...Värmesystem för sylt och marmelad
KASAG:s värmesystem för sylt används vid industriella baklinjer för att förbereda sylt och marmelad. Sylt eller marmelad transporteras med en pump genom uppvärmda rör. Statiska blandare säkerställer utmärkt värmeöverföring och mycket korta processtider.
Tempereringsenhet för choklad
för choklad
KASAG:s tempereringsenhet används för att värma, kyla, bibehålla konsistensen av choklad och för att optimera produktionsprocesser med choklad.
...Värmeväxlarna i vår högtryckserie är särskilt utformade för extremt höga tryckklassningar på upp till 20 000 PSI/1 380 bar och tillverkas i enlighet med kundspecifika krav och önskemål. Produktionen av högtrycks värmeväxlare är ASME- eller PED-kompatibel. Efterlevnad av särskilda godkännanden och direktiv kan ordnas på begäran. Värmeväxlarna i Nova Swiss högtryckserie erbjuder därmed våra krävande kunder möjligheten att kyla eller värma vätskor och gaser (inklusive väte) utan att behöva sänka drifttrycken.
...Monteringsmetoder: På taket eller mellan taket
Fördelar
- Vindfri och tyst som en viskning
- Valt med 6 olika dekorpaneltyper
med 360° luftflöde justerbart från vertikalt till horisontellt
- Ingen revisionsöppning krävs
(endast vid användning av de kvadratiska panelerna)
- Easy-Plug-system för problemfri anslutning av kondensvatten
- Vindfri, kyla, värma, avfukta och ventilera...
Att värma, kyla och ventilera med konvektorer blir allt viktigare inom klimatteknik. Energitransport genom vatten skapar installations- och läggningsfördelar och ger designfrihet inom arkitekturen. Dessutom minskas den nödvändiga elektriska effekten för energitransporten avsevärt jämfört med klassiska system. Ekonomiska och miljöskyddsfördelar är lika uppenbara som ökad komfort och välbefinnande...