Spanien, Elche
...På YM Packaging har vi en lång erfarenhet inom förpackning av godis och sötsaker, vilket innebär att vi har ett brett utbud av specifik maskinvara för dessa typer av produkter. För att kunna tillverka maskiner anpassade för förpackning av godis och sötsaker måste man ta hänsyn till olika krav beroende på vilken typ av godis eller sötsak det handlar om. Eftersom beroende på morfologin av dessa...
Portfölj (33)
Grekland, Ionia, Thessaloniki
Frankrike, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES är en verkstad som tillverkar doftande vegetabiliska ljus med trävekar samt doftande vaxkakor med noggrant utvalda dofter från Grasse. Våra ljus är tillverkade av sojavax och våra doftande vaxkakor är gjorda av rapsvax. Med omtanke för miljön använder vi endast naturliga och vegetabiliska vaxer. Ljusen hälls manuellt. De vaxer vi använder är biologiskt nedbrytbara och avger ...
Portfölj (81)
Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik utrustad med en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla fördelaktiga priser för konsumenterna genom kampanjer och speci...
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Granatäpple-Churchkhela (Chuch-Hela) med valnötter – MAGGIO - 80 g, vakuumförpackad - Otroligt god: orientalisk sötsak Churchkhela (Chuch-Hela) med fruktjuice och nötter. Ingredienser: Granatäpplejuice, valnötskärnor, socker, vetemjöl av högsta kvalitet. Näringsvärde per 100 g: Protein 6 g, Fett 16 g, Kolhydrater 59 g. Energi: 396 kcal / 1658 kJ. Vakuumförpackning. Skydda mot direkt solljus. Nettovikt::80g Hållbarhet::Minst 180 dagar hållbar vid lagringstemperatur mellan + 15 ° C och + 21 ° C...
Portfölj (10)
Spanien, Tafalla
...Läcker traditionell spansk sötsak gjord med ingredienserna från det ursprungliga receptet som skapades 1939. Varje polvorón är individuellt inslagen i silkespapper för att bevara dess smak och textur under en längre tid på ett naturligt sätt. Alla våra produkter är mjölkfria (laktosfria, mjölkproteinfri) och nötfria. De innehåller inte heller några genetiskt modifierade element. Det är en...
Portfölj (9)
Italien, Marciano Della Chiana
...Panzuppo Al Caffè Nero. Panzuppo Al Caffè Nero, från Pasticceria Fabio och Gianni, är en variant av den toskanska Panzuppo, en sötma som uppskattas i hela Italien och påminner om panettone eller colomba. Precis som dessa är Panzuppo en dessert som förknippas med högtider och är den perfekta avslutningen på middagar med familj eller gäster. Denna sötsak föds ur kreativiteten att återskapa...
Portfölj (10)
Turkiet, Izmir
...Saray Lokmasinin en annan variant, Izmir lokma, liknar en ring i form. Därför kallas den också Halka Tatlisi. Den tillverkas vid olika tillfällen som mevlit, omskärelse, bröllop och invigningar, kort sagt, överallt. Degen till denna sötsak består av jäst, salt, socker och mjöl. "Det är en tradition" sägs det, och framför allt vid omskärelsebröllop är Izmir lokma en av de främsta delikatesserna...
Portfölj (1)
Spanien, Puente Genil
...Pestiño är en av de mest traditionella sötsakerna i Andalusien, redan nämnd av Serafin Estébanez Calderón 1845 i sin samling "Escenas Andaluzas". Den är tillverkad hantverksmässigt och följer det gamla receptet för denna utsökta sötsak, gjord med ädla ingredienser, utan tillsatta konserveringsmedel eller färgämnen och med de kvalitetsstandarder som en sötsak som pestiño kräver. En bra pestiño ska bland annat vara flakig och brytas eller smulas sönder när man smakar på den. Njut av en liten njutning med våra pestiños och dela dem med familj och vänner.
Portfölj (3)
Grekland, MANDRA ATTIKIS
Produktion av konfektyr: mandel, choklad, mandel med smaker, fruktkonfektyr med choklad, fruktkonfektyr av typ småsten, kexkonfektyr, småsten av choklad med jordgubb eller apelsin, klassiska eller pärlade chokladoliver, karamelliserade nötter och kex. Karamellklubbor med smaker och mönster, chokladklubbor, traditionell sötsak kataifi och baklava, sylt, marshmallows.
Turkiet, Izmir
Lokma, en av de traditionella turkiska sötsakerna, erbjuds av Bereket Lokma till allmänheten under både hygieniska och ekonomiska förhållanden. Den populära Izmir-lokman serveras i Izmir och omkringliggande områden. Denna sötsak, som också uppskattas under olika namn i Grekland och Arabien, har blivit en oumbärlig del av Izmirs kultur. Därför är den känd som Izmir-lokma.
Turkiet, Izmir
Lokma, en av de traditionella turkiska sötsakerna, erbjuds av Bereket Lokma till allmänheten under både hygieniska och ekonomiska förhållanden. Den populära Izmir-lokman serveras i Izmir och omgivande provinser. Denna sötsak, som också uppskattas i Grekland och Arabien under olika namn, har blivit en oumbärlig del av Izmirs kultur. Därför är den känd som Izmir-lokma. Degen, som framställs av mjöl...
Turkiet, Denizli
... njuter av denna sötsak. Min baklava är en legend; den ger inte känslor som halsbränna eller magont, den är så lätt att till och med diabetiker är mina kunder. Den innehåller absolut inga ägg eller animaliska produkter, och varje lager har valnötter. Totalt är det 40 lager. Du måste prova den; livet handlar om att njuta. Allt vi lägger tid och engagemang på blir vackert. Kvalitet är min ovillkorliga prioritet. Mitt mål är att introducera Denizli hem-baklava för världen och låta dem smaka. För att fullfölja min framgångshistoria, vänligen kontakta mig. Med vänliga hälsningar...
... följa i sin fars och farbröders fotspår. Idag, med hjälp av sin fru Simona, driver Riccardo Costenaro stolt caféet och bageriet, där han framgångsrikt har experimenterat med recept som förenar den toskanska baktraditionen med den valtellinesiska: hans "Buccellato" är berömt, en typisk sötsak med druvor, hasselnötter, anis, mandlar och valnötter, ett exklusivt recept som han med rätta är mycket...
Spanien, BAEZA
...Företaget grundades 1886 och är specialiserat på tillverkning av alla typer av bageri- och konditoriprodukter. Särskilt känd är "Pastel Baezano", en typisk sötsak från Baeza i provinsen Jaén, en smördeg med fin textur för de mest kräsna smaklökar. Dessutom har Grupo Morral ett brett utbud av alla typer av tårtor, bakverk och bageriprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play