...Iberisk gris över 10 månader. Styckdel belägen i den övre delen av ländköttet, kallad "cordón de lomo". Styckdel på 150 och 225 g. Magro Lagarto av iberisk gris är en premium köttbit som utvinns från den iberiska grisen som är över 10 månader gammal, känd för sin intensiva smak och höga kvalitet. Detta snitt kommer från den övre delen av ländköttet, specifikt från området som kallas "cordón de...
Portfölj (15)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De ädlaste delarna av våra iberiska grisar, såsom Iberian Presa, används för att hantverksmässigt producera vår Ekollon-Fodrade Iberiska "Natural" Premium Salchichón. En intensiv arom, saftig textur och en speciell balans mellan fett, magert kött och svartpeppar ger en subtil naturlig delikatess till denna produkt, som presenteras i "Premium" format. SKU: 515000 Fraktvikt: 0,7 kg...
Portfölj (55)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play