Portugal, Celorico De Basto, Braga
UNIQUELAB är ett portugisiskt företag som verkar inom två verksamhetsområden: produktion av alkoholhaltiga drycker under namnet Distillery de Basto och rengöringsmedel och desinfektionsmedel: Biotech Chemical. Destilaria de Basto är en tillverkare av alkoholhaltiga drycker. Vill du utveckla ditt eget varumärke? På Destilaria de Basto utvecklar vi ett sortiment av Private Label-produkter med en tj...
Portfölj (73)
Portugal, São João Ver
...Korkytbehandlingar är specialiserade smörjmedel med utmärkta hydrofoba egenskaper, utformade för att förbättra korkens impermeabilitet mot gaser och vätskor. Dessa behandlingar underlättar buteljering och uttagning av korkar, vilket säkerställer en smidig och effektiv process. Deras roll i att förbättra prestanda och livslängd för korkprodukter är avgörande inom industrier där kvalitet och...
Portfölj (71)
Portugal, Barcelos
Vi skapar integrerade och nyckelfärdiga lösningar, anpassade efter nutidens krav och framtidens utmaningar. EACTECH (tidigare känd som Esteves Alves & Carvalho) grundades 2000 i staden Barcelos, Portugals textilcentrum. Sedan dess har vi ägnat oss åt import, export, konstruktion och leverans av utrustning till textil-, livsmedels-, läkemedels- och kosmetikindustrin. Sedan 2019 är vi även fysiskt ...
Portfölj (28)
Portugal, Freixo De Espada à Cinta
...Vitt vin från gamla vinrankor med terroir från Freixo de Espada à Cinta i hjärtat av Douro Superior STADIE I rostfritt stål fram till buteljering. TEKNISK DATA Skörd 2020 Beteckning DOC Douro Druvor Moscatel Galego Alkohol 13,5% pH 3,14 Total syra 6,8 g/dm3 Totala sockerarter 3,24 g/dm3 Vinproduktion Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira *Innehåller sulfiter HISTORIA Ursprung För att...
Portfölj (4)
Portugal, Santa Maria De Lamas
... enkelhet vid buteljering är grundläggande fördelar med denna kork, som består av en granulerad korkkropp, med två högkvalitativa naturliga korkskivor i änden som kommer i kontakt med vinet. Rolha Spark® uppvisar utmärkt mekaniskt beteende och enkelhet vid buteljering.
Portugal, Fiães
Nature Advices Lda är en viktig producent av högkvalitativa naturkorkproppar, som erbjuder ett brett utbud av typer, storlekar och kvaliteter av korkproppar. Extra klass: tillverkad med noggrant fokus på detaljer, idealisk för de finaste vinerna och spritdryckerna, vilket garanterar en perfekt försegling. 1:a klass: vinmakare litar på dessa proppar; Fyllda: tillverkade av naturliga korkgranu...
Portfölj (19)
Portugal, Fornos De Ledra
Vi är producenter av extra jungfruolivolja och ekologisk extra jungfruolivolja från far till son. Beläget i nordöstra Portugal, i en region där olivträdet är dominerande, är vår produktion familjeägd. Kvalitet och transparens är vår grundpelare. Ägare av mer än 5000 olivträd samt kvarnen, genom hela processen från pressning till buteljering, behärskar vi produktionen från A till Ö. Vi söker ständigt nya kunder (restauranger, delikatessbutiker, catering, grossister etc). Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (4)
FASTIO-VATTNET, ett märke av naturligt mineralvatten från Serra do Gerês, är ett företag som specialiserar sig på handel med buteljering och mineralvatten.
Portugal, Moure, Barcelos
...CAVES CAMPELO S.A. grundades 1951 av "Joaquim Miranda Campelo e Filhos Lda.", och är idag ett av de mest kända och väletablerade företagen i den avgränsade regionen för Vinho Verde. Företaget ligger i Barcelos, i subregionen Cávado för Vinho Verde. Deras verksamhet omfattar produktion, vinifiering, buteljering och försäljning av viner och spritdrycker, både från sin egen region och från andra...
ÁGUA SÃO SILVESTRE - INDÚSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A. är ett företag som sysslar med buteljering och försäljning av naturligt mineralvatten och källvatten. ÁGUA SÃO SILVESTRE är ett mineralvatten som tas från en brunn på stor djup i Pernes berg, och som genomgår strikta kvalitetskontroller. Det är ett lågt mineraliserat (lätt) vatten med utmärkt smak, rikt på natrium och kalcium...
Verksamheten består av produktion av likörer baserade på bär (egen produktion) och andra frukter, framställda i bagaceira-vin från gröna viner, där frukterna marineras i spriten i mer än ett halvår. Från produktion till buteljering tar det 12 månader. Tillverkningen av likörerna är hantverksmässig och begränsad till frukternas produktion. Smakerna sträcker sig från hallon, björnbär, äpple, clementin, kiwi, blåbär, passionsfrukt, kaffe, afrodisiakum, eukalyptus, kastanj och citron.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play