Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Iberiskt duo av bellota chorizo och bellota salchichón. Består av 1 stycke Velita av Iberisk Bellota Chorizo och 1 stycke Velita av Iberisk Bellota Salchichón. Båda styckena är 100% naturliga, utan artificiella tillsatser och av smal och mycket fin kaliber. Vikt: 0,700 kg...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De ädlaste delarna av våra iberiska exemplar, såsom den iberiska bytet, är de som används för att handgjort tillverka vår "Naturliga" Iberico Bellota Salchichón. En intensiv arom, saftig textur och en speciell balans mellan fett, magert kött och svartpeppar ger denna produkt en subtil naturlig delikatess. Nu, skivad i blisterformat, idealisk som present. SKU:255003 Fraktvikt:0.2 kg...
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt framställd med en noggrant utvald blandfärs, tillsatt med kryddor och örter, är vår Velita de Salchichón Ibérico de Bellota. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar den. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet...
Spanien, Valencia
XarcuSpain är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt export av gourmetprodukter, hantverksprodukter, hälsosamma och ekologiska produkter av spansk ursprung. Även om vi är specialister på lufttorkat kött (skinka, chorizo och lomo), kan du i vår katalog hitta olika kategorier. Honung, tryfflar, spritdrycker, oljor och alla typer av kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA-kanalen och även om ...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto är en fabrik för charkuterier och skinkor som erbjuder följande produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play