ufs.country_names.RU, Penza
...Stärkelseformningsmaskinen är designad för produktion av fruktgelé (inklusive gelégodis), likör, fondantgodis och Korovka-godis genom stärkelseformning. Maskinen består av ett rörligt band, en formningsmekanism och en doseringsmekanism. Brickan fylls med stärkelse som fungerar som ett formmaterial. Konfektyrmassan matas från tråget till doseringsenheten som utför avsättning av godis/formar marmelad i formar som bildas i stärkelselagret.
Portfölj (12)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Modern rullmaskin med uppvärmda behållare för att forma tvåkomponentsprodukter och produkter fyllda med fyllning av marshmallows, kex, luftig marmelad, soufflé och andra halvfast massor. Den sträcker sig från delikata maränger, souffléer och marshmallows till täta massor som qurabiya-deg. Du kan använda den för att arbeta med köttfärs för gastronomisk produktion! IntelleMix utför funktionerna för prickavlagring, pricklinjeavlagring samt en kontinuerlig extruderingsprocess (marshmallowstänger, kexstänger, fondant, etc.).
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Professionella icke-migrerande gelkoncentrat livsmedelsfärger används för att skapa lager-på-lager-effekt i desserter (marmelad, gelé, marshmallow och så vidare). Tack vare den speciella formeln hålls de distinkta lagren under lång tid och blandas inte. Denna livsmedelsfärg används för baser med upp till 50% fett. Den kan också användas för att göra rätter mer varierade i färger enligt HoReCa...
Portfölj (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Modern, bekväm och säker förpackning för alla typer av konfektyr. Utmärkt transparens och glans, styrka och elasticitet, frostbeständighet upp till -400 °C och möjligheten att baka vid +220 °C. Förpackningar för tårtor, pajer, bakverk, marshmallows, marmelad, godis och bakverk. Vi utvecklar en vacker, högtidlig, presentdesign av behållare för godis och tårtor med hjälp av en glänsande polymer PET...
Portfölj (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rotfrukten upptäcktes av inkaindianerna. På grund av sin likhet har den länge kallats peruanska morötter. I Europa var den länge en mat för de fattiga. Men dess smak och näringsvärde har idag gjort den till en favorit inom haute cuisine. Torkad palsternacka används som en komponent för sylt och marmelad, samt stekt med lök för soppor, och som infusion för beredning av drycker. Användning för...
Portfölj (178)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play