Turkiet, Nizip, Gaziantep
...salami, tårta och dessert på vår webbplats. Vi har försäljning i tonnage. För mer information kan du mejla oss och få en prisoffert. Vi exporterar turkiska pistagenötter till hela världen från vår fabrik, som stöds av den senaste teknologin. Vår fabrik uppfyller alla hygienkrav och har de nödvändiga certifikaten. Pistachio Pistachios Turkish Pistachio Roasted Salted Pistachio Pistachio Pistazien...
Portfölj (10)
Rumänien, Bucuresti
... marknader - Kött (nötkött, fläskkött, kyckling, kalkon, vaktlar, fårkött, sniglar och andra), allt kan vara färskt eller fryst - Konserver av alla typer. Kan vara kött, frukter, grönsaker, inlagda, färdigrätter, sylt och andra - Rätter av alla typer: salami, korv, skinka, korvar, paté, mortadella och andra typer - Mejeriprodukter och ägg, mjölkpulver, mjölk, ost, gul ost, getost, getgul ost, pulverägg...
Rumänien, Galati
... (förstklassigt färskt kött, kyckling, fisk, färska grönsaker och frukter, korv och salami, mejeriprodukter, torrvaror, läskedrycker och mer), verktyg, säkerhetsutrustning, mätinstrument, kontorsmaterial, IMO-skyltar, rengöringsprodukter, köksredskap, kastruller och stekpannor, tallrikar, BA-kartor, flaggor, förtöjningsrep. Bunkring, tekniska reservdelar, etc. Som fartygsleverantör arbetar vi 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med ett relativt litet men välstrukturerat team sätter vi våra kunders behov i första hand och förvandlar våra relationer till långsiktiga samarbeten.
Belgien, Beveren
... torra skinkor, salami och andra fina charkuterier. Toast, nötter och ett varierat utbud av torkad, konserverad och inlagd frukt skapar spännande smakupplevelser tillsammans med ost. Och drycken får inte saknas. Här kan du hitta ett (växlande) utbud av viner som passar bra ihop med ost. Sherry, portvin, marsala och det gentiska Lousberg-ölet finns också tillgängligt hos oss.
Belgien, Lovendegem
Ett imponerande sortiment av kvalitetsfina charkuterier! Imperial Meat Products är en ledande aktör inom den belgiska köttindustrin och erbjuder ett komplett sortiment av salami, råa och kokta skinkor, fågelprodukter, kokvaror och patéer. Imperial utvecklar fina charkuterier för slaktaren-kock och lanserar med största omsorg välsmakande, förpackad chark och korvprodukter på marknaden. Våra varumärken: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Ungern, Lajosmizse
...Olivia Ltd. är ett premiumproduktionsföretag för kaninkött i Ungern. Våra marknader är grossist-/detaljhandeln samt hotell/restaurang/catering-nätverken och livsmedelsindustriföretag (råvaror för: barnmat, korv/salami, kött- eller leverpastej, andra konserverade livsmedel eller färdigrätter, hamburgare, lasagne, bolognese, spaghettisås, etc.) Alla våra produkter är av högsta renhet, särskilt möra, 100% verifierade och hälsosamma.
Belgien, Herstal
Företaget Legon är specialiserat på detaljhandel inom charkuteri och tillverkning av torra korvar. Produkter: bolognese, salami, foie piqué, ren fläskkorv (med eller utan nötter), Ardennerkorv, helg-salami och Goliath, torrkorv Lutin eller Picador, rökt torkad nacke, gårdskorv.
Storbritannien, Birmingham
Tasty Bake, som grundades 1981, är en av Storbritanniens ledande korvtillverkare. Med den senaste teknologin och de finaste ingredienserna producerar Tasty Bake ett sortiment av IQF-korvar och saveloys (en kryddad fläskkorv, ljusröd till färgen, som vanligtvis serveras i brittiska fish and chip-butiker, ibland friterad i smet. Med en smak som liknar salami).
Italien, Langhirano
... Langhirano.\nHela processen gör det möjligt att erbjuda marknaden en produkt med hög kvalitetsstandard.\nAlla salami från Monica & Grossi är fria från allergener, GMO och kan avnjutas av celiakikonsumenter.\nPå marknaden presenteras salamin med olika varumärken som identifierar produkttypen under varumärket Monica & Grossi.
Portfölj (3)
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Italien, Cremona
...Outtröttligt. I Antica Valle är salami och charkuterier utmärkta produkter som måste bevaras. Små smakmästerverk som håller liv i de gamla förberedelse-, bearbetnings- och mognadsfaserna. Antica Valle är en plats som bevarar tidlösa principer av tradition. Här har området en överlägsen fördel eftersom råvaran bearbetas varmt och transformationsprocessen är komplett inom 48 timmar för att framhäva äkthet, smak och färskhet. I Antica Valle finns det historiskt sett uppfödningar och slakterier överallt till fördel för den extraordinära kvaliteten och de dagliga kontrollerna.
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Slovenien, Ljubljana
Producent av färskt kött och köttprodukter. Tradition sedan 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal-certifikat. GMO-fria produkter. Bred produktportfölj: - Färskt kött (Macro och Micro färdiga produkter) - Emulgerade köttprodukter (Frankfurterkorv, Parisisk salami ...) - Kokta korvar - Rökt kött - Halvtorkade bearbetade köttprodukter - Torra (fermenterade) köttprodukter - Konserverade produkter (Pâtéer...
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, med en unik och oföränderlig smak, i full respekt för den ursprungliga bondetraditionen och för dem som utför sitt arbete med passion och hängivenhet. Prosciutto, salami, korv, capocolli, finocchiona, pancetta, får- och komjölksostar är bara några av de många livsmedelsspecialiteter som företaget producerar. Lär dig att ta hand om dig själv och återupptäck smakerna från förr i en hälsosam och naturlig livsstil, där de mest autentiska och känslosamma stunderna blandas med doften av minnen och tradition.
Italien, Castelnuovo Rangone
Vemac är ett ledande företag inom design och konstruktion av automatiska linjer för bearbetning av färskt, kokt och lagrat kött. Från maskiner för automatisk avlastning av kött till fryssystem, från automatiska lastlinjer för salami till sorteringssystem för skinka, kan Vemac tillgodose alla behov av hantering, automation och robotik för köttindustrin. Dessutom garanterar de sina kunder en snabb och omfattande teknisk support.
V肉varor Paul Peeters och söner erbjuder detaljhandlare (slaktare, cateringföretag, ...) ett brett och utvalt sortiment av köttprodukter och varor. Våra produkter: delikata charkuterier, fina sallader, färdigrätter, såser, aperitif, ... Huvudverksamheten är och förblir dock den specialiserade produktionen av salami. Produkterna, och framför allt salamin från V肉varor Peeters, är en ovärderlig tillgång för ditt sortiment!
Österrike, Klagenfurt
... driftsstorlekar och kompletta systemlösningar för behoven inom den industriella livsmedelsbearbetningen. Med två generationers erfarenhet av byggande av mognadsanläggningar för råkorv, salami och rått saltat kött: Sorgo-mognadsanläggningar i industriell byggform kännetecknas av förstklassig bearbetning och pålitlighet. Kunder världen över uppskattar den framtidsinriktade teknologin och den praktiska tekniken. Våra högutvecklade anläggningar används för salting, torkning, genombränning, mognad, kallrökning och eftermognad.
Belgien, Avelgem-Kerkhove
IVAN är ett företag som sedan 1975 enbart är specialiserat på produktion av salami. Våra salamiprodukter: Salami Ungersk, Salami Nastro, Zigeunersalami, Salami Tzigane, Finkost Boxer, salami Extra Retro, Boerenring Collier, … . Vårt företag är också mycket aktivt inom ekologiska produkter. Utöver de redan stränga HACCP-reglerna är vårt företag också ekologiskt certifierat.
Italien, Termeno
Vi är ett familjeföretag sedan början av 80-talet och nu med den tredje generationen ombord. Vi producerar ett stort utbud av köttprodukter. Från rökt Speck, till rökt bacon samt olika skinkor och korvar, till salami och andra delikatesser. Specialiserade på produktion av produkter för vidare bearbetning såsom speck mattonella för skivning. Vi är också mycket aktiva inom horeca-sektorn, med...
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets är ett företag med två huvudverksamheter: - produktion av fina charkuterier som olika sorters salami, kokta charkuterier och paté. - slakteri specialiserat på färska charkuterier och egen tillverkning. * Salamityper Finkost, bondringkorv, salami utan vitlök, salami med vitlök, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokta korvar Hespenkorv, kalvkorv, champignonkorv, lunchkorv… * Patéer Bredbar paté, bondpaté, säsongspaté… * Saltade produkter Saltat bacon, rökt bacon, skinkben, filet d’anvers…...
Frankrike, Castelnaudary
... generös couscous. Så blir ni också en del av festen. "Gigot Bitume" är en rätt som tillagas på byggarbetsplatser. Vanligtvis under måltiden som samlar alla yrkesgrupper och markerar slutet på arbetet, fortsätter "La Table à Dudule" denna tradition från bitumenmästarna i början av 1900-talet. Samla dina gäster där smak, gemenskap, tradition och show förenas runt era bord! Denna uråldriga tillagningsmetod passar bra med många andra rätter som Lyon-salami, kalvstek,... Den svarar på...
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Belgien, Casteau
... våra köttprodukter väljs ut efter kvalitetskriterier. Dessutom torkas alla våra charkuterier på gammaldags vis, vilket innebär att vi tillämpar en långsam mognad som garanterar den unika smaken och doften av våra produkter. Vår charkuteri är mycket varierad: olika typer av salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... och det finns något för alla smaker, både originella och traditionella!
Turkiet, Istanbul
... producent av mejeriprodukter. Dess huvudprodukter är; Mjölk, Yoghurt, Grädde, Smör, Kärnmjölk, Fruktjuicer, etc. www.sek.com.tr MARET är köttproducenten. Dess huvudprodukter är; Delikatesser, Frysta Livsmedel, Färdiga Köttmåltider (salami, korv, pepperoni), Såser, etc.
Ungern, Budapest
Balatoni Meat producerar endast traditionellt ungersk rökt och torkad salami och korv. Fabriken ligger i Kistelek HU-6760 och har ett brett utbud av produkter, tillverkade salami och korv av fläskkött, mangalica-fläsk, nötkött, grå nöt, kyckling, fisk, kalkon, struts, häst, lamm, gås, anka och getkött. Ekologisk grå nötköttssalami och ekologiska mangalica-fläskkorvar har också tillverkats. Högkvalitativa produkter, utan konstgjorda tillsatser. Fabriken använder endast ungerska råvaror.
Schweiz, Deitingen
Företaget Gold Delikatessen säljer online ungerska specialiteter, delikatesser och exklusiva spritdrycker. På denna webbplats finns olika ungerska specialiteter. Här kan man låta sig överraskas. Ungern har faktiskt mer att erbjuda än bara paprika och Pick Salami.
Tyskland, Überherrn
Bearbetning och tillverkning av balanserade kryddblandningar från ädla kryddor av högsta kvalitet från de bästa odlingsområdena i hela världen. Oavsett om det handlar om finaste råkryddor, harmoniskt sammansatta blandningar för traditionella korv- och köttprodukter som leverkorv, ölskinka, salami eller råskinka, eller egna skapelser för aromatisk tillverkning av andra livsmedel - med våra produkter och kvalificerade medarbetare erbjuder vi dig den nödvändiga teknologiska kunskapen och de önskade framgångsrika lösningarna.
Italien, Monsummano Terme
Företag specialiserat på grossistförsäljning av livsmedelsspecialiteter från Made in Italy och specialiteter från Made in Tuscany. Företaget har varit verksamt inom utomhusservering sedan 1974 och kännetecknas av nischprodukter av hög kvalitet. Utbudet sträcker sig från toskanska pecorinoostar och andra ostar till skinkor, salami och alla andra typer av livsmedelsspecialiteter. Ett litet men...
Spanien, Caldes De Montbui
Vi tillverkar högkvalitativa, kuraterade produkter. Våra produkter är erkända av de bästa spanska kockarna. Vår storsäljare är longaniza (liknande italiensk salami eller salchichón) men med en mjuk och icke-syrlig bouquet. Vi har lanserat en ny produkt, kalkonlonganiza, som är den enda på marknaden som är 100 % kalkon. Fuet och chorizo har stor acceptans i alla de bästa gourmetbutikerna i Europa. Vi var pionjärer inom salta karameller med longaniza, samt longaniza med nötter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play