Portugal, Matosinhos
... ursprung från Trás-os-Montes. Casa Valbom olivolja produceras på Carvalho Neto-familjens gård, belägen i Valbom dos Figos. Från sammanslagningen av oliverna verdeal, madural, cobrançosa och negrinha de freixo, resulterar denna olivolja med en mild smak, låg syra och god digestibilitet. Tillgänglig förpackning: 250ml (glasflaska) / 500ml (glasflaska) / 750ml (glasflaska) / 1L (glasflaska) / 5L (glasflaska) / 5L (plast)...
Portfölj (1)
Portugal, Leiria
...En utmärkt produkt för att aromatisera de mest utsökta rätterna, vilket ger dem en oemotståndlig doft och smak. Utmärkt för grytor, stuvningar och alla kötträtter. Tillgängligt sortiment: Boletus; Cantharellus; Shiitake; Maitake; Pleurotus;...
Portfölj (7)
Portugal, Pinhel
...Azeite Iriz Praemium Extra Virgem är en portugisisk olivolja med en grönaktig gul färg och en fruktig arom. Dess smak är något kryddig och frisk. Varianter: Cobrançosa, Verdeal Transmontana, Cordovil och Madural. Aciditet: <0,2% Enhet: 50CL - 16,9FL Oz Kvantitet: 1 Land: Portugal Pris: €9.50 inkl. moms ** Begär offert **...
...Detta är en av våra "Årets Smak 2016"! Det handlar om en verklig symfoni av smaker, där varje ingrediens spelar en avgörande roll i kompositionen. Med en intensiv smak som skiljer sig från det vanliga och når nivåer av excellens, kommer ingen att förbli oberörd. SHIITAKESVAMP, OLIVOLJA, LÖK, PAPRIKA, VINÄGER, SOCKER OCH SALT 210g...
Portugal, Santarém
...kallpressad för överlägsen smak och näringsvärde, samt en mängd olika torkade och saltade köttprodukter som chorizo, svart chorizo och bacon, älskade basvaror i portugisisk gastronomi. Monte Safira riktar sig till internationella marknader med fokus på "saudade market", som betjänar expatriater och älskare av portugisisk matlagning i Frankrike, Belgien, Spanien och Storbritannien. Genom att...
Portfölj (14)
Portugal, Pussos
ALVAIA olivolja kommer från grundarnas passion för traditionell olivolja, med en rik smak och tydlig karaktär, samt deras önskan att erbjuda gastronomer som älskar raffinerad mat och krävande kockar en olja som är både lantlig och delikat. Kvaliteten på olivoljan bestäms av regionen, sorten och mognadsgraden av oliverna, deras hälsotillstånd (syrahalten i oljan), extraktionsmetoden...
Portugal, Porto De Mos
...Familjeföretag, grundat 2007. Vi producerar oliver, har ungefär 8 ha, producerar olivolja, förpackar och distribuerar under vårt märke Vila Forte. Nyligen har vi även börjat med produktion av handgjorda kex med olivolja och kanel. Vi arbetar endast med extra jungfruolja och jungfruolja, ofiltrerad, av utmärkt kvalitet. Vi kommer från området Leiria/Alcobaça, en region som inte är så känd för sin olivolja, men det mikroklimat som här råder gör att den har en mild och söt smak, som blir allt mer uppskattad. Vi ser vår framtid i gourmetbutiker och export.
Portugal, Lisboa
...sardiner, enkel tonfisk, i olivolja och/eller med kryddor. Vi exporterar till hela världen, särskilt till den afrikanska kontinenten och Europa, och distribuerar även till detaljhandeln. Genom en traditionell produktionsmetod säkerställer vi den högsta kvaliteten och smaken på våra produkter, vilket förenar produktionsprocesserna med de största kraven från både nationella och internationella marknader. Vi väljer endast den bästa fisken, använder de färskaste ingredienserna från små lokala producenter och använder endast 100% raffinerad olivolja av bästa kvalitet.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play