Portugal, Leiria
Grundat 1945 av Carlos Marques, är LMH-Wines idag ett företag som producerar och buteljerar viner, spritdrycker, söta viner och jeropiga. Vårt motto är "Att Tjäna Väl För Att Tjäna Alltid", vilket representerar en ideal av kvalitet i vinproduktionen för att erbjuda en oöverträffad service till konsumenten. Dessutom har vi en ständig strävan att följa marknadstrender för att anpassa oss till dess b...
Portfölj (6)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
Château Montana grundades i slutet av 1800-talet. Jean Jonquères d’Oriola, som kommer från en jordbrukarfamilj som har varit verksam i de östra Pyrenéerna i över fem sekler, arbetar, ledd av sin passion, för att tillsammans med sin familj utveckla finessen och kraften i denna terroir samt potentialen i dessa platser. Vingården sträcker sig över sextio hektar på två terroirer i Aspres, vid foten a...
Portfölj (8)
Frankrike, La Chapelle Heulin
...Traditionell Brut Metod Druvsort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Mat och Vin: Som aperitif.
Portfölj (20)
...Vi erbjuder utöver våra gåslever en bred variation av färdigrätter. Våra färdigrätter är varierande och representerar hantverket från vår region, sydvästra Frankrike. Att upptäcka: Alicuit, confiterad anka, solig höns, cassoulet med confiterade ankklor, hane i vin, salmis av duva...
Portfölj (4)
Tyskland, Westerstetten
... jordbruket. Resultatet är känt – en spridare som drivs med 12 Volt och som kan sprida snigelkornen över stora ytor – den första SuperVario®. Under tidens gång har utbudet av 12 Volt spridarteknik ständigt utökats. Idag har LEHNER ett sortiment av innovativa produkter som används inom jordbruket, vin- och fruktodling samt vintertjänst, samt specialmaskiner som främst efterfrågas inom vägbygge. Sedan...
Luxemburg, Vianden
... och fantasi, och låter dig njuta av luxemburgska specialiteter från trakten. BRASSERI: Brasseriet erbjuder traditionella rätter tillagade av sin kock, såsom Jambon d’Ardennes eller Moules au vin blanc, som är några av hans specialiteter. KATTERING: Katering erbjuder ett urval av lokala produkter som Jambon och Pipes des Ardennes samt ett stort utbud av ostar och charkuterier.
Italien, Bagnacavallo
Sedan 1994 har jag arbetat med kommunikation och mediepublic relations som frilans pressansvarig. Jag är specialiserad inom följande områden: turism, mat och vin, livsmedelsproduktion, regional marknadsföring, kultur och underhållning, företags- och produktkommunikation.