...Sardiner utan skinn och ben, 125g, i märkena Le Pecheur eller Arcobaleno. I olja eller solrosolja, båda även i ekologisk variant. Leverantören tillhandahåller ingen detaljerad produktbeskrivning. STORLEK: 125g MÄRKE: Arcobaleno RECEPTUR: i ekologisk solrosolja FÖRPACKNING: 50...
Portfölj (49)
...Vem av er har åkt till Sicilien utan att stanna till vid en av dess pittoreska restauranger eller trattorior? Alla har säkert hört talas om dessa berömda fyllda sardiner. Prova även vår praktiska och moderna version: inbjudande spett att dela både stående och vid bordet.
Portfölj (45)
Frankrike, Malataverne
...Handpackade sardiner på burk från Provence. Produkt utan färgämnen, konserveringsmedel, GMO eller joniserade produkter. Ingredienser: sardiner (sardina pilchardus walbaum) 70%, extra jungfruolja, citron, salt.
Portfölj (188)
Portugal, Cascais
...Fabulösa portugisiska sardiner med en oemotståndlig rykte, fångade utanför Portugals kust, konserverade i olivolja, handpackade i en burk, förpackade i ett härligt retro-papper. Utan tvekan favoriter bland burksardinsälskare och våra kunder. Ref COLI-002 I lager / Omedelbar leverans Säker betalning med kort eller PayPal Leverans inom 4 dagar i Europa från 9,90 € Byte eller återbetalning inom 30 dagar...
Portfölj (4)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Spanien, Huelva
...Hela sardinstycken utan huvud, svans eller inälvor, frysta och erhållna genom utvinningsfiske. Fryst produkt i en tunnel vid -35ºC packad i kartonglådor, med plast och märkning.
Portfölj (5)
Belgien, Kontich
... variation av tillagningar. Fisk: dory, pangasius, guldmakrill, rödspätta, torsk, rocka, röding, sardiner, skrubbskädda, sej, gös, tilapia, tonfisk, lax, havsabborre, sjöborre. Skaldjur och musslor: musslor, venusmusslor, pilgrimsmusslor, flodkräftor, sniglar, langoustiner, snäckor, krabba. Surimi: surimi-bitar, surimi-sticks, surimi-räkor, panerade surimi-produkter.
Spanien, Sevilla
Vi är tillverkare av högkvalitativa gourmetprodukter från havet. Vår specialitet är tillverkning av hantverksmässiga ansjovisar från Kantabriska havet, låga i salt och utan ben, plockade för hand med pincett. Dessutom tillverkar vi andra gourmetprodukter på burk eller frysta, såsom marinerade sardiner eller carpaccio av röda räkor från Carboneras, bland andra produkter. Vi har även vårt eget varumärke och franchiser. Vi är verksamma på den nationella och internationella marknaden. Mer information finns på aquisantona.com...
Frankrike, Mougins
Grossist av provensalska specialiteter i 25 år. Konserver och förpackningar för detaljhandel. Tillverkade i Provence, utan konserveringsmedel. Svart tapenade, grön tapenade med basilika, auberginekaviar, kronärtskocksdelikatess, anchoïade, basilika-pistou från Provence, delikatess av soltorkade tomater, sardiner med konfiterade citroner, thonade med soltorkade tomater, soltorkade tomater i olja...
Portfölj (10)
... regnbåge, lax, bläckfisk, havskräfta, bläckfisk, ansjovis, sardiner, räkor, tommy, göpez, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makrill med våra båtar och säljer dem i våra kylrum antingen glaserade eller utan glasyr, rena eller smutsiga, med huvudet borttaget eller svansen borttagen, hela, på tallrik eller i block, marinerade eller inlagda, i konservform eller som portioner eller blandade som cocktailer. Försäljning och grossistförsäljning samt export av havsprodukter och djupfryst försäljning och försäljning genom IQF-maskin utförs.
Spanien, Sevilla
...- Frukter konserverade i honung, - Patéer av iberisk gris, - Anpassningar av produkter, såsom oljor, likörer etc., - Presentväskor, - Matberedningar som tjurhalssalami, grisfötter, tonfiskcharkuterier och andra beredningar, - Opastöriserad getost av råmjölk, - Mjukost, lagrad ost både från får och get, - Ostkrämer, - Och slutligen från havet har vi ansjovis, cabrachekaka med krabba och ansjovis, sardiner och allt kommer från Kantabriska havet där man får den bästa ansjovisen i världen. Och våra produkter att framhäva är de som kommer från gåsen, såsom gåsconfit, gåsmage, gåsfett, micuit.
Spanien, Pobra Do Caramiñal
... annat. Vi har moderna och rymliga anläggningar, som inkluderar ett fryslager med kapacitet för 2 500 ton, som vi erbjuder till kunder som behöver ett kylförråd. Vi erbjuder tonfisk, sardiner, makrill, lax, musslor, bonito, hjärtmusslor, bland annat. Om du vill ha mer information och en kostnadsfri offert, tveka inte att kontakta oss utan förpliktelser.
Italien, Sciacca
... varumärket "DON CARLOS", vilket har etablerat sig på marknaden som en produkt av "hög kvalitet". Ansjovisen och sardinerna som kommer från det lokala fisket gör att företaget kan bearbeta den nyfångade fisken samma dag med uråldriga och hantverksmässiga tekniker, utan tillsats av konserveringsmedel, vilket resulterar i en utmärkt produkt MADE IN ITALY. De olika produktionsfaserna och mognadsperioden övervakas noggrant, vilket ger en färdig produkt av hög kvalitet och gör att varumärket "DON CARLOS" är närvarande i stora distributionscentra och stormarknader.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play