...Pinot Noir - en fantastisk Secco, inte bara för kännare!
Du väljer för ditt husmärke! Skräddarsydd produktion!
Pinot Noir - klassisk röd druvsort, lätt pressad, typisk Bourgogne-ton med fin doft, lågsyra och mycket harmonisk. En fantastisk Secco, inte bara för kännare!
...och avloppsvatten.\n\nPRODUCT BENEFITS\n Mycket effektiv antiskalant över ett brett spektrum av vatten\n Minimerar skalbildning och minskar behovet av frekvent membranrengöring\n Minskar eller ersätter behovet av syra\n Kostnadseffektiv tillämpning på grund av låg dosering\n Kompatibel med alla membrantyper\n Effektiv järnsequestrant\n Mer stabil och mer effektiv än natriumhexametafosfat...
...En Turbojäst baserad på en vinjäst, utformad för användning med frukt för att göra fruktschnaps eller brandy. Frukt Turbojäst innehåller en komplett näringskomplex för att säkerställa pålitlig och fullständig jäsning, oavsett fruktens näringsinnehåll.
Den aktiva torra vinjäststammen i denna Turbojäst är etanol-tolerant upp till 18% ABV och kan jäsa över det breda temperaturintervallet 10—35°C (notera att etanol-toleransen minskar vid höga temperaturer). Denna stam är också tolerant mot svåra jäsningsförhållanden, har hög SO2-tolerans, producerar låg flyktig syra och är lågskummande.
...{"Description":"Beskrivning\n- Sug- och leveransslang för ett brett spektrum av kemikalier med medelhög eller låg koncentration\n- Uppfyller standarderna EN 12115:2011\n\nTube\n- EPDM, svart färg antistatisk (R < 10^6 Ω), slät, slitstark, högtemperaturbeständig, syra- och alkalibeständig\n\nReinforcement\n- Lager av högstyrkande syntetisk textil\n- med eller utan inbäddad stålspiral\n\nCover\n...
...Aspresso Sumatra, med lågsyra och växt- och kryddiga aromer, erbjuds i vår speciellt designade 500 g cylinderförpackning, mald för att bevara sin fräschör och arom under lång tid.
Du kan justera bryggtiden efter önskad arom och styrka.
...Lågsyra, medelrostat och en balanserad medelstark smak gör att den passar perfekt vid alla tidpunkter på dagen. Harar Blend är en av våra mest populära specialblandningar i Turkiet. Addis Ababa Coffee Harar Blend innehåller 5 olika bönor.
Den ger en medelhård, balanserad smakupplevelse. På Addis Ababa Coffee rostas alla bönor vid olika temperaturer och tider beroende på deras arom. Harar Blend-kaffet är framställt av etiopiska kaffebönor med medelrostning.
... endast svagt attraherade till partikelns yta och behåller en viss residual negativ laddning för att ge repulsion som förhindrar att partiklar aggregerar till större partiklar som kan sjunka och avsätta sig på rörytor och områden med låg flöde.
- ACUMER 3100 icke-joniska grupper förbättrar ytterligare dispergeringen genom att ge sterisk repulsion mellan partiklar.
Nettovikt: 1180 KG...
...100% etiopisk Arabica espresso-kaffe, hela bönor. Mörk rostning. 200 grams förpackning.
Kaffebönorna för Solino Espresso kommer från höglandet i Harar, Yirgacheffe och Sidamo. I Addis Abeba rostas de mörkt vid låg temperatur och förpackas. Den unika smaken är aromatisk, mild och särskilt låg i syra.
Etiopiskt kaffe anses vara det bästa kaffet i världen. Det används vanligtvis bara i små mängder för att förbättra smaken.
Genom lokal bearbetning deltar etiopierna i värdeskapandet av sitt kaffe.
Artikelnummer: 102005
Vikt: 0.235 kg...
“Elainos” är en extra jungfruolivolja med hög näringsvärde och smak, speciella egenskaper som en balanserad fruktig smak, distinkt arom, rik på polyfenoler och mycket lågsyra.
... från Central- och Sydamerika, särskilt lätta, söta, utsökt balanserade, med en intensiv blommig doft, med inslag av kryddor och kakao, som ger kaffet en lågsyra med en långvarig eftersmak. Alla kaffen från olika ursprung behandlas individuellt med det så kallade "långsam rostning"-systemet (varaktighet 15/20 minuter), där utgångstiderna för "rostningen" automatiskt varieras beroende på de specifika egenskaperna hos varje kvalitet.
... har utvecklats under år av forskning och experimenterande i samarbete med experter på olivsmakning, kockar och kulinariska kritiker, med det enda målet att skapa en utmärkt olja som även ska förälska de mest kräsna och raffinerade smaklökarna. Oljan har mycket lågsyra och är kallpressad, vilket gör den lämplig för alla typer av rätter. Våra oliver plockas vid första mognaden, vilket förhindrar att...
... ämnes- och sockerhalt, lågsyra, ljusgul hud och en bärnstenfärgad insida. Sedan företaget grundades har namnet Natura stått för premium, läckra torkade fikon. Vår anläggning ligger i centrum av de världsberömda fikonodlingarna. I detta avseende är vi aktivt involverade i alla steg av processen för att säkerställa överlägsen kvalitet för våra kunder.
... Oil Storlek - 500 ML. Odlad uteslutande på en enda egendom under de snötäckta topparna av Mount Hermon, är inhemska Souri- och Baladi-oliver ekologiskt odlade, handplockade och kallpressade för att producera en olivolja av högsta kvalitet med lågsyra (<0,37%), låg peroxid (<3,98), rik på antioxidanter och hälsosamma polyfenoler. Haramoun balanserar aromatisk fruktighet, bitterhet från mandelskal och varm peppar, och passar perfekt med en färsk medelhavssallad eller grillad vit fisk.
Jag är producent från Korinthia. Jag producerar extra jungfrulig olivolja med lågsyra, samt ekologiska produkter, olika frukter och grönsaker, allt av utmärkt kvalitet. Jag tillverkar också medicinska örter som bivaxsalva m.m. Det viktigaste för mig är att det jag säljer ska vara av högsta kvalitet.
... uppskattat grekisk och kretensisk olivolja. Vårt mål är att vara en del av rörelsen för att låta världen veta vilken skatt som finns i den grekiska olivoljan. Vi har gjort en lågsyra, delikat och komplex olja som passar för den mest krävande gourmetbordet eller det enklaste landsbygdsbordet. Vi har skapat ett fint vin av olivolja som kan uppskattas i sin renaste form och i fin matlagning. Vi erbjuder...
... två till tre veckor. Därför slutförs deras mognad i andra halvan av augusti. De mycket söta frukterna har en lågsyra och är krispiga. Den tredje sorten, chojurolar, är större än de andra (i genomsnitt 400 g och 8 cm i diameter) men är fortfarande saftiga och krispiga. Denna sort, som föddes i Japan 1895, är den mest populära nashi-sort på grund av sin storlek. De kan förvaras i kylskåp i upp till sex månader.
... klarhet och fruktig känsla. Respekten för naturen, de traditionella skördeteknikerna, den personliga omsorgen samt den medelhavsmiljö ger oss en Extra Extra Virgin olivolja med lågsyra, nära det absoluta noll.