Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
Portfölj (85)
Tyskland, Essen
Familjen Arnas har i över 350 år vuxit med skördarna från jorden, träden och vingårdarna i regionerna Mesopotamien och Egeiska havet och bidrar idag med sina erfarenheter. Att arbeta med jord och jordbruk är vår största passion. För att skapa unika 100% naturliga produkter kombinerar vi våra jordbrukstraditioner med moderna produktionsteknologier. I vårt produktutbud finns högkvalitativa varumärke...
Portfölj (10)
Tyskland, Düsseldorf
...Dessa inkluderar desserter, glass, milkshakes, gelé, sylt, marmelad, sura grönsaker, soppor, såser, ketchup, majonnäs, konserverad fisk, konserverat kött, bakverk, konserverad frukt och konserverade grönsaker.
Portfölj (3)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Tyskland, Heidenheim
...Marmeladlock, glaslock, prydnadslakan, bomullstyg för marmeladlock, dekotyger för marmeladburkar Tyger som dekotyger prydnadstyger för marmeladburkar Våra prydnadstyger ger marmelad- eller honungsburkar ett nostalgiskt utseende: som på mormors tid! Våra prydnadstyger är utmärkta för att lyfta fram dina produkter i butikshyllan bland många andra och därmed fånga kundernas uppmärksamhet. Den något nostalgiska känslan påminner samtidigt om positiva egenskaper som "hemgjord" och ökar därmed värdet på din produkt.
Portfölj (6)
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Enkelcylindrisk kolvdoserare / Fyllningsanläggning för livsmedel upp till 1200 förpackningar/timme Finns i olika utföranden med passande individuella slutventiler och produkttank, upp till 6 rader för fyllning av livsmedel, bland annat: Såser, soppor, patéer, Senap, ketchup, pepparrot, pesto, dressingar Marmelad, honung, Yoghurt, kvarg...
Portfölj (10)
Tyskland, Hamburg
... livsmedelsindustrin för konserver, bakblandningar, bröd, charkprodukter, frukt- och grönsaksconser, fruktjuicer och -nektar, sylt och marmelad samt i öl och vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosfri, Vegansk Livsmedelsmärkning: E 301 Tillverkning: Natriumaskorbat tillverkas syntetiskt från askorbinsyra.
...Etiketter görs enkelt själv: För den sista touchen kan du professionellt skriva ut dessa etiketter för din inlagda mat med en vanlig laser- eller bläckstråleskrivare. Större mängder hangtags och klisteretiketter behöver du alltså inte längre skriva för hand, och till och med din egen logotyp kan du på så sätt sätta på marmelad och ketchup. Förutom permanent fästande har vi även avtagbara klistermärken som kan tas bort utan vatten och utan rester.
Portfölj (10)
Privat märkning och tillverkning. Vi är din kompetenta partner för den individuella utvecklingen av livsmedel i glasburkar och bakverk. Vi erbjuder fullständig support från receptutveckling till tillverkning och förpackning av din produkt under ditt varumärke. Dessutom kan vi förpacka dina produkter i Doypacks. Produkterna kan även tillhandahållas av dig. Vårt sortiment omfattar tillverkning av livsmedel i glasburkar (sylt och marmelad, fruktpålägg, chokladkrämer, sirap, såser, ketchup, senap, dressingar, relish) och bakverk (kakor och tårtor i glas).
Portfölj (7)
Tyskland, Bensheim
1974 började seniorchefen Eberhard Ortlieb med tillverkning av sylt, marmelad och desserter. Han lärde sig hantverket av sin far, som på den tiden tillverkade torkade grönsaker, konserver och läckra marmelader. Senare ersattes de söta synderna av produktionen av djupfrysta frukter och grönsaker, som under lång tid producerades för kunder inom den europeiska livsmedelsindustrin. 1988 började...
Tyskland, Markt Schwaben
Marmelad - det är vår passion. Sedan 2014 är vi specialister på handgjorda, raffinerade fruktpålägg. I vår fabrik i Markt Schwaben nära Erding i östra München handlar allt om regionalitet och säsongsanpassad bearbetning. Vi kokar våra fruktpålägg med ren äpplepektin och utan gelésocker. Därmed är våra produkter även lämpliga för veganer. I vårt kök finns inga konstgjorda tillsatser eller aromer...
Tyskland, Wiesbaden
Med kärlek och omsorg tillverkas små delikatesser för dig på Engelwurz-manufakturen. Sylt, gelé, marmelad, sirap, chutney, pålägg, blommor salt och örtsalt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play