Belgien, Tielt
Delavi är länken mellan svinuppfödare och köttbearbetningssektorn. Som tidigare slakteri har vi sedan grundandet 1946 arbetat nära tillsammans med svinuppfödare och foderföretag. Detta garanterar att vi ständigt kan arbeta med så kvalitativa och hälsosamma grisar som möjligt. År 1991 valde Delavi medvetet att fokusera på styckning, urbening, förpackning och distribution av fläskkött. För slakt...
Irland, Dunshaughlin
Den största östeuropeiska köttproducenten i Irland. Exporterar fläskkött, nötkött och fjäderfä. Vi talar engelska, polska, ryska och ukrainska.
Frankrike, La Crèche
... önskar att våra ekonomiska relationer ska vara betydande. Vi betjänar detaljhandeln, distributörer, grossister och industriella aktörer. Våra produkter: Färskt och fryst kött från Frankrike och Europeiska unionen. Vi erbjuder lammkött, nötkött, fårkött, vilt, fläskkött, kalvkött, fjäderfä... Vi har flera produktlinjer, ursprung Frankrike eller ursprung Europeiska unionen (Tyskland, Holland, Nordirland...
Storbritannien, London
... med våra kunder för att säkerställa optimal service. Återigen upprätthåller HOOK MEAT SUPPLIES LTD höga kvalitetsstandarder och stödjer rätt positionering av våra produkter. Våra kärnprodukter är nötkött, fläskkött, korv, fjäderfä, lamm och får, bearbetat kött, skaldjur, ätbara oljor, vegetabiliska oljor såsom extra jungfruolivolja, kokosolja, avokadoolja, solrosolja, sojabönolja, majsolja...
Belgien, Oostrozebeke
Kipco-Damaco är en distributör av färsk och fryst fågel och viltprodukter. De erbjuder också ett brett utbud av kött, såsom kyckling, kalkon, kokt soppa kyckling, fläskkött och nötkött. De är också importörer och exportörer av kött.
Detaljhandel med nötkött. Familjen Gatti har sedan slutet av 1800-talet ägnat sig med passion åt odling av fält och djurhållning. År 1979 grundades den nuvarande agrozootekniken, från vilken PIO BOVE, ett registrerat kvalitetsmärke och pionjär inom korta kedjor, föddes 1998. Vi producerar fläskkött, lokala charkuterier, säsongsbetonad frukt, säsongsbetonade grönsaker och färska ägg.
Nederländerna, Lekkerkerk
...Wellink är ett företag som specialiserar sig på förädling av fläskkött med en produktion på 700 000 kg produkter per vecka. De produkter vi levererar är skräddarsydda: bokstavligen anpassade efter dina önskemål. Vi börjar med bulk och avslutar med skräddarsydda produkter. Dessutom kan vi även leverera tillagade och nedskurna produkter. Vi strävar efter att ta hand om alla behandlingar som råvarorna behöver genomgå, så att du kan börja direkt med din slutprodukt. Wellinks uppdrag är att leverera 'vackra' prisvärda specifika fläskköttsprodukter. Wellink arbetar under standarderna BRC och HACCP.
...Mänsklig föda (socker, mjöl, ris, olja, fläskkött, kyckling, fisk, konserver) Djurmat, Byggmaskiner, Råvaror, Byggmaterial (cement, kranar, mineraler/gruvdrift (katoder, koppar, guld), bränslen: pellets, biodiesel, D2. Jordbruk, urea, gödningsmedel, maskiner.
Portugal, Oliveira Do Bairro
... fläskkött och nötkött. I produktionen av våra viner använder vi även några gamla metoder som, i kombination med modern teknik, ger viner av utmärkt kvalitet. Vinerna framställs från druvsorter från Bairrada-regionen.
Har du också ibland svårt att hitta rätt produkt i en tysk mataffär? Speciellt med en kosher kosthållning kan det ibland vara svårt i ett land där fläskkött finns i nästan alla köttprodukter. Vi på Yayla erbjuder ett brett utbud av turkiska livsmedel, vare sig det handlar om kalkonskivor, fågelkorv eller läcker getost. I vårt sortiment finns också en mängd traditionella turkiska produkter, som t.ex. Süzme yoghurt eller Sucuk. Hos oss hittar du garanterat det rätta för en njutning utan gränser!
Köttskärning handel med fläskkött, nötkött och lammkött, skärningsrum i VIC, utländsk marknad,...
Bulgarien, Sofia
Vårt företag sysslar med import och export av fryst eller kylt fläskkött, kyckling, höns, kalkon, lamm, nötkött, kalvkött och kaninkött.
Spanien, Pontevedra
... Y CAZA är ett medelstort företag som verkar inom fågel- och andra köttprodukter. Grundat 1985 och baserat i Galicien (nordvästra Spanien) har vårt företag också tre egna butiker och en egen distributionsflotta (20 leveranslastbilar). Vi levererar för närvarande kylda och frysta produkter som täcker Spanien och Portugal. Sammanfattningsvis verkar vi inom följande områden: Import / Lokal sourcing / Produktion / Distribution / Export Kyckling, kalkon, fläskkött, lamm, kanin, ägg. Hela / Styckade Rumstemperatur / Kylda / IQF frysta Råa / Marinerade / Kryddade / Panerade / Spett...
Portfölj (3)
Portugal, Lisboa
Konsulttjänster och rådgivning i Brasilien för export av produkter från jordbruket: soja, majs och frukter, boskap, kött och produkter därav, inklusive fläskkött, fisk från inhemska sötvattensfiskar. Virke av tall, teak och eukalyptus, råstammar med eller utan bark. Polerade granit- och marmorplattor. Mineraler och ädelmetaller, inklusive polerade paraibaturmaliner och smaragder.
Spanien, Torrelavega
... export av livsmedel, med kontor i Spanien, Peru och Marocko. Vår erfarenhet har gjort det möjligt för oss att marknadsföra råvaror för industriell tillverkning samt livsmedel redo för konsumtion. De huvudsakliga produkter som marknadsförs är följande: mjölkpulver, solrosolja, olivolja, kaffe, ris, fisk, frysta skaldjur, fläskkött och kyckling. Våra kunder garanteras optimal produktkvalitet...
Vårt företag grundades 1996. Vi producerar rökt korv, rökt kött och skinka. Våra produkter är gjorda av rent fläskkött och nötkött. Vi exporterar våra produkter till Tjeckien och Ungern. Vi söker distributörer för Europa och Asien. För att få gratis prover, vänligen kontakta mig.
Spanien, Piedrahita-Ávila
Korv- och skinkfabrik. Skinkor, benfria och skivade. Skuldror, ländar, korvar och iberisk fläskkött.
Frankrike, Vergigny
DIALI FOODS är specialiserat på marknadsföring av livsmedelsprodukter, främst fläskkött, fågel (kyckling, kalkon, anka) och nötkött både färskt och fryst för industriella bearbetare, grossister, importörer, RHF och GMS. Vår roll på den internationella livsmedelsmarknaden är att skaffa den produkt, presentation och kvalitet som efterfrågas av marknaden och den lokala kunden. På samma sätt...
Belgien, Wodecq
Dorlou gården har en butik där de säljer sin produktion direkt: smör, färskost, yoghurt, grädde, ägg, fjäderfä, kaniner, potatis (Agria och Désirée), frukter, grönsaker (purjolök, sellerirot). Här hittar du också ett komplett sortiment av ekologiska produkter: mejeriprodukter, bröd, pajer, drycker, viner, livsmedel, grönsaker och frukter. De har även en charkuteria: detaljförsäljning eller paket med nötkött, fläskkött och fjäderfä (kycklingar och ankor). Bageriet erbjuder ekologiskt bröd (jäst eller surdegsbröd bakat i vedugn), samt bakverk, bröd och quicher baserade på gårdens produkter.
Frankrike, Pamiers
Företaget grundades 1984 vid förvärvet av ett litet lokalt charkuteri i Ariège. Under många år har familjen Commenges ansvarat för försäljningen av kvalitetsprodukter inom charkuteri. Och år 2000, vid övergången till det nya århundradet, med vår långa erfarenhet inom bearbetning av fläskkött, beslutade vi att själva bli tillverkare. Charkuteriet Commenges föddes. Idag är det den tredje...
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av fläskkött. FIPSO är det enda franska slakteriet som exporterar fläskkött till USA och Kina. Produkterna från FIPSO har många certifieringar. Vissa produkter från produktionen är identifierade: IGP fläskkött från sydvästra Frankrike, IGP Bayonne-skinka, röd etikett för gårdsuppfött fläskkött som uppfött på bete och GMO-fri kedja.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...limousinkött, limousinkalv, franskt fläskkött, lamm, häst och fågel från Challans. Menyn och rätterna förändras i takt med säsongerna. Cateringverksamheten samarbetar med lokala producenter och förbereder traditionella rätter baserade på färska produkter. Du kan välja mellan flera köttpaket (nötkött, kalv, fläsk, fågel och blandat), buffé (grönsaker, sallader, tabbouleh, pâté/rillette, charkuteriblandning, tillbehör, flera köttalternativ och ostbricka), flera varma rätter, grillat och tillbehör.
Belgien, Brussel
Lauraham har en familjetradition som sträcker sig över 30 år. Företaget är specialiserat på produktion av kokta axel- och skinkprodukter baserade på fläskkött. Laurahams produktionsanläggning är strategiskt belägen i nordvästra Bryssel, med tillgång till stora slakterier och leverantörer på ena sidan och de viktigaste grossisterna och storhandlarna på den andra sidan.
Belgien, Antwerpen
Köttgrossist: Specialist på fläskkött och hästkött.
Belgien, Chaineux
...Grundat 1978, är familjeföretaget D’Argifral specialiserat på tillverkning och försäljning av kokt fläskkött. En kunskap, som kommer från flera generationer av hantverkare, i kombination med en av de mest moderna produktionsanläggningarna, har gjort det möjligt för D’Argifral att erbjuda högkvalitativa produkter som finns i sina kunders traditionella och/eller självbetjäningsdiskar. D’Argifral, som idag är erkänd och uppskattad för sina kokta skinkor och sina charkuterispecialiteter, har sin berömmelse tack vare företagsandan hos tre generationer.
Sedan 1967 har Carnes Rojas, köttdistributörer som tillhör Grupo Revilla, varit engagerade i att leverera den bästa kvaliteten till våra mest krävande kunder till ett oöverträffat pris. Därför fortsätter vi på Carnes Rojas att växa tack vare ditt stöd. Med vår egen styckningssal är vi experter på nötkött, fläskkött, charkuterier, skinkor och mycket mer. Lär känna oss. Carnes Rojas, alltid tänker på dig.
Danmark, Haderslev
... platser där djuren produceras och bearbetas, och vi övervakar att allt sker enligt våra standarder, även när det gäller arbetsförhållanden och socialt ansvar. Vårt motto är "Kvalitet i varje tugga." Produkter: • Nötkött • Kalvkött • Fläskkött • Fjäderfä • Lammkött • Vilt • Exotiskt vilt • Convenience för detaljhandel Vårt kött kommer huvudsakligen från följande länder: • Argentina • Brasilien • Chile • Uruguay • Australien • Nya Zeeland • Frankrike • Holland • Kanada • Afrika...
Frankrike, Flamanville
...Återupptäck smaken av gårdsprodukter med "producenternas hus" i Flamanville i Manche. Direktförsäljning på gården gör det möjligt att köpa lokala produkter direkt på platsen för produktionen. Vi erbjuder nötkött, fläskkött, kalvkött, fjäderfä, grönsaker, mejeriprodukter och ciderprodukter. Upptäck och boka våra gårdsprodukter på vår webbplats och besök butiken i Flamanville för att kunna njuta av dem!
Grekland, Athens
Företaget verkar som representant för utländska företag inom området för frysta och färska livsmedel. I nära samarbete med internationella företag inom livsmedelsproduktion och -bearbetning kan vi erbjuda alla typer och styckningsdelar av frysta och färska kött, fågel och skaldjur: - Nötkött - Mjölkkor - Fläskkött - Biprodukter - Lamm - Levande djur - Fjäderfä - Produkter för industriella...
Ungern, Budapest
Balatoni Meat producerar endast traditionellt ungersk rökt och torkad salami och korv. Fabriken ligger i Kistelek HU-6760 och har ett brett utbud av produkter, tillverkade salami och korv av fläskkött, mangalica-fläsk, nötkött, grå nöt, kyckling, fisk, kalkon, struts, häst, lamm, gås, anka och getkött. Ekologisk grå nötköttssalami och ekologiska mangalica-fläskkorvar har också tillverkats. Högkvalitativa produkter, utan konstgjorda tillsatser. Fabriken använder endast ungerska råvaror.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play