Spanien, Puertollano
Vi har ägnat oss åt produktion och tillverkning av Serrano- och Ibérico-skinka sedan 1947. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för HORECA-kanalen: benfri och skivad Serrano- och Ibérico-skinka. Dessutom har vi inom våra sortiment av Ibérico- och Serrano-skinkor flera olika produkter. Vi är den största tillverkaren av skivad skinka i volym med två produktionsanläggningar, där den mest moderna...
Spanien, Barbastro
I våra lokaler på 12 000 kvadratmeter utför vi främst salting, torkning och mognad av skinkor (med garanti från CONSORCIO DEL JAMON SERRANO och ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG) samt av skinkor. Vi avbenar och styckar dem (hela och halva avbenade skinkor och skinkor, med och utan skinn och helt putsade, samt skinkor och skinkor i form för skivning, skinkbitar, småskinkor, etc.). Vi...
Köp iberisk skinka på Guijuelo.com. Onlineförsäljning av iberiska skinkor från Guijuelo.
Spanien, DON BENITO
Vi är ett exportkontor för flera företag från Extremadura och ett från Andalusien. Vi erbjuder ett brett utbud av skinkor, charkuterier, olivolja, oliver, ostar och tomater.
Spanien, Madrid
... på sina kataloger. Den utmärker sig också för sitt utmärkta team av yrkesverksamma, som omsorgsfullt tar hand om produkterna och erbjuder en personlig service till kunderna som du inte hittar i stora kommersiella ytor. Faktum är att vårt motto är: "Våra kunder, vår anledning att finnas." Vi arbetar med stora leverantörer och välkända varumärken inom livsmedelssektorn. Dessutom väljer vi våra skinkor från Guijuelo direkt från källan och följer alla hygien- och sanitetskontroller så att du kan servera kött av perfekt kvalitet. Vi erbjuder hemleverans och beställningar för avhämtning i vår butik.
Tienda Gourmet Fontanals Delicatessen är satsningen från den andra generationen av en familj med tradition inom charkuterier. Efter en etablerad bana i vår delikatessbutik som är specialiserad i centrala Sitges, Barcelona, erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av gourmetprodukter i vår webbutik. Upptäck vårt breda utbud av produkter: gourmetostar, iberiska skinkor, foies, oljor, såser...
Frankrike, Les Aldudes
Företaget PIERRE OTEIZA producerar regionala livsmedel. Vi erbjuder skinkor, bukspott, bröstfiléer, korvar, chorizo, garbures, soppor, gåslever, rillettes, patéer, konserver, cassoulet, ostar och vin. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och för export.
Spanien, Arévalo-Ávila
Vi är ett familjeföretag som har uppnått en harmonisk balans mellan våra föregångares erfarenhet och den modernaste teknologin, vilket resulterar i en produkt av stort arv som hedrar vårt arbete och utmanar oss att förbättra oss dag för dag. Traditionella produkter som berikar smaken, produkter som alltid funnits, skinkor, ländstycken, chorizo som tillverkas med stor omsorg, lagrade med varsamhet i toppmoderna torkrum för att leverera en produkt av exceptionell kvalitet och oförglömlig smak.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi är ett litet familjeföretag med över två decennier av erfarenhet, som lägger stor vikt vid att ta hand om och skämma bort våra produkter samt att erbjuda ett utmärkt sortiment till våra kunder. Tillverkning och produktion av iberiska produkter. Charkuterier och iberiska skinkor från Guijuelo. Iberisk skinka. Skinka från Guijuelo. Iberiska charkuterier. Charkuterier från Guijuelo. Färskt kött.
...skinkor, sidfläsk, rökt kött, filéer, baleron och inälvsmat. Vi hoppas att våra charkuteriprodukter, tack vare vår hängivenhet till tradition och omsorg om att bevara den utmärkta smaken, kommer att falla er i smaken.
Italien, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKOR, RÅSKINKOR MED CHILI, SVART PEPPAR OCH STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OCH RÅ OCH KOKTA SKINKOR MED TRUFFEL, URVAL AV DE BÄSTA LOMBARDISKA OCH CALABRESISKA RÅSALAMIN OCH SPECIALITETER FRÅN SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN ÄNDÅ FÖRSÖRJA ER MED ALLA BEGÄRDA SPECIALITETER.
Vi importerar exklusivt iberiska produkter från olika spanska företag. Främst lagrade skinkor av vit ras (duroc) och svart ras (iberico pata negra) är våra produkter helt naturliga och har lågt saltinnehåll (2,57 g per kg) och innehåller inte dextros, färgämnen eller konserveringsmedel. Endast salt och höglandsmodning på över 2000 meter.
Spanien, Formiche Alto-Teruel
... egenskaper. Ursprungsbeteckningen (D.O.P.) är en särskild klassificering av regionala livsmedel av hög kvalitet. En bit av Spanien för servering. Vi erbjuder gärna en skräddarsydd offert för våra skinkprodukter. Om ni är intresserade av våra Teruel-skinkor som SB-produkt kan vi också hjälpa er här med moderna skär- och förpackningssystem.
Italien, Sala Baganza
Industriella kylsystem Mognadsanläggningar för charkprodukter Mognad och lagring av ostar Kylning och upptining Klimatsystem Ugnar för tillagning av mortadella - skinkor...
Italien, Sambuca Val Di Pesa
Företaget grundades 1959 av Guido Corti och är nu inne på fjärde generationen. Beläget i hjärtat av Chianti i Florens, producerar vi alla typer av salami, skinkor, korvar och skinkblock som är avsedda för vår huvudmarknad, skivade produkter i påsar för storskalig distribution, och vi är även villiga att utföra bearbetningsavtal.
Spanien, Castellón
Spain for Everbody är ett företag som är dedikerat till distribution av livsmedelsprodukter som är exklusivt spanska. Vårt mål är att föra vår matlagning till varje hörn av världen, och för detta har vi en lista med över 500 referenser och produkter, inklusive det bästa urvalet av spanska viner, olivolja, iberiska skinkor och korvar. Vi noterar att vi är tillverkare av korvar och iberiska skinkor och vi har vårt eget varumärke, *Flor de Villahermosa*, som är ett ledande varumärke på den spanska livsmedelsmarknaden.
Spanien, Cáceres
...Sabor Selección har ett exklusivt urval av extremaduriska produkter till ett unikt pris. Extremadura har en mycket mångsidig livsmedelsrikedom. Variation och kvalitet finns latent i alla dess produkter. Charkuterier och skinkor av äkta iberisk gris, de mest varierande och smakfulla ostarna, den unika paprikan från La Vera, viner som dag för dag vinner prestige hos de mest krävande smaklökarna, och jungfruliga oljor som kallas det extremaduriska flytande guldet. Vår främsta målsättning är att sprida kunskapen och njutningen av dessa extremaduriska delikatesser.
Spanien, San Vicente del Raspeig
García Campiña Jamones exporterar sina iberiska skinkor till olika länder. Om du är intresserad av att distribuera skinka i ditt land eller marknad, eller om du redan har en affärsverksamhet och vill ha exklusivitet för din marknad, vänligen kontakta oss på följande adress: info@jamones-campina.es...
Spanien, Cartaya
Utvalda produkter från Andalusien, extra jungfruoljor, iberiska skinkor från Jabugo, viner från Andalusien, fiskkonserver från Andalusien, saltade produkter. Den bästa skinkan i världen - Skinka från Huelva. Vi skickar dina beställningar till hela Europa, Ryssland, USA, Kanada och Sydamerika. Besök vår webbplats www.selectandalucia.com...
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye är specialist på fin charkuterivaror. De erbjuder ett brett utbud av produkter: blodkorv, sambas, patéer, kalvhuvud, skinkor, korvar, köttfärslimpa, inläggningar, surkål, italienska specialiteter, gaumaiska, spanska, svins öron, svins fötter, pressat huvud, grönsaksaspik, produkter för slutet av året (fylld anka, vit blodkorv med nötter, fylld fågel, fylld pärlhöns, svart blodkorv med äpplen, fylld smågris, vit blodkorv med druvor eller kål,…), köttbullar, chorizo, amerikansk filé, parmaskinka, rostbiff,…...
Belgien, Deinze
Vårt företag är specialiserat på tillverkning av kokt skinka. Just genom att vi specialiserar oss på ett segment inom charkuteriavdelningen kan vi erbjuda er detta i alla storlekar och former. Och detta enligt den kvalitet som ni som kund önskar. Det fullständiga sortimentet av kokt skinka och skinkor hittar ni i vårt utbud. Detta sträcker sig från picknickskinka till skinkor och från kokt...
Italien, Siena
Vårt företag verkar på den internationella marknaden och designar samt bygger: anläggningar för torkning och mognad av charkuterier med och utan rök, skinkor och ostar; avfrostningsanläggningar; kylrum för livsmedelsförvaring; ventilationssystem; rena rum; kyl- och frystunnlar, pastörisering och mycket mer.
Spanien, Cornellà De Llobregat
...Urval av skinkor och iberiska charkuterier. Representativa produkter av den spanska kulinariska kulturen, som respekterar de traditionella kvalitetsvärdena som kännetecknar vår matlagning. Medelhavsdiet. Ekologisk certifiering för marknadsföring av ekologiska produkter över hela världen. Vi arbetar också som exportavdelning för företag. Försäljning av julklappar med gourmetprodukter till företag.
Frankrike, Prades
... kommersiell kyla; torkrum för ostar, skinkor och korvar; avtagbara kylrum; förvaringslösningar och hyllsystem enligt hygienstandarder; isolerade industriella paneler; laboratoriebyggnader (osttillverkning, kök, etc...); industriella kök (spisar, fläktar, rostfria utrustningar); luftkonditionering för särskilt bruk och fordon; utrustning för barer, restauranger (kaffemaskiner, ismaskiner, etc...), butiker (kylmontrar, vågar, skärverktyg, etc...), bagerier och tvättinrättningar (tvättmaskiner, torktumlare, kalandreringar, etc...)...
Spanien, Montemolin
SIERRAMONTE ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG SOM ÄGNAR SIG ÅT FÖRÄNDRINGEN AV IBERISKT SVIN I EXTREMADURA, DEN UTMÄRKT PLATSEN FÖR IBERISKT KÖTT. TILLVERKNINGEN ÄR HANTVERKSMÄSSIG OCH HAR ALLTID GJORTS HEMMA MED NATURLIGA PRODUKTER OCH KÖTT AV FÖRSTA KATEGORI, SKINKOR OCH SKULDROR FRÅN DET IBERISKA SVINET.
Spanien, Dso Hermanas
... kvaliteten. Om du vill upptäcka hur man vet om en skinka är iberisk ekollon eller cebo, har du kommit till rätt ställe, för på Jamones Luna kommer vi att ge dig all information du behöver veta. Det första att tänka på är att båda styckena kommer från iberiska skinkor, men cebo-skinkorna tas från grisar som föds upp med foder, medan cebo de campo dessutom har fått äta fritt i dehesan, även om de inte har nått sin slutliga fettningsfas, och slutligen hittar vi den iberiska ekollonskinkan, som erhålls från grisar som under sina sista månader av livet matas med ekollon, växter och örter.
...SA SALAISONS PYRENEENNES är ett företag som specialiserar sig på salting av exceptionella skinkor. Salaisons Pyrénéennes tillämpar ett autentiskt hantverk för produktion av skinkor och exceptionella salter. Precis som med stora viner, produceras dessa salter från uppfödning av en kvalitets "druva": Den certifierade vita grisen från Sydvästra Frankrike. Produkter som kommer från "druvan" vit gris presenteras under varumärket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Spanien, L'escala
Försäljning av skinkor och iberiska axlar med D.O. från Guijuelo. Försäljning av charkuterier och skivade produkter från Guijuelo.
...Direktförsäljning av skinkor, axlar och iberiska korvar från märkena "Club de Bellota" och "La Almoraima", samt ostar, konserver, oljor och viner. Cateringservice. Specialiserade på iberiska julklappar och skinkskärare för evenemang.
Los Extremeños. Köttbutik, utvald charkuterivaror. Catering, take-away brickor. Skinkor, charkuterier, ostar, patéer och delikatessprodukter. Los Extremeños är Mª José Sánchezs verkliga dröm. Hon ville ha den bästa butiken i Spanien. Hennes historia började i Maresme, men kvaliteten på hennes produkter, hennes butiker och hennes service har gjort att hennes rykte har korsat gränser. Idag är det en referenscharkuteria i Spanien. År 2009 tilldelades de det andra nationella priset för småföretag av inrikesministeriet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play