Litauen, Vilnius
...Rökningschips är det mest använda och lättillgängliga alternativet för rökning i matlagning. De är gjorda av små bitar och spån av trä. Lätta och enkla att hantera, de tänder och brinner snabbt, vilket gör dem idealiska för alla typer av kort eller långsam matlagning på BBQ. Beroende på vilken typ av mat du gillar att laga, finns det en variation eller blandning av rökningschips som passar. Det fantastiska är att du kan använda rökningschips på alla typer av huvröksgrillar, oavsett om du har gas- eller kolbränsle.
Portfölj (74)
Frankrike, Outreau
...Rökt kolja i bitar / Rökt torskrygg i bitar / Rökt torskrygg i bitar marinerad med tomater och basilika / Rökt torskrygg i bitar marinerad med thailändska smaker / Assortiment av rökt torskrygg i bitar naturell / thailändsk / Tomater-basilika.
Portfölj (1)
Frankrike, Malataverne
...BERGERAC BLANC AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2018 750ml Vi föreslår att servera en Bergerac Blanc med - Rödspätta med kapris. - En Ardi Gasna. - Sparris med rökt lax. - Små pajer med skaldjur. - Carpaccio av havsabborre. - En chorba. - Krispiga laxbitar.
Portfölj (188)
Spanien, Sevilla
..."Sea Delight" genom sitt märke "Manuel Claros" ger en hantverksmässig behandling av ansjovis på ett mycket noggrant sätt. Våra bitar är stora, av hög kvalitet, handhanterade, väl spänstiga och med en smak som gör dem exceptionella för de mest kräsna gommarna. Smaken av extra jungfruolivolja blandas med ansjovissmaken i sin optimala behandling, allt för att uppnå maximal kvalitet.
Portfölj (3)
Tyskland, Hamburg
... täthetsnivå och rent Nordatlanticvatten vid Norges västkust gör norsk odlad lax till lax av högsta kvalitet. Hamburger Fischwerker’s njutartips: skär laxen i något tjockare bitar från huvudsidan (den breda sidan) snett bort från skinnet. På så sätt får du en känsla av nordisk "sushi" när du äter. Koriandern, ingefäran och apelsinskalet kan du ta bort efter smak eller äta med.
Portfölj (1)
...Rundad med rökt jalapeñopulver, rostade kakaobönor och whiskeyton. - Hela steakpeppar Kentucky, 850g För grillning och korta stekpjäser av alla slag (särskilt för mörka kötträtter) fågel, köttfärsberedningar, smörblandningar, dippar, chutneys, såser. Utan tillsatser som ska deklareras på menyer (enligt §9 i "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Tyskland). Hela. Vi är din kompetenta partner för...
Portfölj (91)
Italien, Noci
...Burrata, en stolthet inom den typiska osttraditionen i Apulien, består av ett handgjort mozzarella-skal som fylls med en mjuk kärna av handrivna mozzarella-bitar och grädde, vilket ger upphov till en liten påse med en utsökt, söt och delikat smak. Det är en produkt som kan användas för färsk konsumtion, kryddad med extra jungfruolivolja eller åtföljd av sallad, körsbärstomater, bröd eller delikata rätter som rökt lax, eller användas för att fylla pizzor eller gourmetförrätter. Utmärkt även i kombination med ett fint glas vin.
Portfölj (10)
Frankrike, Landeleau
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa. Denna crêpe är välgräddad för att bevara den. Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag. Maträttsidé: Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig: - smör, riven ost, skinka, ägg, - smör, rökt lax, citronsaft - ost, sallad - korv - rökt bacon - med små grönsaker...
Portfölj (3)
... tillverkare av bearbetat kött; Vi tillhandahåller dem med de bästa styckena som är oumbärliga för rätt tillverkning av vårt prestigefyllda lufttorkade kött. Försäljning till leverantörer, stormarknader, livsmedelskedjor och grossister av våra produkter; Lufttorkat kött, saltat, torkat eller rökt. Frakt packad, skivad, i kuber eller hela bitar. Försäljning till specialister inom cateringbranschen; Speciella produkter som specialstycken av rött kött, lamm, spädgris, etc. Vi arbetar endast med den högsta kvaliteten. Om du har några tvivel, behov eller frågor, kontakta oss på info@taldabura.com...
Belgien, Jumet
... team, de speciella skärningarna av bacon, tärningar, långa skivor, bitar, gör att vi kan rikta oss till en bred och varierad kundkrets. Professionalism och kompetens förenas i vår renoverade fabrik under de senaste 2 åren. Flödeshantering, spårbarhet och flexibilitet gör Sodial till ett ultramodernt verktyg som leder till en traditionell produktion.
Belgien, Champlon-Tenneville
Du saucisson och rökt skinka är läckra i hjärtat av Ardennerna. Människorna hos Marcassou producerar sina produkter med respekt för tidens gång, eftersom tålamod är den viktigaste ingrediensen för kvaliteten på våra läckra charkuterier. Saucisson och rökt skinka från Ardennerna finns i bitar och skivor.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play