Luxemburg, Luxembourg
...Företaget La Rioja har alltid samma filosofi, nämligen import av de bästa vinerna, drycker i allmänhet och livsmedel från Spanien, till ett utmärkt pris/kvalitet-förhållande. Spanska röda viner är kända över hela världen för sin utmärkta kvalitet och sina priser. Utbudet kompletteras med en livsmedelsserie bestående av charkuterier, med serranoskinkor, iberiska skinkor, lomos och chorizos, samt...
Spanien, Moralzarzal
Le Pata Negra är en onlinebutik för delikatesser med iberiska spanska produkter som 100% ren bellota pata negra skinka av högsta kvalitet, den äkta spanska pata negra skinkan. Du hittar i vårt breda utbud av skinkor en topp 10-lista över de bästa 100% rena bellota pata negra skinkorna i världen. Kom och upptäck dessa fantastiska skinkor snart.
Spanien, Calzada De Don Diego Salamanca
... och skinkor av iberisk gris, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo och Cebo). 2. Vi tillverkar charkuterier och skinkor av högkvalitativ vit gris, under strikta urvalskriterier, för att uppnå en utmärkt produkt.
Belgien, Vilvoorde
...Luka, baserat i Vilvoorde, är tillverkare och leverantör av köttprodukter, specialiserad på kokta skinkor. Vårt sortiment inkluderar också emulsionprodukter (t.ex. kokta korvar, köttbröd, ...) och mognadsprodukter (t.ex. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Spanien, Encinasola
Vi är boskapsuppfödare och producenter av skinkor och charkuterier från Huelva, med ett omfattande utbud av skinkor, axlar, chorizo, morcones, högkvalitativa salchichones, lomo och skivade produkter,... alla produkter kommer från renrasig iberisk gris, tillverkade enligt vår tradition, med särskild omsorg för att uppnå högsta kvalitet. Besök gärna vår fysiska butik om du är i Encinasola, eller gör dina inköp i vår webbutik om du så önskar.
Frankrike, Amancy
... kvalitetspriserna... Inga hemligheter, bara sunt förnuft i smaken, steg för steg. I grunden de bästa råvarorna, kött som är uteslutande franskt. Val av de mest smakrika, magra fläskköttstyckena, axlar, skinkor, bröst... Som inte ger den där vätskan som får vågen att svälla! "Husets" kryddningar, de som andas kryddor och aromer från Savojen, råa. Fyllning i naturliga tarmar och självklart manuell snörning. Långt ångande, hantverksmässig rökning med trä och örter från våra marker, torkning på gammalt vis för våra korvar, korvar, chipolatas, merguez från Haute-Savoie... Försäljning online och direkt!
Luxemburg, Luxembourg
« Lëtzebuerger Maarteverband (LMV) » har som uppdrag att försvara sina medlemmars intressen och främja « färskvarumarknaden » med fokus på kvalitet och mångfald av de färska produkter som erbjuds av handlarna och grönsaksodlarna. ​På marknaden erbjuder medlemmarna i « Lëtzebuerger Maarteverband » varje vecka färska lokala produkter, frukter och grönsaker, mejeriprodukter, ostar, fisk, ägg, alla sorters bröd och pasta, bakverk, honung, oliver, skinkor och alla typer av kött- och charkprodukter, grillade kycklingar, blommor och mycket mer.
Belgien, Schoten
...Willbert har producerat hantverksmässiga charkuterier under namnet "De Bourgondische Hoeve" i mer än 20 år. De Bourgondische Hoeve erbjuder skinkor och kassler, kokta produkter, leverprodukter, huvuden, köttfärs och rullader, rökta och saltade charkuterier samt bacon.
Italien, Ginestreto-Pesaro
Mångfalden av läckerheter som erbjuds kunderna inkluderar lonza, lonzini, korvar, salami och skinkor med olika smakprofiler, värdefulla specialiteter som kommer från utvalda griskött och skickligt kryddas av våra erfarna hantverkare. Den minimi garanterade mognadstiden för varje charkprodukt och det ideala klimatet där denna fullbordas gör varje produkt extremt smakrik och välsmakande...
Italien, Torino
...tradition och noggrannhet i urvalet av leverantörer och råvaror. Pama erbjuder ett brett sortiment av produkter som är indelade i: skinkor, charkuterier och ostar. Den praktiska och omsorgsfulla hanteringen av aktiviteterna inom alla produktlinjer har fått Pama-teamet att förstå att inget resultat är en slump, utan kunskap, observation och erfarenhet är avgörande för att uppnå en produkt av hög...
Pedro Nieto är ett familjeföretag som ligger i Guijuelo-området (Salamanca) och som ägnar sig åt hantverksmässig tillverkning av iberiska skinkor, iberiska skinkor och iberiska charkprodukter av ekollon. Den iberiska skinkan är den kungliga delen av iberiska grisar, som kommer från vuxna grisar av iberisk ras. Det är en produkt som är tillverkad av bakbenet eller skinkan, vilket ger den en fin...
Spanien, Las Rozas
Engros- och detaljhandel med pata negra iberiska skinkor, iberiska charkuterier, iberiska ländkött, från Jabugo och Salamanca.
Spanien, La Coruna
... också ostar samt Serrano- och Iberico-skinkor. Alla våra leverantörer väljs ut på grund av deras kvalitet, unika smak och vilja att anpassa sig efter vad kunden kan behöva. Vårt koncept är att utöka vår portfölj så att vi kan erbjuda dig alla produkter som du behöver för din restaurang eller delikatessbutik. Oavsett vilken produkt du kan behöva, tveka inte att ringa så ordnar vi det åt dig och det kommer att levereras till dina lokaler.
Spanien, Sevilla
Vi ägnar oss åt försäljning av skinkor, skinkben och iberiska produkter. Vi erbjuder alltid de bästa produkterna till ett överkomligt pris. Vår specialitet är iberiska skinkor från de mest kända regionerna och torkrummen i Spanien, såsom Huelva och Extremadura. Vi positionerar oss inom en gourmetsektor där kvalitet och god service är av största vikt. Vår erfarenhet inom denna sektor är lång och framgångsrik, och vi utmärker oss genom vårt goda arbete, tradition och förtroende.
Spanien, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén ägnar sig åt försäljning av skinkor och förstklassiga iberiska produkter: ostar, lomo, salchichón, chorizo, vin och gourmetprodukter. Vi finns på galleriet Boisan nr 2 i stånd 9 och 10. Du kan också köpa våra produkter via vår webbplats med leveranser inom 24-48 timmar till Spanien.
Spanien, Albacete
Vi exporterar livsmedelsprodukter tillverkade i La Mancha (Spanien). Viner, olivolja, ostar, honung, konserver, vinäger, skinkor och charkuterier, choklad, saffran...
Bulgarien, Sofia
...KEN JSC är ett bulgariskt köttbearbetningsföretag med stora och moderna produktionsanläggningar, marknadsledande inom många segment – korv, charkuterier, salami, skinkor etc. Vi är mycket flexibla och kostnadseffektiva som leverantör och kan utveckla privata etiketter/kundreceptprodukter med önskad smak, förpackning och pris på mycket kort tid. Vi kan producera allt från kött för er, med utmärkt...
Spanien, Zalamea La Real
På Raíces Serranas de Jabugo tillverkar vi skinkor, axlar och iberiska charkprodukter från Huelva. Vi har ett torkrum, en styckningssal och en charkuteri där vi formar våra produkter på traditionellt sätt. Direktförsäljning från fabrik till professionella och slutkonsumenter.
VICENTE TOURAL startade verksamhet i Portugal och introducerade för första gången några importerade produkter till Portugal, såsom: italiensk mascarponeost, serranoskinka, färsk mozzarella i bollar, färsk mozzarella i stavar och riven för pizza, skinkor från ben och skinkor från bog utan skinn med hög avkastning, ansjovisfiléer i olivolja, bacon i form, spansk söt och kryddig chorizo, toppings...
Belgien, Mechelen
Hespen Meli har som ett litet lokalt hamslakteri blomstrat till en etablerad aktör i den flamländska regionen. Våra produkter: slaktarskinka, avfettad skinka, fransk skinka, hantverksmässig naturham, grillham, barbecueham, hotellskinka, Cobourg med ben, pelarskinka, skuren avfettad, avfettad blockform, naturgrill, … . Ren och ärlig, skinkor av toppkvalitet, eftersom hantverk leder till mästerskap. Våra styrkor är därför: kvalitet, specialitet, hygien, korrekta avtal och kundnöjdhet.
Frankrike, MAURON
...Armor Inox: familjeföretag grundat 1972. Vi är specialiserade på konstruktion av lösningar för tillagning och kylning samt hantering av skinkor och färdigrätter. Churning, salting, avfrostningssystem, formning, tillagning/kylning av skinkor och färdigrätter, kryogenisk beläggning av IQF-produkter, pastörisering, överföring och matning av skivmaskiner, kontinuerlig tillagning/kylning av produkter...
Portugal, Coimbra
PROBAR inledde sin verksamhet 1967 och är en del av en livsmedelsgrupp som inkluderar NUTRICAMPO och SUIGRANJA. Företaget PROBAR är den sista länken i kedjan som kontrolleras av gruppen, som sträcker sig från djurfoder, genom djuruppfödning, till bearbetning och försäljning av ett brett utbud av livsmedelsprodukter. PROBAR är en referens inom charkuterier, skinkor, korvar, rökta produkter, patéer...
Spanien, Casalarreina
Embutidos Gamboa grundades på 70-talet och var ett av de viktigaste företagen inom produktion och försäljning av chorizo och skinkor i norra och centrala Spanien. Idag är det ett företag som kombinerar traditionell tillverkning med nya produktionsmetoder, vilket möjliggör öppningen mot nya och krävande utländska marknader. Produktionen är specialiserad på serranoskinkor, chorizo, ländkött och sidfläsk, med en genomsnittlig omsättning på 3,5 miljoner (75 % nationellt och 25 % gemensamt). Tyskland, Storbritannien, Benelux och Frankrike är de fyra marknader där hela vår export finns.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, som grundades 1932, är specialiserad på charkuterier från Auvergne. Produkter från Laborie tillverkas hantverksmässigt, de är autentiska och smakrika. Köttet har franskt ursprung och flera av Labories produkter är medaljbelönta. La Maison erbjuder ett brett utbud av traditionella charkuterier som inkluderar: torra skinkor från Auvergne, torra korvar, torra korvar, bröst, burkar, konserver, presentlådor, etc.
Spanien, Málaga
Onlineförsäljning av iberisk skinka och gourmetprodukter från Spanien. - Iberiska skinkor och axlar - 5J-produkter - Charkuterier - benfria och skivade skinkor - Tillbehör - Skinkhållare - Professionella knivar - Olivolja...
Luxemburg, Bascharage
Under årtionden har Salaisons Marco Meyer hållit fast vid hantverksmässiga och traditionella tillverknings- och rökmetoder. Idag är företaget en av de största producenterna av skinka i landet. Förutom skinkor producerar och säljer Salaisons Marco Meyer även ett brett utbud av traditionella charkprodukter. Salaisons Marco Meyer erbjuder också catering: ditt företagsevenemang, din familjefest, din grillfest eller något annat tillfälle blir alltid lyckat, oavsett om det är stort eller litet.
Spanien, Barcelona
Casa de Alba Fine Food erbjuder sina kunder möjligheten att njuta av sina mest exklusiva gourmetprodukter, som finns bland världens bästa delikatesser. Alla våra produkter kommer till 100% från de bästa geografiska områdena i Spanien. - Extra jungfruolja, från olivträd som är över 500 år gamla. - Skinkor från våra 100% iberiska grisar. - Charkuterier och handskivade produkter, från grisar av ren...
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen av sina iberiska produkter. Från det ögonblick då de utvalda iberiska grisarna föds på vår gård "el barrero" som sträcker sig över mer än 100 hektar, till själva leveransen av våra färdiga produkter som säljs genom vår nya onlinebutik. I vår butik kan du köpa iberisk skinka av ekollon eller cebo, iberiska skinkor, lomo och andra charkuterier. Direktförsäljning från fabrik.
Spanien, Aracena
Vi är producenter av skinkor, axlar och iberiska korvar från Sierra de Huelva. Vi levererar färskt och fryst kött från iberisk gris, nötkött, lamm och get.
Spanien, Malaga
Med över 15 års erfarenhet inom både estetisk och rekonstruktiv kirurgi har Dr. Cesar Padilla ett särskilt intresse och engagemang för bröstkirurgi och kroppskonturering. Han har utmärkt sig genom att alltid söka nya kirurgiska tekniker kopplade till användning av avancerad teknologi för att uppnå de bästa resultaten, vilket framhäver skönheten hos varje patient och alltid strävar efter naturlighet. Plastikkirurg i Malaga som utför: Bukplastik, Större skinkor, Fettsugning, Gynekomasti, Armplastik, Mommy Make Over, Ögonlockskirurgi, Öronplastik, Näsplastik, Ansiktslyft.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play