Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Belgien, Zemst
Din allroundpartner för färsk mat. Aro Products levererar som grossist ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter till slakterier, cateringföretag, smörgåsbutiker och färskvaruavdelningar i stormarknader. Fina charkuterier: Belgiska skinkor, utländska skinkor, saltade och rökta charkuterier, korvtyper (kokt och rökt), fågel. Paté: crème patéer, halv grovt malda patéer, grovt malda patéer. Ost...
...skinkor... För närvarande har vi beslutat att ta ett steg längre i vår strävan efter att nå excellens. För detta har vi lagt till en skatt från vår bergstrakt: honung, till en så traditionell produkt som sobrasada. Den utsökta smaken av Sobrasada med Honung, både Söt och Kryddig, lämnar ingen oberörd. På samma sätt har vi lanserat två nya produkter: Salchichón med Apelsin och Salchichón med...
Portugal, Garvão
... ger en oemotståndlig smak och doft. -------- Förädling av det svarta grisköttet som föds upp på fältet. Färskt kött av det svarta grisköttet, Skinkor och axlar av det svarta grisköttet samt korv. Naturlig lagring Garvão - Ourique Alentejo...
Spanien, Guijuelo
Onlinebutik för försäljning av skinkor och iberiska charkprodukter från Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinka, iberisk axel, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, charklotter, julkorgar och presentpaket med kvalitetsprodukter.
Belgien, Chaineux
...Grundat 1978, är familjeföretaget D’Argifral specialiserat på tillverkning och försäljning av kokt fläskkött. En kunskap, som kommer från flera generationer av hantverkare, i kombination med en av de mest moderna produktionsanläggningarna, har gjort det möjligt för D’Argifral att erbjuda högkvalitativa produkter som finns i sina kunders traditionella och/eller självbetjäningsdiskar. D’Argifral, som idag är erkänd och uppskattad för sina kokta skinkor och sina charkuterispecialiteter, har sin berömmelse tack vare företagsandan hos tre generationer.
Spanien, Córdoba
TILLVERKNING AV KORV OCH KALLSKURET, SALTNING OCH MODNING AV SKINKOR, MARKNADSFÖRING OCH FÖRSÄLJNING AV BEARBETADE PRODUKTER.
Belgien, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi är en familjeägd hantverksmässig charkuteri, specialiserad på hantverksmässiga och traditionella kokta skinkor, kvalitativa rök- och saltprodukter med den rökta oxfilén som vår storsäljare, kokkorvar av slaktarkvalitet, produkter på uppdrag och skräddarsydda produkter exklusivt för kunden. Den 31 juli 2013 mottog vi UNIZO:s äkthetsmärke för hantverk "Handmade In Belgium"...
Belgien, Oudenaarde
Tradelio är en ledande producentgrupp av konsumentinriktade fina charkuterier. Den högsta kvaliteten garanteras genom noggrant urval av råvaror, IFS-certifiering, egna recept och inläggningar, Halal-godkännande, erkänd tillverkare av Meersterlyck kokta skinkor. Nästan alla charkuterier är glutenfria. Produktion skräddarsydd efter kundens behov. Tradelio exporterar också till västeuropeiska länder.
Sedan 1967 har Carnes Rojas, köttdistributörer som tillhör Grupo Revilla, varit engagerade i att leverera den bästa kvaliteten till våra mest krävande kunder till ett oöverträffat pris. Därför fortsätter vi på Carnes Rojas att växa tack vare ditt stöd. Med vår egen styckningssal är vi experter på nötkött, fläskkött, charkuterier, skinkor och mycket mer. Lär känna oss. Carnes Rojas, alltid tänker på dig.
...Hotellet "Le Clos des Récollets" ligger i hjärtat av Gamla Durbuy i en privilegierad och lugn miljö. Rummen erbjuder komfort och charm som ett hotell utöver det vanliga. Ni kommer att njuta av frukosten med hemgjorda syltar och lokala skinkor. De flesta kreditkort accepteras. I den intima atmosfären av ett restaurerat hus från 1600-talet i centrala Gamla Durbuy kommer ni att bli förtrollade av vänligheten och talangen hos den unge kocken som har lärt sig sitt hantverk på SAS Sea Grill i Bryssel. Durbuy och dess omgivningar erbjuder många möjligheter till avkoppling.
Spanien, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas erbjuder brickor med skinka och paletter skurna för hand av mästerkocken Juan Rodríguez, samt hela skinkor och paletter, och vi erbjuder skärning på den skinka eller palett som du köper av oss. De skinkor och paletter som vi erbjuder till försäljning i hela bitar eller för skärning kan vara av bellota, cebo campo eller cebo, alla av högsta kvalitet garanterad. Vi erbjuder...
Belgien, Temse
HENKA, grossist inom fina charkuterier, erbjuder dig ett exceptionellt utbud av hantverksmässiga delikatesser, såsom hantverksmässiga skinkor, extra sött rökt häst- och nötkött, kycklingfilé m.m. kort sagt, specialister på både matlagning, stekta, saltade och rökta charkuterier.
Productos Sierra de Cazorla är en onlinebutik som specialiserar sig på försäljning av naturlig mat och ekologisk kosmetik från Naturparken Sierras de Cazorla, Segura och Las Villas. Vi erbjuder hälsosamma och naturliga produkter som: - Extra jungfruolivoljor med ursprungsbeteckning - Ekologiska produkter - Rökt kött - Kurerade charkuterier, iberiska och viltkött - Hantverksmässiga skinkor...
Italien, Castel Goffredo
Skapande av elastiska, ventilerade tuber för att skydda skinkor, axlar, capocolli, koppar, filze, pancetta m.m. från alla typer av insekter under mognadsprocessen. Används genom att trä skinkan, capocollo, m.m. i tuben, direkt efter salting. Storskalig produktion av skyddande tuber för livsmedelsindustrin. Vårt företag, beläget i provinsen Mantova, tillverkar tuber för charkprodukter i syntetiska och naturliga material. Tack vare specialiserade maskiner och fibrer garanterar vi antibakteriska och hållbara produkter. Vi kan dessutom skapa skräddarsydda produkter baserat på kundens behov.
Frankrike, LA ROCHETTE
Henri Raffin är ett 100% familjeägt SME sedan 1937, beläget i hjärtat av de franska Alperna. Vi tillverkar lokala torkade charkuterier: torra korvar, torra skinkor, traditionella korvar och terriner. Vi erbjuder ett brett utbud av Savoie-korvar samt en serie torkade korvar tillverkade på traditionellt sätt, som har belönats flera gånger vid Concours Général Agricole. Våra Savoie-skinkor...
Portfölj (1)
Belgien, Baileux
I hjärtat av Chimacienne-regionen hittar du företaget Chimay Tradition. Upptäck våra lokala charkuterier som tillverkas på ett hantverksmässigt sätt. Sortimentet består av: korvar, pastörer och kokta skinkor, samt fågelprodukter. Allt kött är hantverksmässigt tillverkat med respekt för råvarorna och traditionen. Varje produkt har en exklusiv karaktär, av hög kvalitet och en rik och unik smak.
Spanien, Archena
Embutidos “El Cigarrero” är ett familjeägt företag med säte i Archena (Murcia). Sedan 1940 tillverkar vi traditionella murcianska skinkor och charkuterier genom att noggrant välja råvaror och följa hantverksmässiga produktionsprocesser. På senare tid har vi beslutat att satsa på att visa dessa hantverksprodukter på Internet och kunna leverera dem till hem i andra regioner av landet och till och med utanför våra gränser. Därför är vår webbplats, som är skapad i familjens anda precis som våra produkter, tillgänglig på fyra språk: spanska, portugisiska, franska och engelska.
Italien, Monsummano Terme
Företag specialiserat på grossistförsäljning av livsmedelsspecialiteter från Made in Italy och specialiteter från Made in Tuscany. Företaget har varit verksamt inom utomhusservering sedan 1974 och kännetecknas av nischprodukter av hög kvalitet. Utbudet sträcker sig från toskanska pecorinoostar och andra ostar till skinkor, salami och alla andra typer av livsmedelsspecialiteter. Ett litet men...
Belgien, Destelbergen
Allt om torkad Ganda-skinka Naturligt torkad Ganda-skinka tillverkas enligt gammal flamländsk tradition och hantverk. Den finns tillgänglig som hela skinkor (för att skära själv), men vi erbjuder också ett omfattande sortiment av förpackade produkter som rökt skinka, Angus Beef och Mangalica-skinka.
Frankrike, Colmar
... sauvignon, tobaks- och cedernoter av en stor bordeaux… Och om vi, på tallriken, kunde para dessa noggrant utvalda viner med andra vackra upptäckter från terroiren, exceptionella skinkor, fina charkuterier, ovanliga hantverksmässiga smaker? Och om, i ett annat koncept av vinbar i Colmar, vinbar, weinbar, vi kunde ge oss ut på en unik sensorisk utforskning? Resa genom kartan av smaknyanser...
Spanien, Barraco
På Sabor a Ávila hittar du Chuletón de Ávila, oxfilé, skinkor och bönor, samt hantverksprodukter som vin, ost och honung.
Spanien, Pampaneira (granada)
Handel med Jarapas och hantverk, med särskilt fokus på produkter från La Alpujarra. Jarapas, en av våra regioners stjärnprodukter, med sin glada och färgglada väv som gör dem unika. Vi har ett brett sortiment av kläder tillverkade av naturliga tyger från hela världen. Dessutom kan ni i vårt fantastiska vineri hitta en betydande representation av livsmedelsprodukter från La Alpujarra: skinkor, ostar, charkuterier, viner, typiska sötsaker och den utmärkta hantverkschokladen.
Spanien, Madrid
Kom och upptäck de spanska skinkorna på Spanishtaste.fr, vi erbjuder detaljförsäljning av fantastiska iberiska skinkor: pata negra, hela skinkor, hela axlar, ... Du hittar också spanska specialiteter på vår webbplats som olivolja, ostar, paella, ... 100% spanska produkter, produkter av mycket hög kvalitet, lägg snabbt en beställning på vår webbplats för att njuta av våra skinkor.
Frankrike, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille hämtar rikedom från sin hantverksskicklighet och har under många år med noggrannhet utvecklat kvalitetsprodukter inom charkuterier, i full respekt för traditionen av "Terroir". Företaget utvecklas inom högkvalitativa produkter såsom: lufttorkade skinkor, korvar, färsk charkuterivaror, etc....
Belgien, Buggenhout
GREGA producerar torkad skinka som SUPERANO (15 månader lagrad), NEC PLUS ULTRA (18 månader lagrad) och PATA GREGA (24 månader lagrad). Den enda skinkproducenten som låter sina skinkor lagras längre än 15 månader!
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Viner, spritdrycker, ostar, oljor, skinkor och fler iberiska produkter är vad du hittar på Tienda Osborne, en online-distributör som erbjuder de bästa märkena av produkter på den spanska marknaden. Besök denna online- och fysiska butik i Madrid och upptäck högkvalitativa produkter, som spritdrycker från Carlos I, skinkor från Cinco Jotas, hantverksöl, gourmetostar från Toro och mer. Osborne är en...
Spanien, Don Benito
Regalos Gourmet Online är en virtuell butik där du kan hitta de bästa livsmedlen och presenterna från Spanien, producerade på ett hantverksmässigt sätt och med de bästa ursprungsbeteckningarna som Pimentón de la Vera, Tortas de la Serena, skinkor och charkuterier från Dehesa de Extremadura, viner från Ribera del Guadiana, Ribera del Duero, La Rioja, etc. Dessutom har vi förstklassiga varumärken...
Luxemburg, Luxembourg
...Företaget La Rioja har alltid samma filosofi, nämligen import av de bästa vinerna, drycker i allmänhet och livsmedel från Spanien, till ett utmärkt pris/kvalitet-förhållande. Spanska röda viner är kända över hela världen för sin utmärkta kvalitet och sina priser. Utbudet kompletteras med en livsmedelsserie bestående av charkuterier, med serranoskinkor, iberiska skinkor, lomos och chorizos, samt...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play