Italien, S. Giovanni La Punta
... KVALITET AV ABSOLUT EXCELLENS. Bland de färdiga produkterna saknas inte den traditionella PASTA REALE (frukter av marsipan), DE KLASSISKA MANDELKAKORNA (med ett sortiment av över 10 smaker), PISTACIOKAKOR, DE FAMÖSA BUCCELLATI MED FIKON, FÖRUTOM DEN TYPISKA SICILIANSKA KAKAN UNDER VISSAR TIDER AV ÅRET (chiacchiere för karneval, duvor och lamm av pasta reale för påsk, kakor för de dödas tid och...
Portfölj (1)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
... komplettera paletten av läckerheter som vi erbjuder, tillverkar vi macarons, kakor, tårtor och kex. Vi använder endast ingredienser av bästa kvalitet som vi väljer ut för er och genom att skapa våra egna läckra recept.
Portfölj (85)
Frankrike, Plérin
...-chocolat och vår smältande Cookie Coeur Spéculoos. För de som älskar salta alternativ har vi skapat våra salta kakor för att revolutionera aptitretare och erbjuda ett smakfullt och originellt alternativ. Våra smaker av Mini cookies apéro inkluderar Chèvre - Figues, Parmesan A.O.P. - Basilic, Chorizo och Comté AOP, Bacon och Oignon, samt Emmental Français - Fleur de sel. Vårt team består av...
Portfölj (10)
Turkiet, Istanbul
... fokuserar på, eftersom det har erfarna och kunniga medarbetare som bär en kultur av kundservice. När våra kunder kommer till oss, märker de skickligheten och noggrannheten i varje process av att utföra arbetet, från arbetslaget till att kunden får sin beställning. Vår vision är att Ergikik-företaget strävar efter att vara ledande inom tillverkning av kex (våfflor - kakor) genom att möta kundernas önskemål och svara på deras smaker för att vara bland de stora företagen.
Portfölj (5)
Frankrike, Objat
...fruktpastor och andra läckerheter, för att tillfredsställa smaklökarna hos entusiaster av lokala smaker. Vi är engagerade i värden av kvalitet, hantverk och innovation för att möta era förväntningar. Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Portfölj (109)
Tyskland, Riedlingen
Högkvalitativa kakor utan palmolja och veganska kakor. Kakor i olika smaker. Vi anpassar gärna individuella önskemål för företagskunder. Dra nytta av flexibla produktionskapaciteter, individuella krav och speciella förpackningsönskemål. Hållbarhet är en viktig del av vår produktion, därför tillverkar vi kakor helt utan palmolja och nästan uteslutande veganska. Ekologiskt certifikat för...
Portfölj (4)
Litauen, Kaunas
...KEX, KAKOR, MUFFINS och BAKVERK. Hela produktlinjen finns i olika smaker och med flexibel förpackning för att uppnå hög efterfrågan bland medborgare i olika länder och regioner. Alla produkter är tillverkade utan palmolja och finns utan socker. Företaget har också en licensierad produkt som riktar sig till en yngre publik. Förpackningarna för dessa produkter inkluderar: Paw Patrol, Barbie, Hot...
Portfölj (6)
Spanien, Barcelona
... regionala designer*, perfekta för turistområden; samt olika sortiment av specialiteter. I dem kan du hitta allt från kakor med olika smaker (smör, hasselnöt, choklad, äpple och bär) till ett varierat urval av hantverksprodukter från det spanska köket: nougat, marsipan, polvorones, pets de monja, våfflor, carquiñoles... *Aragón, Asturien, Barcelona (Ramblas, Sagrada Familia, Gaudí, Montserrat), Bilbao, Costa Brava, Euskadi, Galicien, Ibiza, Málaga, Madrid (Plaza Mayor, Cibeles, Gran Vía), Sevilla, Menorca, Mallorca, Valencia...
Italien, Montelupo Fiorentino
... och choklad, och skapar nya och ovanliga kombinationer. med delikata och överraskande smaker, presenterade i noggrant utformade och moderna förpackningar som alltid visar innehållet på ett bra sätt. Alla faser av vår produktion är helt hantverksmässiga, från förberedelsen av degen till skärningen av kakorna och fram till den slutliga förpackningen. Smaken av våra kakor kommer uteslutande från de använda ingredienserna, eftersom vi inte använder några artificiella aromer eller vanilj, och självklart inga färgämnen eller konserveringsmedel. Endast naturliga ingredienser, mycket omsorg och passion.
... kakor med kundens individuella budskap på olika språk, i varumärkta förpackningar, i lådor med kundens unika design. Vi är intresserade av att leverera produkter till detaljhandelskedjor i Europa. De främsta fördelarna med samarbetet är snabbhet i orderhantering (från en dag), skapande av varumärkta kakor, produktion av kakor i olika smaker (vanilj, choklad) och färger, samt ansvar för åtaganden.
Portfölj (5)
... DÖDA OCH PANETTONER FÖR JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR OCKSÅ ETT FÖRETAG SOM DISTRIBUERAR ANDRA TRADITIONELLA SICILIANSKA SÖTSAKER, HALVFABRIKAT FÖR BAKVERK OCH EN STOR MÄNGD AV TYPISKA SICILIANSKA FRYSTE PRODUKTER, SOM TILL EXEMPEL: ARANCINI (ÖVER 15 SMAKER: MED SÅS, PISTACIO, ÄGGPLANTA, LAX, KYCKLING OCH MYCKET MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DET FINNS OCKSÅ GLUTENFRIA PRODUKTER (FÖRRÄTTER, HUVUDRÄTTER, ARANCINI, BAKVERK OCH MYCKET MER). PÅ BEGÄRAN KAN VI TILLVERKA ALLA TYPER AV KAKOR. DU KAN HUR SOM HELST FINNA ALLA VÅRA PRODUKTER PÅ VÅR HEMSIDA www.barbagallodolciaria.it.
Italien, S. Giovanni La Punta
... EXCELLENS. BLAND DE FÄRDIGA PRODUKTERNA FINNS DEN TRADITIONELLA PASTA REALE (MARZIPANFRUKTER), DE KLASSISKA MANDELKAKORNA (MED ETT ASSORTIMENT AV ÖVER 10 SMAKER), PISTACIOKAKOR, DE FAMÖSA FIKONBUCCELLATI, SAMT DEN TYPISKA SICILIANSKA KAKAN UNDER VISSA TIDER AV ÅRET (CHIACCHIERE FÖR KARNEVALEN, DUVOR OCH LAMM AV PASTA REALE FÖR PÅSK, KAKOR FÖR DE DÖDA OCH PANETTONER FÖR JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR...
Frankrike, La Mure Argens
Distilleriet Bleu d’Argens producerar eteriska oljor och hydrolater av lavendel, kyndel, salvia och hyssop på gården sedan 2004 och har sedan 2009 tillverkat naturliga aromatiska preparat för välbefinnande. Med sina varierade sortiment av 100% naturlig kosmetik kan företaget möta sina kunders olika behov. Företaget erbjuder också andra produkter från bergens smaker, såsom vinäger, kakor och...
Frankrike, Saillans
Le Père Craquant är ett traditionellt företag som tillverkar torra kakor. Deras hantverksmässiga produktionsmetod gör att företaget kan leverera hög kvalitet och arbeta i harmoni med ingredienserna. Det är denna respekt för traditionerna, men också för innovationerna, med utvecklingen av nya smaker, som med tiden gör Le Père Craquant-kakorna till en hälsosam och dietvänlig produkt samtidigt som de bevarar smaken och aromerna från förr.
Belgien, Ghislengien
Chocofolie är en lekfull och färgglad serie av åtta krämiga smältningar med äkta belgisk choklad. Skapad av BVF Ingrédients SPRL, ett företag som erbjuder innovativa och teknologiska ingredienser för bakning, låter Chocofolie smältningar dig variera smaker och färger och doppa dina frukter, marshmallows, kakor och olika godisar i äkta belgisk choklad. Denna enkla och snabba dessert (klar att...
... citrusfruktskal, även täckta med mörk, vit eller mjölkchoklad. Paté av kokt och rå skinka. Biancomangiare, liksom de krämiga, finns i många smaker (28), liksom förberedelserna för tårtor och snabbgrädde för kall användning.
Portfölj (1)
... av recept och smaker. Frysta produkter/Frozen food. Dessutom producerar vi icke-frysta produkter som Brik Mandelmjölk utan kolesterol, utan laktos, utan gluten, redo att dricka; klassiska och mandel-aromatiserade viner, sicilianska D.O.C. av hög kvalitet, kakor, mandelkakor, Babà i romlagd förpackning för GDO, Kex för cannoli och bignè, Martorana-frukt, Realkonfekt, Trufflade mandlar, osv. Färdigrätter i portionsförpackningar och plåtar. Rätter med fisk och kött. Produktion med Halal-certifiering, vegansk och glutenfri. Vi exporterar till olika delar av världen.
... dag med unika smaker. Förutom dina krav på privata etiketter erbjuder Sultanser dig förpackningsalternativ från 100 gram till 4000 gram för alla typer av kakor. Sultanser, som ger dig omedelbara svar på dina krav på olika förpackningar, kan tillfredsställa dina behov inte bara med ett brett utbud av förpackningsalternativ, utan också med ett brett utbud av läckra kakor.
... solstolar och parasoller. Barservice endast på sommaren vid poolen. Kyrka. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska grönsaker. Vi odlar sällsynta växter. Den medelhavsinspirerade maten syftar till att återupptäckta gamla smaker med råvaror av högsta kvalitet. Vi producerar konserver, sylt, marmelad, kakor, tomatsås och allt vi kan förvandla med traditionella metoder.
Portugal, Aguiar Da Beira
... mycket goda pizzor, men även stekar, kakor, bröd och alla sorters specialiteter. Från vedugnen till alla tillbehör som underlättar de nödvändiga operationerna för att förbereda mat och laga rätter rika på gamla smaker och tradition. Ugnarna är även utrustade med ett grillkit. Våra ugnar kännetecknas av omsorg i sin design, material och detaljer, vilket gör dem till anpassade inredningselement för...
Nordmakedonien, Ohrid
... och gräddkakor samt keto-kakor. Våra produkter finns tillgängliga med vårt varumärke eller som privat etikett i 18 internationella marknader. Alla våra produkter är HALAL och KOSHER certifierade. Dessutom innehar företaget ISO 22000:2018 (inklusive HACCP) och SA8000-certifikat. För att lära dig mer, tveka inte att kontakta oss när som helst.
Turkiet, Istanbul
...punktliga, färska, engagerade, forskande, hemlighetsfulla, delande, utvecklande, ifrågasättande, prövande, lyssnande, medvetna om sitt ansvar med alla sina anställda, älskande överraskningar, minnesvärda, oförglömliga, ständigt på jakt efter innovation är vi ett varumärke... För att kunna bära alla dessa egenskaper har vi under ett år tänkt, forskat, testat, arbetat, designat och med ätbara tillbehör, tryckta kakor och fruktkorgar som vi levererar i lådor började vi ta emot beställningar i juli 2008.
Belgien, Bornem
... kryddor i sina speculoosprodukter. Hälften av kakorna säljs under Vermeiren-märket, den andra hälften under ett privat märke. Alla typer av speculoos finns tillgängliga i olika förpackningar. För restaurangbranschen finns även enskilt förpackade kakor i olika smaker.
Belgien, Brasschaat
... personliga sommelier. För vår import och försäljning samarbetar vi med ett antal topp vinproducenter från mindre kända italienska vinregioner som Montecucco- och Monte Amiata-regionen i den toskanska Maremma. Förutom handplockade, provade och godkända italienska viner erbjuder vi även olivolja från vår egen toskanska olivlund. Lokala produkter som pasta, pecorino-ostar, charkuterier, svamp, tryffel...
Nederländerna, Amersfoort
Simona Biscuits BV är en ny aktör på livsmedelsmarknaden för kakor, degprodukter och snacks i Nederländerna, belägen i Amersfoort. Simona producerar överraskande och unika produkter för den nederländska marknaden. Allt baserat på naturliga ingredienser och hantverksmässig produktion. All utveckling och produktion sker i Amersfoort. Simona är FSSC 22000-certifierad. Marknadsintroduktion av...
Belgien, Boortmeerbeek
... behövs för att långsamt och hantverksmässigt rosta kaffet. Denna yrkesskicklighet har byggts upp under åren, så att medarbetarna vet exakt när det är rätt ögonblick att stoppa rostningen. Då utvecklas aromerna optimalt och bevaras, medan bittra smaker inte får något utrymme. Långsamt och hantverksmässigt rostat kaffe innebär också att kunderna måste ta sig tid att brygga det, att de gör tid för att...
Turkiet, Istanbul
... varje dag mellan 07.00 och 24.00 i sina butiker med specialtillverkade tårtor för speciella tillfällen, gräddtårtor, bakverk, kakor, bullar, mjölkdesserter, baklava och utvalda menyer från världens kök. Sedan 2004 har Dilek vuxit genom franchising-systemet. I franchising-systemet är både entreprenörens och den valda butikens och platsens lämplighet grundprincipen. Detta system ger framgång genom effektiv kontroll och tillämpning. Dilek erbjuder sina gäster bekväma miljöer och säkerställer en stabil tillväxt där både affärspartner och anställda är nöjda, samtidigt som trygghet...
Frankrike, La Teste
...Sedan 1935 har O SORBET D'AMOUR varit en hantverksglassmakare. Företaget är specialiserat på tillverkning av hantverksmässiga glasser och sorbeter. Det erbjuder mer än 100 smaker av glasser och sorbeter. O SORBET D'AMOUR erbjuder också frysta desserter (vacherin, norsk omelett, tiramisu...) samt konfektyr och kakor (maränger, karamellkräm...). O SORBET D'AMOUR förenar tradition och modernitet för...
Serbien, Feketić
...godissirap och citronsyra. Produkterna är naturliga utan pektin, så de kan användas som fruktfyllning i kakor inom konfektyrindustrin. För närvarande samarbetar vi med konfektyrindustrin "MEDELA" från Vrbas, Serbien. Vi använder inga smaker, konstgjorda färger eller tillsatser, så produkterna är av hög kvalitet. Våra produkter kontrolleras av ackrediterade laboratorier.
Vi är hantverkare och våra produkter är typiska för området Cuneo (Piemonte), framställda av utvalda råvaror och handgjorda för att tillfredsställa den mest krävande kundkretsen: - AMARETTI: mandelkakor i 25 smaker (klassisk, hasselnöt, päron, kastanj osv.) - hållbarhet 8 månader. - CHOKLADER: DIAVOLI (cuneesi): marängskiva med fyllning av kräm i olika smaker (alkoholhaltiga och icke...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play