använde den redan i sin matlagning (som ursprunget till medelhavskosten) och för sina kosmetiska produkter, liksom hebreerna för att tända sin ljusstake. Ursprunget till olivolja sedan antiken Visste du att olivträdet redan fanns under antiken? Detta extraordinära träd, som vördas av...
Portfölj (188)
Spanien, Valencia
... paellakock som förklarar alla steg som krävs för att kunna laga ett autentiskt valencianskt paella eller olika varianter. Vi skulle ta med alla ingredienser, maskiner, spisar, butan, engångsredskap för matlagning, engångsredskap för provsmakning, stödjande bord... etc. och allt monterings- och demonteringsarbete som krävs, både för att göra valenciansk paella och andra typer (grönsaks-, svart ris-, fiskpaella etc.). På så sätt skulle de interagera med varandra och prova alla de olika paellorna som tillagats.
Portfölj (9)
...Havssalt Joderat och Ojoderat, Sackvara, Grosshandel Havssalt eller havssalt för matlagning utvinns i saltträdgårdar eller genom andra metoder. Havssaltet kommer från södra länder som Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Kroatien. Vissa kockar anser att smaken av havssalt är bättre än den av vanligt salt. Smaken bedöms oftast som mildare. Tvättat havssalt - i motsats till otvättat eller...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekologisk muskotnötspulver "Provence d'Antan" från Araquelle. Muskotnöt används i pulverform för att förhöja smaken på kött, soppor och grönsakspuréer. Dess användning är mycket varierad i matlagning, oavsett om det är salt eller sött. Den framhäver särskilt béchamelsåsen, gratäng dauphinois och quiche lorraine. Nettovikt: 20g Liten metallburk: 6,7x5,5cm h9cm...
Portfölj (198)
Frankrike, Renaison
...De flesta exotiska salter har en mycket liknande doft, men detta rosa Himalayasalt är oöverträffat! Du kommer att bli förvånad även när du smakar det rent. Mycket populärt i indisk matlagning, kan du använda det för att ge blommiga toner till alla typer av kök. Du kommer inte att ångra ditt val när du har testat det. Ursprung: Södra Himalaya, Nordöstra Pakistan Kvalitet: Rosa...
Portfölj (56)
Slovenien, Krmelj
... helt enkelt som huvudkomponent i rika pastarätter. Fusi är kända för sin mångsidighet och förmåga att harmonisera med olika smaker och såser, vilket gör dem till en verklig njutning för pastälskare. Dessutom, precis som alla våra produkter, är de ekologiska och veganska. Serveringsstorlek: 100g Energivärde: 1555kj / 366,2 kcal Totalt fett: 1,09g Mättat fett: 0,25g TOTALA KOLHYDRATER: 77,02g Sockerarter: 4,82g Fiber: 1,17g Protein: 11,89g SALT: 0,07g...
Portfölj (31)
Frankrike, Marseille
...%), vinäger, salt, socker, extra jungfruolivolja, persilja (0,5%), basilika (0,5). Antioxidant askorbinsyra E300, surhetsreglerande medel citronsyra E330, smakförstärkare natriumglutamat E621. Följande allergener hanteras i produktionsanläggningen: selleri, lupiner, fiskprodukter, mjölkprodukter, nötter. Detta burkformat är idealiskt för butiker, livsmedelsbutiker, grönsaksaffärer,… Vi skickar till hela Frankrike (Bordeaux, Toulouse, Nice, Paris, Lille, Strasbourg, Rennes,…) med möjlighet till fri frakt.
Portfölj (145)
Tyskland, Laucha
...":"","Förtjockningsmedel: johannesbrödfrömjöl; emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av":"","• Fri från laktos, kolesterol, mjölk och soja":"","250g, 500g":"","livsmedelsfettsyror; arom, surhetsreglerande medel: citronsyra":"","Ingredienser:":"","Näringsvärden:":"","Kolhydrater 13 g":"","Egenskaper:":"","Energi 278 kcal":"","Protein 0,8 g":"","1164 kJ":"","- varav socker 0,6 g":"","• Perfekt för matlagning, bakning och speciellt för desserter som tiramisu":""}...
Portfölj (9)
Frankrike, Mietesheim
...Detta lilla vattenglas med Alsace-vinrankedekor tilltalar alla generationer! Den traditionella senapen från Alsace uppskattas både för sin mildhet och för sin fina, krämiga konsistens. Kombinera den med dina vardagsrätter för en kreativ matlagning. Den milda senapen från Alsace passar lika bra med fisk som med vitt kött. Ingredienser: Vatten, senapsfrön, vinäger, salt, kryddor, naturliga aromer, konserveringsmedel: natriumbisulfat.
Portfölj (80)
Tyskland, Garstedt
... varumärkena Bullrich-salt och Kaiser Natron. Natriumvätekarbonat är ett färglöst, kristallint fast ämne som vid temperaturer över 50 °C sönderdelas till natriumkarbonat med avspjälkning av vatten och koldioxid. Användningar: Natriumvätekarbonat används i livsmedel som jäsmedel och i brustabletter. Där finns en blandning av natron med en fast syra som citronsyra. Det förekommer också i badtabletter och i brandsläckarpulver. Vid avhärdning av vatten...
Portfölj (45)
Frankrike, Ham
...Hela frön av dill skördas från växten Anethum graveolens L. Dill är en mycket uppskattad krydda i matlagning för sin distinkta anis smak. Dillsfrön är särskilt läckra som tillbehör till grillad eller rökt fisk, färskost, sallader, grönsaker, kött, paket, såser, kakor, kompott och sylt. Deras anis smak ger en unik dimension till dessa rätter och ger en uppfriskande touch. Receptidé: Grillad Lax med Dill Ingredienser: 4 laxfiléer 2 matskedar dillsfrön Saften från en citron Salt och peppar efter smak 2 matskedar olivolja Referens: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfölj (127)
Polen, Warsaw
...Raffinerad solrosolja rekommenderas traditionellt för stekning och matlagning av rätter som kräver långvarig värmebehandling, eftersom den är fri från oönskade ämnen tack vare den högsta graden av rening. === Kvalitet === 100% Raffinerad solrosolja, KLAS P === Sammansättning === Näringsinformation per 100g: -Energi värde: 3696 kJ (899 kcal) -Total fett: 99.9g -Mättat: 11.65g -Transfetter: 0g...
Portfölj (6)
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromatiseras med rosmarin och salvia för att göra köttet ännu mer smakrikt. Torkningen, som varar mellan 60 och 90 dagar, sker i miljöer med optimalt klimat och fuktighet. Det används i matlagning i olika recept och såser: pasta alla carbonara, gricia och amatriciana för att nämna några av de mest kända.
Portfölj (10)
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... och rena traditionen av toskansk matlagning, med kött, grönsaker (selleri, schalottenlök och morötter), extra jungfruolja, salt, peppar och naturliga kryddor, utan glutamat, smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. Våra såser kommer definitivt inte att ha ett lågt pris, eftersom företaget inte betjänar dagligvaruhandeln, utan endast gastronomier, restauranger, charkuterier och andra verksamheter inom sektorn som arbetar med kvalitetsprodukter. Vårt företag är öppet för alla som vill besöka oss innan de köper våra produkter.
Portfölj (1)
Frankrike, Roscoff
... antingen färska konserverade i salt eller dehydratiserade vid 36 - 40°. Sex olika algsorter erbjuds: Sjögräs, Nori, Dulse, Wakamé, Sjöspagetti och Kungskombu. På bord-a-bord.fr hittar du recept och videor om matlagning med alger!
Italien, Airola
... förenar Sabatinos schweiziska tradition med italiensk matlagning och kvaliteten på de utvalda ingredienserna. pris italiensk toppmat 2022/23/24 korv / pris peppar och salt som bästa kokta och kokta i absolut Italien.
Italien, Roma
...kryddor, salt, såser, snacks, extra jungfruolja, pasta, med och utan tryffel. Vi erbjuder tre linjer av italiensk excellens, den första dedikerad till tryffelälskare "LINEA TRUFFLEAT", den andra till kaviarälskare "LINEA CAVIAREAT" och den tredje för entusiaster av italiensk matlagning av högsta kvalitet "LINEA UGOLINI". Linje TRUFFLEAT – Mötet för tryffelälskare: exklusiva produkter baserade på...
Portfölj (9)
Turkiet, Cihanbeyli
Med över 20 års erfarenhet och kvalitet; -Textil, Tråd, tygfärgning, -Mot frost, -I lädersaltning, -Inom tvättmedelssektorn, -Dialysenheter och läkemedelsproduktion, -Vattenreningssystem, -Foderindustrin, -I produktion av tvål, olivost, tomatsås -Vid separering av sesamfrön från skalet -För användning inom kemi- och livsmedelssektorerna; Råsalt: Grovt, Fint tvättat salt: Grovt Fint, Låg hårdhet ugnsrostat salt: Matlagning E1 E2 E3 E4 E5 Tablettsalt: För avhärdning, Förpackning: Bulk eller i förpackningar om 25-50-1000 kg...
Italien, Offanengo
...Produkterna vi säljer och hyr ut inkluderar: mikrofiltreringsanläggningar, omvänd osmosrenare, avhärdare, järnfilter, arsenikfilter, vattenautomater och kolsyrningsmaskiner, samt tillbehör som salt för avhärdare, kranar, UV-lampor och CO2-cylindrar. Vi kan erbjuda en komplett service på 360 grader för installation och fullständig underhåll av alla anläggningar för vattenbehandling.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play