Frankrike, Le Rouget
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Luxemburg, Rambrouch
Sedan 1948 har JEAN MARET S.A. varit tillgänglig för er. Inom charkuterier och salami, oliver, kryddor och kaffe, sylt, konfektyr och foie gras erbjuder vi det mest kompletta och specialiserade sortimentet på den luxemburgska marknaden. Inom varje produktfamilj erbjuder vi PREMIUM-märken, ikoner inom varje segment. Vår styrka är kvalitetens konstant. Vårt sortiment är inriktat på behoven hos...
Belgien, Herstal
På Joiris Distribution är vi specialiserade på distribution av livsmedel: charkuterier, salami, cateringprodukter, sallader, kryddor, såser, ostar, konserver, drycker och mer. Vårt företag riktar sig till yrkesverksamma (köttbutiker, cateringföretag, F2, etc.). Vi har byggt vårt företags rykte på noggrant utvalda produkter och de tjänster vi erbjuder våra kunder. Ett stort lager av produkter finns i vårt lager för att snabbt kunna möta efterfrågan. Utrustade med kylbilar och skåpbilar levererar vi dina beställningar i tid och följer noggrant hygienstandarderna.
Frankrike, Manosque
Företaget Le Séchoir des Alpes är ett företag specialiserat inom livsmedelssektorn, mer specifikt inom produktion av charkuterier och salami. Med sin traditionella och hantverksmässiga kunskap som har överförts från far till son erbjuder Le Séchoir des Alpes ett sortiment av kvalitetsprodukter som representerar alla smaker från Provence.
... Antonino. Från sin början har slaktaren, norcineria Galvano, sedan 1971 erbjudit förstklassigt hantverkskött och charkuterier, resultatet av en ständig dialog med de relevanta uppfödarna, och från detta djupa arbete och denna kärlek föds den mycket speciella produktionen av högkvalitativa hantverkscharkuterier, från den typiska lagrade korven till olika sorters salami, med läckra cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta och mycket mer. En produktion av delikatesser från svunna tider, för att kunna tillfredsställa sina kunders och deras gästers smaklökar.
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Domont
ENS casing är specialiserat på försäljning och distribution av HALAL naturliga tarmar (får och nötkreatur) avsedda för tillverkning av dina charkuterier, merguez, korvar, salami. ENS casing är distributör för företaget BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt företag har också exklusivitet på deras produkter som kommer från Algeriet (Jus el-Arabi, vinäger, apelsinblomsvatten, osv.) på den franska marknaden. Med vänliga hälsningar.
Slovakien, Michalovce
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Spanien, Córdoba
... oxfilén och bjuder in dem att njuta av vår skinka. VI ÄR EN FAMILJ. Tredje generationen nu... och en till på väg. Vår farfar arbetade för att skapa en stor familj (och vi är så många som nästan 80 personer) och lärde oss metoderna och riktlinjerna, och vi fortsätter att arbeta som den första dagen, med våra händer, dag efter dag tillverkar och tar hand om de produkter som du kan köpa online, det vill säga våra charkuterier (chorizo, blodkorv, salami...), de förberedda och våra fina skinkor som vi vårdar som de juveler de är.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play