Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundade Pasquale Battista ett litet livsmedelslaboratorium i Cetara, främst för ansjovis, som han drev med passion och stolthet fram till 90-talet. Kopplingen mellan bearbetningen av ansjovis och Cetara har historiska rötter och idag, precis som igår, fortsätter traditionen tack vare herr Battistas barn. Under åren har smaken av vår produkt inte förändrats, precis som bearbetnin...
Portfölj (8)
Frankrike, Malataverne
... passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Portfölj (188)
Spanien, Santoña-Cantabria
Fiskkonserver. Bonito, ljus tonfisk, ansjovis, saltad fisk, sardiner, musslor, chicharrillos, ventresca, fiskpatéer, skaldjurssallad, gulas osv.
Turkiet, Izmir
... att behålla och utöka denna position under de kommande åren och årtiondena måste vi blicka framåt och förstå de trender och krafter som kommer att forma vårt företag i framtiden. Företagets hållbara framgång följer alltid vår vägledande princip, som är den personliga utvecklingen av varje Natkom-anställd och integrationen av nya produkter i vår portfölj. Råvaruförsörjning; Fiskmjöl, Fiskolja, Solrosfröpresskaka, Kycklingmjöl, Vetegluten, Färsk och fryst fiskförsörjning; Dorade, Havsabborre, Sardin, Ansjovis, Regnbåge, Lax, räkor, bläckfisk, sjöborre, havstulpan, mulletrom (bottarga) Färsk och saltad...
Danmark, Karlebovej
... Conger EEL, (W / R & Filé) 9. Rödspätta 10. Revfisk, 11. Sardinfisk (Simi IQF) 12. Mulletfisk (Simi IQF) 13. Hästmakrill, 14. Fisködla, 15. Ansjovis, 16. Skadfisk, 17. Bläckfisk. 18. Bombay Duck, 19. Kattfisk, 20. Saltad manet. 21. Rakskalskal. 22. Toppskal, Baby Clamskal. Vi erbjuder produkter av bästa kvalitet och är konkurrenskraftiga i priserna. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss för långsiktig och reglerad verksamhet.
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.
Spanien, Valencia
Försäljning av oliver och extra jungfruolja. Vi har också en webbutik där du kan hitta: Cantabrian ansjovis, torsk, saltad fisk och många andra gourmetprodukter.
Turkiet, Canakkale
Sedan 1928 har vi producerat fisk. Vi producerar sardiner på burk, samt ansjovis och saltad fisk.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play