...Arbequina I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, tomat och grön äpple. I munnen rund och lätt. (Rekommenderad i sallader och med mogna tomater). Hojiblanca I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, mandelskal, tomat och grön äpple. I munnen medelstark bitterhet och kryddighet som är kvarstående. (Rekommenderad på rostat bröd och som förrätt att bre på färskt bröd...
Portfölj (25)
Spanien, Mondat (Málaga)
Pastelería y Pan Monda erbjuder ett brett utbud av bröd och bakverk med den äkta traditionella smaken, tillverkade av högkvalitativa råvaror. Vi presenterar ett stort sortiment av bröd bakat i stenugn, ekologiskt bröd och ett utsökt utbud av bakverk. Tack vare vår stenugn får vi en krispig textur på skorpan och stor luftighet inuti. En av de främsta fördelarna med denna ugn är att den ger ett bröd med längre hållbarhet tack vare bevarandet av fukt under förkokningsprocessen. Denna typ av bakning ger oss ett krispigt och färskt bröd som påminner om den traditionella smaken.
Spanien, Porriño
... skinkan och kokta ägg, tillagas och vakuumförpackas. Inga konserveringsmedel eller artificiella färgämnen används. I Galicien serveras den traditionellt som en förrätt, åtföljd av en kall grönsaksblandning. Ett annat populärt förslag är att äta den med färskt bröd; antingen på rostat bröd eller som en utmärkt smörgås. Serveras i sallader, fint hackad och klädd med lätt Modena-vinäger. Ytterligare...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play