Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Belgien, Machelen (Bt.)
...rökta råskinka 'Cobourg', rökta bacon), cateringprodukter (frukostbacon, rökta bacon, kokt skinka), ekologiska produkter (Ekologiskt frukostbacon, Ekologisk salami, Ekologisk kokt skinka, Ekologisk skinkkorv, Ekologisk filet de saxe, Ekologisk råskinka, Ekologisk kalkonfilé).
Företaget Les salaisons du Pont d’Amour är specialiserat på ostar och charkprodukter. De erbjuder ett brett utbud av produkter: Ardennes-skinka, Ardennes-valnötter, korv, Ardennes-hals, Ardennes-pipor, Ardennes-korv, fläsk, skinkben-paté, bacon, skinkknä, blodkorv, cervelas, Paris-korv, skinkkorv, köttfärslimpa, köttbullar, fylld bröst...
Belgien, Gavere
Breydel står för skinka och bacon, tillverkat av rent belgiskt fläskkött av högsta kvalitet. Artisanalt beredd med de finaste kryddor och bakad i en traditionell ugn. Så garanterar vi dig den (h)ärliga Breydelsmaken. Breydel ugnsskinka och ugnsbacon särskiljer sig från alla andra eftersom de fortfarande bakas i en traditionell ugn under flera timmar. Breydel strävar efter perfektion och har i...
Estland, Tartu
...bacon, grönsaker, kyckling, bacon. Vi kan också göra pizzor efter ditt recept. Exempelpriser: Pizza Margherita 500g - 1,60 euro Hampizza 570g - 2,10 euro Pizza med köttfärs 570g - 2,05 euro Pizza med kyckling och fetaost 660g - 2,70 euro Skinka och salami pizza 900g - 3,30 euro...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
...ELABORERADE KÖTTPRODUKTER VI HAR ETT BRETT UTBUD AV KÖTTPRODUKTER: TYPER: •Skinka York •Frankfurterkorv •Patékrämer •Sobrasada och andra •Vi kan också erbjuda ett cocktailutbud, som kan inkludera dadlar med bacon, mini-york- och ostrullar, mini-chistorritas, mini-rullar med bacon/ost och många andra. SÄRSKILDA REFERENSER FÖR INDUSTRIN: •Format som baguette •Fyllningar för dosering •Tärningar av...
Slovakien, Michalovce
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.
Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Spanien, Vilalba
Företag beläget i den nordvästra delen av Spanien, tillverkar hantverksmässiga skinkor och charkuterier enligt galicisk tradition. Vår filosofi är att erbjuda en produkt av hög kvalitet som väcker minnen av tidigare smaker, av smakerna från den traditionella slakten som har så starka rötter i Galicien. Våra stjärnprodukter är: - Gran Reserva-skinka +17 månader - Galicisk lacon - Rökig galicisk chorizo - Botelo - Androlla - Fläskbuk - Bacon - Produkter för tillagning av galicisk cocido.
Polen, Leszno
... styckningsdetaljer som: ribeye, bavetta, skank, nacke, ögonrund, flank, axel och filé. Vi erbjuder också rostbiff, vinge, brisket, trimning, scions, magar, lever och flankor. När det gäller fläskkött erbjuder vi styckningsdetaljer som: – späck, – halva slaktkroppar, – svål, – mjukt och hårt fett, – 4D-skinka, – benfri fläsknacke, – benfri rygg, – 4D-axel. Vi erbjuder också fint kött, bacon i A- och B...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play